ОдессаОлег Безуглый: коллекционер наград «по стечению обстоятельств». Часть 2. «Я – одессит!»ДнепрВторая лига. Группа 5. "Екатеринославхлеб" - ЮВИКО 6:3 (+ видео)ДонецкаяРоман Папырин: "Будем повышать качество футзала в Краматорске!"КиевКиев. Анонс 6 тура Высшей лигиВіталій Радевич: В молодіжці дуже дружній колектив, всі підтримуємо один одногоУкраинаТроє «ураганівців» - про свій дебют у збірній УкраїниУкраинаВідеоогляди матчів Китай - Україна 0:5 та Мексика - Україна 1:6УкраинаІллічівець переміг в фіналі Кубка України (U-15) у Чорноморську + ВІДЕООдесскаяОлександр Соловей: "Обіцяємо, що одеситам у Черкасах буде нелегко"ВолынскаяФутзал у Ковелі та Луцьку. АнонсСумыВідкритий чемпіонат міста Суми. Вища і Перша ліги. АнонсЛьвовскаяФутзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Галіо-Статус”. АнонсЖитомирскаяЖитомир: онлайн відеомарафон 3.0ЧеркасскаяЧеркаський футзальний клуб відзняв #MannequinChallengeЗапорожье2-я лига. Группа 5. АРПИ - «Мясная Традиция» 1:3. Взгляд с двух сторон (+ видео)ДнепровскаяДнепр. Интервью с президентом МФК "Оранж" Александром МаксименкоВинницаВінниця: Футбольний тиждень 221ЗапорожьеЗапорожье. Голы 5-го тураХмельницкийПреміум-ліга. Прев’ю 7-ого туру у дивізіоні 1ОдессаАлександр Кобыливский: «Будем стараться бороться за первое место в группе»

Відкритий чемпіонат міста Суми. Перша ліга. Анонс

В суботу, 10-го грудня, в спортивному комплексі педагогічного університету команди першої ліги зіграють матчі п’ятого туру.
 
О 14:00 відкриють тур «Gold Auto» та «Хлібодар-2» (третя та п’ята команди сезону). Відзначимо, що «Gold Auto» випереджає суперника за додатковими показниками. В попередньому турі номінальні господарі були биті «Агросвітом», гості обіграли «Натон» (8:6)

О 15:00 «Натон» (Постольне/Лікарське) зустрінеться на майданчику з «Сучасником» (останній в матчі четвертого туру обіграв «Паритет» (5:4)

О 16:00 розпочнеться матч «Рух-Ін Тайм»«Агросвіт». Номінальні господарі цього поєдинку в попередньому туру вимушено «відпочивали» — «Універсал» не з’явився на гру, «гості» ж впевнено обіграли «Gold Auto».

Продовжиться ігровий день о 17:00 матчем «Космос» (Сад) «Універсал». В матчі четвертого туру команда з передмістя Сум поступилась (2:3) одному з лідерів чемпіонату — «Food Center».

Закриють програму п’ятого ігрового дня о 18:00 «Інваспорт» та «Food Center». Відзначимо, «Інваспорт» в четвертому турі був вихідним.
 

В неділю, 11-го грудня, в СК СДПУ матчі п’ятого туру зіграють команди «вишки».

О 12:00 відкриють тур чинні володар кубку та срібний призер чемпіонату — «Медцентр БДР» та «Хлібодар». Суперники (разом з «Lex VSK») поділяють третє-п’яте місця в турнірній таблиці вищої ліги. в четвертому турі «медики» програли «Форесту» (1:4), їх суперники – розписали «мирову» (3:3) з  «Lex VSK».

Останній о 13:00 зустрінеться з аутсайдером турніру — «Легіоном» з Миколаївки. Суперник «юристів», який замикає «турнірку» вищої ліги, в попередньому турі програв «Феніксу» (2:7)

Центральний матч п’ятого туру розпочнеться о 14:00 і в ньому зустрінуться команди, які поки не втрачали очки в сезоні 2016/17 – «СКІФ» та «Форест». Нагадаємо, «фізкультурники» в попередньому турі перемогли одного з аутсайдерів турніру – «Ніку» (5:3).

О 15:00 на майданчику зустрінуться шоста та дев’ята команди чемпіонату – «Профтел» та «Ніка». Відзначимо, що «Профтел» в четвертому турі програв «Машметалу» (2:4).

Програму п’ятого туру о 16:00 вичерпають «сусіди» по «турнірці» «Фенікс» та «Машметал» (сьома та восьма команди відповідно).



Джерело - futsal.sumy.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.