Сборная УкраиныЮнацька збірна України U-17 вдруге обіграла команду СербіїЭкстра-лигаСформовано остаточні склади команд і тренерів матчу зірокФутзал в миреЛука Краньяс – новий головний тренер «Халле-Гооїка»ЧехияПражская «Спарта» – обладатель Кубка Чехии-2019ИспанияТренерський склад збірних Іспанії підбив підсумки 2019 року і розпланував подальшу роботу Экстра-лигаГравці «Урагану» стали майстрами спорту УкраїниВторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 6. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЕкстра-Футзал Випуск № 10 сезон 2019/2020ИспанияИспания-2019/20. Лучшие голы, комбинации и сейвы 12-го тураЭкстра-лигаFavBet Экстра-лига-2019/20. Лучшие голы, комбинации и сейвы 10-го тураЭкстра-лигаДенис Овсянніков: факти про харківського вінгераПольшаПольша-2019/20. 11 тур. «Сухой» тур для украинцев и возвращение МиколаевичаКубок УкраиныВизначено дату жеребкування 1/8 фіналу Кубка УкраїниВетераныМатч за Суперкубок України серед ветеранів 40+ відбудеться 23 грудня в РівномуКыргызстанФутзалисты кыргызского EREMа поддержали обвиняемого в коррупции президента клубаАссоциация футзала УкраиныЛьвівські арбітри обслужать товариські матчі між юнацькими збірними України і СербіїВторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 6. Календар змаганьСборная УкраиныЮнацька збірна України U-17 у першому спарингу всуху обіграла однолітків із Сербії Кубок УкраиныКубок України. Львівський «Максимус» вибиває луцький «Любарт»Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» расстался с Романом Смирновым и Александром Леоновым

Вища ліга (жінки) 2019/20. 7 тур. Визначилися всі учасники другого етапу

Відбувся 7 тур чемпіонату України з футзалу серед жінок у Вищій лізі. 


Фото: ЖФК «Tesla»

Полтавчанки несподівано вдома обіграли чемпіонок з «IMS-НУХТ» і цією перемогою позначили свої претензії на комплект нагород після невдалого минулого сезону. Тут варто нагадати, що вони є єдиною командою, яка не поступилася «педагогиням». «Будстар-НПУ» в свою чергу на виїзді впевнено розібрався з «Ладомиром» і тим самим відчепив представниць Волині від участі у другому етапі чемпіонату. «Теслі» певною мірою не пощастило у матчі з «Багірою-ДЮСШ». На відміну від попередніх матчів з конкурентками підопічних Василя Сухомлінова, у Харків представниці Донеччини приїхали з воротаркою, тому «електричним» не вдалося перемогти настільки крупно, як сусідам по турнірній таблиц. У першому таймі «Тесла» змарнувала багато моментів, але у другому таймі вдалося дещо підправити різницю м'ячів.

6 грудня

«ПЗМС» (Полтава) – «IMS-НУХТ» (Київ) 1:0 (1:0)
Гол:
Барсова, 12
«ПЗМС»: Славич, Шаповал, Полухіна, Воскобойник, Скідан, Бабенко, Тищенко, Завгородня, Барсова, Мочалова, Келеп, Волосина.
Головний тренер: Микола Кудацький.
«IMS-НУХТ»: Кислова, Кирильчук, Кліпаченко, Крамна, Воловенко, Дубицька, Майбородіна, Павленко, Скибіна, Шевченко, Терех.
Головний тренер: Тарас Шпичка.
18:30. м. Полтава, СК ПЗМС
Арбітри: Д. Чумак (Харків), О. Гопка (Черкаси), Ю. Змієвська (Харків)  
Хронометрист: А. Сидоренко (Полтава) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Рудинський (Харків)
 
Микола Кудацький через дискваліфікацію дивився матч на трибунах і не міг впливати на хід поєдинку. Проте тактика обрана тренером під час підготовки до матчу спрацювала і без його безпосередніх коректив. Гості більше володіли м’ячем і бігли в атаку, полтавки ж грали щільно, надійно оборонялися і вправно ловили киянок на помилках. Також футзалістки «ПЗМС» періодично пробивали здалеку.

Так на 7-й хвилині після дальнього удару Маргарити Мочалової голкіперка киянок відбила м’яч перед собою прямо на Вероніку Волосину. Ніка мала забивати, але з дуже близької відстані не влучила у ворота.

Гол прийшов на 13-й хвилині. Олена Барсова відібрала м’яч у суперниці на своїй половині поля пройшла кілька метрів, обіграла воротаря і забила чудовий гол у порожні ворота — 1:0. Фантастика.
 

У другому таймі гості намагалися відігратися, але полтавки їм цього не дозволили. У підсумку маємо важливу перемогу над принциповим суперником.

Після гри Тарас Шпичка поспішив до роздягальні, де влаштував розбір польотів для своїх підопічних. Микола Кудацький же прокоментував успіх команди.
 

 
У наступному турі «ПЗМС» зіграє з київським «Будстаром».

Джерело - Владислав ВЛАСЕНКО, «Полтавщина Спорт» 
 

7 грудня

«Tesla» (Харків) – «Багіра-ДЮСШ» (Лиман) 13:0
Голи:
Титова, 7, 8, Степанець, 8 (а/г), Дударчук, 15, Дичко, 20, 38, Кузіна, 23, 36, Рубан, 26, 27, Бурлаченко, 28, Сидоренко, 39
Попередження: Кузіна, 32 – Курдюк, 20
На 20-й хвилині Бурлаченко (Тесла) не реалізувала пенальті (воротарка)
13:00. м. Харків, СК «Каразінський»
Арбітри: М. Мисловська (Суми), Ю. Змієвська (Харків), Ю. Воложенко-мол. (Харків) 
Хронометрист: К. Лазовська (Харків) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків) 
 


8 грудня

«Ладомир» (Володимир-Волинський) – «Будстар-НПУ» (Київ) 4:11 (1:6)
Голи: 
Гірин, 3, Кузьмич, 25, Вальчук, 25, Аполлоніна, 30 – Шульга, 3, 19, 36, Дудка, 11, Підгорна, 11, Дятел, 14, 28, Гриценко, 19, 22, 27, Козаченко, 33
15:30. м. Володимир-Волинський, СК «Олімп»
Арбітри: В. Болізюк, Я. Сторожук (обидва – Львів), О. Джафарова (Луцьк) 
Хронометрист: О. Вітюк (Луцьк) 
Спостерігач арбітражу: І. Якимишин (Львів)

Найкращі бомбардирки

1. Ганна Шульга (Будстар-НПУ) – 16
2. Вікторія Гірин (Ладомир) – 14
3. Ксенія Гриценко (Будстар-НПУ) - 12
4. Віра Дятел (Будстар-НПУ) - 10
5. Ірина Дубицька (IMS-НУХТ) – 9
6. Маргарита Мочалова (ПЗМС) - 8
7-8. Анастасія Кліпаченко (IMS-НУХТ), Юлія Титова (Tesla) - по 7

Примітка. У Вікторії Гірин забрано 3 голи в анульованому матчі з ПЗМС.
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.