Вторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 6. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЕкстра-Футзал Випуск № 10 сезон 2019/2020ИспанияИспания-2019/20. Лучшие голы, комбинации и сейвы 12-го тураЭкстра-лигаFavBet Экстра-лига-2019/20. Лучшие голы, комбинации и сейвы 10-го тураЭкстра-лигаДенис Овсянніков: факти про харківського вінгераПольшаПольша-2019/20. 11 тур. «Сухой» тур для украинцев и возвращение МиколаевичаКубок УкраиныВизначено дату жеребкування 1/8 фіналу Кубка УкраїниВетераныМатч за Суперкубок України серед ветеранів 40+ відбудеться 23 грудня в РівномуКыргызстанФутзалисты кыргызского EREMа поддержали обвиняемого в коррупции президента клубаАссоциация футзала УкраиныЛьвівські арбітри обслужать товариські матчі між юнацькими збірними України і СербіїВторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 6. Календар змаганьСборная УкраиныЮнацька збірна України U-17 у першому спарингу всуху обіграла однолітків із Сербії Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» расстался с Романом Смирновым и Александром ЛеоновымКубок УкраиныКубок України. Львівський «Максимус» вибиває луцький «Любарт»Вторая лигаДруга ліга 2019/20. Групи 3 і 4. Результати першого туруЖенский футзалВища ліга (жінки) 2019/20. 7 тур. Визначилися всі учасники другого етапуИспанияФабио: «Я не думаю, что в прошлом году играл настолько плохо, чтобы весь сезон просидеть в запасе»ИспанияИспания-2019/20. 12 тур. Подвиг Матамороса и победа «Барсы» над «Интером»Бразилия«Пато Футзал» – чемпион Бразилии-2019!ИталияИталия-2019/20. 12 тур. «Аква&Сапоне» снова первый

Кубок України. Львівський «Максимус» вибиває луцький «Любарт»

Львівська аматорська команда вибила з Кубка учасника Другої ліги України.

 
28 листопада

19:00. «Максимус» (Львів) – «Любарт» (Луцьк) 5:4 (1:1)
Голи:
 Г. Баранець, 19, Патуляк, 24, 24, 33, 36 – Кузьмич, 17, Дригульський, 36, Козачок, 36, Степанюк, 38
Попередження: Чучман, 15, Г. Баранець, 32 – Піддубний, 17
Вилучення: Піддубний (повторне попередження, Люб., 23)
На 17-й хвилині Патуляк (Максимус) не реалізував дабл-пенальті 
Арбітри: Т. Дем'янчук, П. Липецький (обидва – Івано-Франківськ), А. Кузьмін (Львів)
Хронометрист: Т. Козак (Львів)
Спостерігач арбітражу: І. Якимишин (Львів)

Коментар тренера ФК Любарт Назара Бугайчука найкраще розкрив огляд матчу:

"Гра була як американські гірки. Забили першими (Роман Кузьмич на 17 хв.першого тайму) і взагалі грали краще за суперника.

Після пропущеного голу занервували і допустили помилки, які призвели до дабл-пенальті в наші ворота і ще деякі небезпечні підходи.
Перший тайм закінчився з рахунком 1:1.

Після перерви ми діяли краще, сюди вмістився і не зарахований гол у ворота суперника і не назначений пенальті з вилученням Сергія Піддубного, ніби як за симуляцію.
Після цих подій ми попали в ігрову яму, де пропустили 3 голи і ситуація стала катастрофічна.

Проте, я дякую хлопцям за кінцівку, які проявили характер і повернулися в гру. На 36 хв у ворота суперника забили один за одним голи Владислав Козачок та Антон Дригульський, а на 38 хв. Сергій Степанюк."

Джерело - ФК Любарт
 
 

8 грудня 

14:30. «Любарт» (Луцьк) – «Максимус» (Львів) 5:4 (по пен. 1:2)
Голи: 
В. Козачок, 13, Кузьмич, 23, 29, Кашуба, 30, Жук, 39 – Миколюк, 16, Б. Баранець, 17, 31, Іляш, 39
Попередження: Вишневський, 14, Кузьмич, 26, В. Козачок, 39 – Кушла, 12
Максимус: 1. Андрій Жезло, 7. Олег Галамага, 77. Володимир Іляш, 2. Олег Кушла, 18. Борис Баранець, 9. Володимир Гринник, 14. Ігор Сікач, 4. Павло Миколюк, 31. Богдан Корнова, 10. Віталій Патуляк.
Любарт: 1. Андрій Янчук, 99. Сергій Степанюк, 22. Владислав Козачок, 77. Владислав Сизик, 7. Микола Жук, 8. Дмитро Романюк, 3. Віталій Кашуба, 69. Антон Дригульський, 5. Сергій Вишневський, 89. Ігор Заболотний, 23. Роман Кузьмич, 11. Артем Назарчук, 18. Роман Козачок, 12. Олександр Шитов.
Арбітри: С. Подворний (Хмельницький), В. Дзюра (Рівне), О. Хомич (Луцьк)
Хронометрист: В. Гарасимків (Ковель)
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів)

Цієї неділі увага футзальних фанатів була прикута до поєдинку за вихід у 1/8 кубка України, де зустрічались місцевий футзальний клуб "Любарт" та львівська команда "Maximus". Зазначимо, що перший поєдинок у Львові закінчився з рахунком 5:4 на користь господарів. А це означало лише одне, що у Луцьку буде дуже цікавий матч.

Початок матчу був не таким як його прогнозували. Команди розпочали поєдинок рівно, обмінялись декількома небезпечними атаками, але безрезультативно. А в той час всі чекали велику кількість голів, як це було у Львові. І ось це сталося чергова атака Любарта стала результативною Козачок на 13 хвилині зумів відкрити рахунок, але для виходу у 1/8 цього було мало і Луцька команда продовжувала атакувати. А в той час "Максимус" намагався зловити "Любарт" на контратаках, що і сталося, спочатку на 16 хвилині Миколюк зрівняв рахунок, а вже на 18 хвилині Баранець вивів гостей вперед. Перший тайм був за львівською командою.

Другий тайм луцька команда розпочала дуже активно, постійно атакуючи, на цей раз відзначився Кузьмич, спочатку на 23 хвилині зрівняв рахунок і вже на 29 вивів господарів вперед, таким чином оформивши дубль. Незабаром на 30 хвилині Кашуба зумів збільшити перевагу "Любарта" рахунок став 4:2, тривало це недовго оскільки на 31 хвилині Баранець скоротив відставання, на табло загорівся рахунок 4:3.

А далі гра почала нагадувати американські гірки. Лучани намагались збільшити перевагу, а гості намагалися зрівняти рахунок. Неймовірна кількість атак та надзвичайно видовищний футзал показували обидві команди. І ось коли до кінця гри залишилось 2 хвилини "Максимус" зумів зрівняти рахунок, на 39 хвилині відзначився Іляш. Здавалося б, що вже все втрачено, але господарі все ж таки змогли зібратися та вирвати перемогу, на 40 хвилині Жук зумів забити гол та все ж таки забезпечити "Любарту" перемогу у цьому матчі. Отже матч завершився з рахунком 5:4 на користь лучан, нажаль цього було мало і це означало лише одне, що за підсумками двох матчів путівка у 1/8 буде вирішуватися в післяматчевих пенальті.

Розпочинав серію пенальті "Любарт" гравець якого зумів реалізувати 6-метровий удар. На що львів'яни відповіли своїм голом з пенальті. А далі удача немов відвернулась від лучан, 2-гий удар не був реалізований, на відміну від гостей які зуміли забити. Вирішальне 3-тє пенальті "Любарт" теж не зумів забити. Отже поразка у післяматчевій серії пенальті 1:2. У 1/8 вийшов "Maximus".

Тренер ФК "Любарта" Бугайчук Назар висловив свою думку про гру:

 "Хотілося б подякувати хлопцям за гру, які протягом всього матчу нав'язували супернику ту гру яку від них просили. Не вистачало впевненості у завершальній стадії атак, саме в хороших атаках які ми проводили 3 в 2, 2 в 1, але, на жаль, приймались поспішні рішення або банально ставався брак при передачі.

Кінцівка матчу це більше емоції і хвилювання з якими ми не впоралися і не здобули той результат який виводив нас в 1/8 кубку України.

Про пенальті говорити думаю не варто, ми втратили ту можливість перемогти в основний час матчу.

Тепер будемо готуватися до матчів чемпіонату України вже в четвер.

Дякуємо вболівальникам які прийшли підтримати це дуже важливо."

Джерело – Ігор Янченко, volynsport.in.ua

Як зауважив спортивний директор ФК Любарт Сергій Піддубний: "Показали хороший футзал. Для кінцевого результату не вистачило в першу чергу досвіду в таких матчах і везіння було не на нашій стороні. При стандартах трохи не дограємо в обороні та потрібно допрацьовувати синхронність в атаках. Тому працюємо над помилками та рухаємось далі".
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.