ХарьковскаяЛучшие голы 4-го тура 31-го Кубка ФК УниверДнепровскаяДнепр Libertad: чемпионский матч!ДетиСтартувала шкільна футзальна ліга ХмельницькогоВолынская“Адреналін06” – перший дитячий Чемпіон Волині з футзалуКиевПавло Присяжнюк: "Мої вісім років в футзальному житті..."Первая лига 18.02. Первая лига. Delivery (Одесса) - Эпицентр К3 (Киев). Он-лайн. 13.30Днепр18.12.Кубок Днепропетровской области. Финал. Екатеринославхлеб — Мясная традиция 12.00 LIVEПолтавская18.02.17. ФУТЗАЛ. Кременчуг - Полтава. LIVE. 13:00УкраинаМаксим Павленко: «Налаштовуюсь виключно на роботу тренером»ДнепровскаяВалентин Сопільняк: «М'ясна Традиція» зараз знаходиться в процесі побудовиДнепровскаяСпортивные залы: здесь пройдут игры Всеукраинского финалаЗакарпатскаяУжгород. Анонс 6 туру ЗакарпатскаяУжгород: #ЧасФутзалу V випускОдесскаяПервая лига. «Эпицентр К Авангард» - «Эпицентр К10» 9:4. «Проклятие вторых таймов» не сработало!ХарьковскаяХарьков: лучшие голы 10-го тура Кубка СК "Вирта"ХарьковскаяХарьков: превью 11-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА - 2016-2017ДнепровскаяДнепр: прогнозы накануне финала: «Екатеринославхлеб» — «Мясная Традиция»ЖитомирскаяЧемпіонат Бердичівщини: “Штурм” виривається у лідери Вищої лігиАматорыМикола Хайлов: «Ми не ставимо на меті запросити «збирачів» грошей»УкраинаПерша ліга України. Аонс матчів 11 туру

Волинь. Кубок. Повернення «Надії»

Черговий футзальний уік-енд на Волині не був надто насиченим поєдинками: на відміну від попередніх «матчдеїв» цей містив усього 16 ігор. Втім, у кубкових баталіях команди потішили глядачів яскравою та безкомпромісною боротьбою. Подекуди для виявлення переможця матчу та учасника півфіналу свого Кубка регламентованого ігрового часу суперникам не вистачало…

Особливо задумуватись про заголовок автору цих рядків не довелося: саме суботня «битва титанів» волинського футзалу зібрала заповнені трибуни спорткомплексу «Арена Спорт». І недарма – «Вотранс» та «Надія» видали шикарний матч та до останнього тримали глядачів у напрузі.

Перші хвилини гри запам’яталися грою на зустрічних курсах від обох команд. І, треба сказати, що по такій грі спочатку краще виглядали саме гравці «Вотрансу». Однак, втративши декілька хороших нагод для того, аби відзначитись, лучани у підсумку пропустили: прохід по центру точним ударом з носка завершив Ярослав Писько. «Вотрансу» вдалось притиснути суперників до власних воріт, проте замість очікуваного гола вони знову могли пропускати – рятував голкіпер Павло Чемерис. Напруга першого тайму відзначилась також великою кількістю дрібних порушень: за три хвилини до перерви обидва колективи сіли на п’ять командних фолів. Втім, до антракту учасники поєдинку зберегли коректність у діях, а з гольових моментів запам’яталась лише стійка після удару Леоніда Єфремова, тож на відпочинок команди пішли за мінімальної переваги чинних чемпіонів області.
 

А ось у другому таймі, як то кажуть, «понеслось»! Спочатку феєрили гравці «Вотрансу»: Роман Філь віддав ефектний пас п’ятою на Олександра Назарчука, який зрівняв рахунок. Минає хвилина, і Ілля Лящук буквально видряпує «кулястого» у опонента та виводить свою команду вперед! Тепер забивати треба було уже «Надії», і вона створювала вдосталь моментів для цього. Гол прийшов після шикарного розіграшу кутового: комбінація довела м’яч до Сергія Шафранського і той невідпорним ударом зрівняв рахунок у грі. Кінець гойдалкам? Нічого подібного – уже за хвилину Олександр Курінов ударом з льоту відновлює статус-кво – 3:2! Втім, постійного тиску «Надії» лучани все ж не витримали – на 21-й хвилині гри вони пропустили одразу два м’ячі від Сергія Шафранського та Назарія Цимбалюка, а за дві хвилини до завершення гри позиційною атакою партнери вивели на удар Володимира Данилюка.

Здавалося б, гру було зроблено, та «Вотранс» боровся до кінця: за декілька секунд до завершення матчу надію своїм партнерам повернув Павло Рибковський. І за ці миттєвості Олександр Хлюбко своєю «обрізкою» ледь не подарував лучанам можливість перевести гру в післяматчеву лотерею: на місці, на щастя для команди, був Ігор Пунда. Таким чином, видовищний поєдинок повертає «Надію» на переможний шлях та залишає її головним фаворитом Кубка Волині з футзалу.

Серед представників Суперліги чинні чемпіони області в Кубку будуть не самі. Одразу після них участь у півфіналі турніру забезпечили гравці «Волиньагротеха». Втім, матч проти «ПАККО» вийшов для фаворитів надважким: прогнозовано міцний захист другої команди Вищої ліги не давав створити багато гольових моментів, а самі «жовто-зелені» дуже гостро огризалися. Свої моменти для взяття воріт «агротехівці» все ж знайшли: спочатку після розіграшу штрафного забив Вадим Вознюк, а у середині тайму подвоїв перевагу своєї команди Андрій Рижановський.

Справжні пристрасті на майданчику спалахнули наприкінці першого тайму. Спочатку надто бурхливо виловив своє незадоволення діями арбітра Сергій Вознюк: пряма червона картка залишила «ПАККО» у меншості. І якраз у неповному складі «жовто-зелені» забили: Вадим Вознюк заробив шостий командний фол, а Антон Дригульський реалізував дабл-пенальті. Втім, незважаючи на усі старання зрівняти рахунок до кінця матчу гравцям «ПАККО» так і не вдалося: їх суперники подекуди вміло «засушували» гру, і святкували необхідний успіх. Хоча сама гра представників елітного дивізіону залишає багато питань…

Без несподіванок у чвертьфіналі Кубка Волині все ж не обійшлося: млинівська «Вікторія» зуміла прикласти титанічних зусиль, які увінчалися перемогою над суперліговою «Вілією». Протягом матчу представники Вищої ліги не раз тримали перевагу в два м’ячі (в основному зусиллями свого лідера Сергія Вишневського), однак їх «елітні» суперники все ж зуміли зрівняти рахунок у матчі. Тоді своє чергове слово сказав той-таки Вишневський, якого гаряче підтримували у цій грі з трибун – черговий його гол став останнім та вирішальним у матчі. У битві «Надії-2» та «Екоресурсів» інтрига трималася до виходу на майданчик п’ятого польового у складі переможців Регулярного чемпіонату Вищої ліги: до цього маневиччанам вдалося забити та пограти в більшості після вилучення Олега Калуцького. А далі був бенефіс Віталія Ковальчука – чотири його забиті м’ячі багато в чому забезпечили впевнену перемогу його команди, яка за грою й виглядає найсерйознішим конкурентом основної «Надії» у боротьбі за головний кубковий трофей волинського футзалу.

А от у Кубку АМФВ головний фаворит вилетів на стадії чвертьфіналу. Невдачі «Динамо» почалися з перших секунд матчу, коли гравці «Бренд група» шокували суперників двома блискавичними голами Романа Козачка та Олександра Лисенка. А вже незабаром на гол «динамівця» Олександра Давидова нещодавні аутсайдери Першої ліги відповіли ще одним дуплетом: цього разу комбінації партнерів вдало замикали Артем Назарчук та той-таки Лисенко. Під кінець тайму зустріч ледь не переросла у бійку, а Роман Козачок та Богдан Понагайба отримали вилучення. Втім, «чотири на чотири» не принесли глядачам результативних дій від обох команд, а у другому таймі «динамівці» змушені були випускати п’ятого польового гравця. І не прогадали – два м’ячі Андрія Бойка повернули переможців «регулярки» Першої ліги до гри, однак ненадовго – гол у порожні ворота Олександра Лисенка встановив остаточний рахунок матчу. «Бренд груп» створює справжню несподіванку свого турніру та показує, як можуть змінюватися протягом сезону турнірні розклади.

У інших поєдинках другого за значенням кубкового турніру було не менш цікаво. Розгромний рахунок у матчі «Агромата» та «Олімпії» не повинен вводити в оману тих, хто не бачив поєдинку. Усі три м’ячі друга команда Першої ліги забила буквально на останніх хвилинах гри. У дербі «Зимного» та «Володимирівки» перемогу номінальним господарям майданчика забезпечив «хет-трик» Андрія Галичанівського у першому таймі. Нарешті, справжнє гольове шоу видали гравці «Стелли» та «ДжеРоста»: завдяки «пента-трику» Тарлана Гаджиєва далі йдуть саме представники Другої ліги.

Найбільш безкомпромісними баталії були у чвертьфіналах Кубка Прогресу. Тут одразу половина поєдинків завершувалась серією післяматчевих пенальті. Справжніми майстрами таких лотерей можуть вважати себе гравці «Олики» - вони таким чином проходять вже другий раунд поспіль. Тепер одні з лідерів Третьої ліги за поразку в чемпіонаті помстилися «Рятівнику». Саме завдяки серії шестиметрових далі пройшли й «Козаки» - вони залишили без кубкового фронту «Бережанку». Цікавою була й дуель лідерів Четвертої ліги«Юності» з Млинова та «Забіяки». Втім, ближче до кінця першого тайму більш досвідчені номінальні гості поєдинку таки взяли своє зусиллями Олександра Панасюка та двічі Дмитра Стояновича, а разом з цим – отримали сатисфакцію за не виграну «регулярку» свого дивізіону. Ще одним учасником півфіналу турніру після нелегкої перемоги у чвертьфіналі буде «Сахарадо».

Ще в середині сезону «Юність» з Переспи та «West side» одна за одною штампували розгромні перемоги у своїх лігах. З недавніх пір такий хід залишився лише у переможців Регулярного чемпіонату Шостої ліги. «Жовто-чорні» ж і цього разу продовжили смугу невдач. Разом із «західниками» свій дивізіон представлятиме у півфіналі Кубка Мрії і друга команда останнього за рангом обласного футзального турніру – «Волиньсталь». З П’ятої ліги до них приєнають «Фіміам» та «Колос-2».

Кубковий тиждень видався на правду цікавим і подекуди непередбачуваним. Найбільше тішить те, що, як і чвертьфіналах, так і у півфінальній стадії візьмуть участь рівні кількості команд з кожної ліги. Вже наступний уік-енд потішить вас першими поєдинками на вибування з різних дивізіонів чемпіонату Волині. Тож, можна сказати, що саме з останнього уік-енду почалась кубкова частина нинішнього сезону. На її продовження за традицією й запрошуємо вас майбутніх суботи та неділі!

Джерело - http://www.amfv.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.