Остальной мирБеларусь – Армения 1:1 (0:0). Обзор матчаУкраинаПерша ліга і Кубок України. 28-29 жовтня. Результати і он-лайн-трансляціїКиевИгорь Борсук: «Самое важное – думать только о победе и сплотиться вокруг общей идеи»Сборная УкраиныВеб-конференция главы Комитета национальных сборных Украины по футзалу Андрея Новикова на sport.uaИвано-ФранковскаяВідбулось жеребкування шостого шкільного турніру з футзалуВинницкаяВчора було затверджено список команд у Другій і Третій лігах чемпіонату ВінниціСумскаяКубок АРМФС 2016/17. Жребий брошен.Черкасская "Епіцентр Бізнес-ліга" сезону 16/17 стартує найближчого понеділка (учасники)Экстра-лигаБогдан Чех: «Задоволений тим, що головний тренер довірив місце в основі»Эдуард Босенко: «Футзал в Украине держится на руководителях команд»Сборная УкраиныАндрей НОВИКОВ: «По самоотдаче игра с Бразилией была лучшей»Черкасская Відкритий Кубок області з футзалу відбувся у ЧеркасахХарьковДайджест Виктора Родионова от 26.10.16Остальной мирБеларусь - Армения 9:2 (4:1). Обзор матчаХарьковскаяДесять лучших голов 5-го тура Кубка СК "Вирта"ВетераныЧемпіонат та Кубок України серед ветеранів: розклад змагань у сезоні 2016/2017 роківИвано-ФранковскаяДіти, торт і сотні кульок: «Ураган» відсвяткував свої 14Первая лига Сергей Малиновский: «В первой лиге посмотрим, на что мы способны»СумыВ Сумах стартує футзальний сезонХмельницкийХмельницький, Преміум-ліга. До старту сезону 2016-2017 (Представлення учасників) - Дивізіон 2.

Ярослав Аксьонов: гра з командою «Промінь виявилась складною»



У Житомирі стартував Відкритий чемпіонат міста з футзалу сезону 2016/2017 рр. А відкрили змагання лідери вищої ліги Житомира: команди «Атлет» та «Промінь». Обидві команди дуже добре розпочали перший тайм. Гра була захоплюючою і тримала у напруженні глядачів. Уже на 10-й хвилині матчу Ярослав Аксьонов забив перший гол сезону у ворота суперника.
 
У другому таймі футзалісти «Проміня» зіграли активніше. Уже на 22-й хвилині Микита Тищенко забив перший гол своєї команди. Однак, це стало ще більшою мотивацією для "Атлета", і наприкінці гри було забито відразу два голи. Їх авторами стали Коваль Юрій та Литвиновський Сергій. Гол Литвиновського на останній хвилині матчу завершив поєдинок, що виявився переможним для команди «Атлет».
 
«Гра з командою «Промінь» виявилась складною. На паркеті зустрілись дві сильні команди, два лідери, між нами в попередніх сезонах  постійно велася серйозна боротьба. Від голу, від перемоги у мене лише позитивні враження. Я бачив, що дальній кут був вільний, воротар відбив і не встиг повернутися у ворота, залишався тільки захисник, а мій удар виявився дуже вдалим. Всі гравці дуже старались, виконували установку тренера, і тому перемога була за нами», – розповідає автор першого голу нового сезону Чемпіонату м. Житомира Ярослав Аксьонов.
 
Аня Кондюба, прес-служба ФК «Атлет»

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.