ОдессаОлег Безуглый: коллекционер наград «по стечению обстоятельств». Часть 2. «Я – одессит!»ДнепрВторая лига. Группа 5. "Екатеринославхлеб" - ЮВИКО 6:3 (+ видео)ДонецкаяРоман Папырин: "Будем повышать качество футзала в Краматорске!"КиевКиев. Анонс 6 тура Высшей лигиВіталій Радевич: В молодіжці дуже дружній колектив, всі підтримуємо один одногоУкраинаТроє «ураганівців» - про свій дебют у збірній УкраїниУкраинаВідеоогляди матчів Китай - Україна 0:5 та Мексика - Україна 1:6УкраинаІллічівець переміг в фіналі Кубка України (U-15) у Чорноморську + ВІДЕООдесскаяОлександр Соловей: "Обіцяємо, що одеситам у Черкасах буде нелегко"ВолынскаяФутзал у Ковелі та Луцьку. АнонсСумыВідкритий чемпіонат міста Суми. Вища і Перша ліги. АнонсЛьвовскаяФутзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Галіо-Статус”. АнонсЖитомирскаяЖитомир: онлайн відеомарафон 3.0ЧеркасскаяЧеркаський футзальний клуб відзняв #MannequinChallengeЗапорожье2-я лига. Группа 5. АРПИ - «Мясная Традиция» 1:3. Взгляд с двух сторон (+ видео)ДнепровскаяДнепр. Интервью с президентом МФК "Оранж" Александром МаксименкоВинницаВінниця: Футбольний тиждень 221ЗапорожьеЗапорожье. Голы 5-го тураХмельницкийПреміум-ліга. Прев’ю 7-ого туру у дивізіоні 1ОдессаАлександр Кобыливский: «Будем стараться бороться за первое место в группе»

Житомир: чи наздожене "Атлет-Житомир" лідера?


Окрім матчів Чемпіонату м. Житомира протягом вихідних майданчик ФОКу прийматиме матчі Всеукраїнського масштабу. Спочатку у суботу, 10 грудня, у рамках 11-го туру Екстра-ліги “ЛТК-ІнБев-НПУ” зіграє з херсонським “Продексімом”, а уже наступного дня СК “Візаж” матчем проти ФК “Дунаївці” дебютує у Другій футзальній лізі України. Суботня гра Екстра-ліги стартує о 14:00,недільна дуель “Візажу” з “Дунаївцями” о 12:30.

У суботу відбудеться повноцінний тур у Другій лізі. Лідер групи А МФК “Житомир” у матчі з третьою командою турнірного заліку “Олімпіком” спробує взяти три очки аби відірватися від “Активу”, який звітний тур пропускає. У іншому матчі групи зустрінуться аутсайдери “САВСЕРВІС” та “Олесана”. У групі В “Lamtransfer” у разі перемоги над “ЖНАЕУ” закріпиться на першій сходинці в турнірній таблиці, а у центральному матчі групи зійдуться ФК “ІнБев-Полісся-3” і “ЖВІ ім. Корольова”.

Три матчі відбудеться у Вищій лізі. “Медик” після тривалої паузи в Чемпіонаті зіграє зі своїм найближчим переслідувачем – СК “Коростень”. Енергія” спробує надолужити втрачені очки у матчі з “Грантех-Галантом”, а ФК “Атлет-Житомир” повинен перемагати “Форцу” аби не пустити у відрив ФК “ІнБев-Полісся”.

Свої перипетії у першій лізі, де лідер “ГазМяс” спробує збільшити свій відрив від найближчих переслідувачів у дуелі з “Персеєм”. ФзК “Штурм” не має іншого вибору окрім як перемагати “ІнБев-Полісся-2”, якщо, звісно, футзалісти Тарана хочуть повернутися до лідируючої трійки. У заключному матчі туру ХСК “Кіфа” спробує нарешті здобути свою дебютну перемогу у матчі з “Батьківщиною Молодою”.

Субота, 10 грудня

10:00 Шалені Черепахи – ЕлітБуд-1

11:00 Роял сіті – Леви KROSCHU

12:00 технічна перерва

14:00 “ЛТК-ІнБев-НПУ” – “Продексім” 11 тур Екстра-ліги

16:00 ЖНАЕУ – Lamtransfer

17:00 ФК “ІнБев-Полісся-3” – ЖВІ ім. Корольова

18:00 САВСЕРВІС – Олесана

19:00 Олімпік – МФК “Житомир”

Неділя, 11 грудня

10:00 ГазМяс – Персей

11:00 ФзК “Штурм” – ФК “ІнБев-Полісся-2”

12:30 СК “Візаж” – ФК “Дунаївці” 2 тур Другої ліги України

15:00 Медик – Коростень

16:00 ФзК “Форца” – ФК “Атлет-Житомир”

17:00 Грантех-Галант – Енергія

18:00 Батьківщина Молода – ХСК “Кіфа”

Джерело -
 
futsal.zt.ua  

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.