Луганская"ИВТ" (Северодонецк): "В Днепр за победой"Днепровская"Армада" в Києві. Як це було? (+відео)ЛьвовскаяУ Львові відбудеться першість з футзалу серед ветеранів пам’яті Романа ШухевичаКиевКиев. Обзор 4 тура Второй лиги. «Авиалига» укрепляется, интрига в группе В и многое другоеЗапорожскаяБердянск: стартовал второй этапДнепрДнепр. Дивизион А. 16-й тур. ОбзорыЖитомирЖитомирське “Полісся” тріумфує на першості Житомирської області серед ветеранів 40+ЗапорожьеЗапорожье. Премьер-лига. 16-й тур: чемпион уже известен?ДнепровскаяВ Марганце стартовали соревнования по футзалу среди любительских командКиевКиев. Сборная 12 тура Высшей лиги. Герои противостоянийХмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 15 ВолынскаяВолинь. «Бог любить трійцю»КиевКиев. Первая лига. Парад неожиданных результатовУкраинаОткрытое письмо ФК «ХИТ» к руководству АФУ и Комитету арбитражаОдессаОдесса. Премьер-лига. 16 тур. Ответственность возрастает - результативность падаетВсеукраинский финал АФЛУRetroАФЛУ. Александр Кухарь: "Вечера мы проводили в компании с Лениным, Сталиным и Дзержинским"АматорыВсеукраинский финал АФЛУ: PROMOВетераныЧемпіонат України з футзалу серед ветеранів (40+). 2 етап. Висновки і підсумкиКиевКиев. Высшая лига. 12 тур. Вырисовываются призерыИвано-ФранковскаяОдесса: МФК «Sea Gate» - первый призер Зимнего первенства!

Чемпіонат України з футзалу серед ветеранів (40+). 2 етап. Висновки і підсумки

24-25 лютого у місті Львові проходив другий етап чемпіонату України з футзалу серед ветеранів (40+).

За його підсумками перед вирішальним третім етапом лідирує одеський клуб – «Чорне море», за ним іде волинська команда – «Володимирівка», третє місце посідає донецько-запорізький «АРПІ». А четвертою командою, яка буде боротися за медалі першості став клуб з Южноукраїнська – «U-40».

Баталії – це одне, а от те, що залишилося поза межами майданчика – інше.

Команди

Сподобалися всі без винятку. Помітно було те, що футзалісти між собою дружать. І якщо на майданчику вони б’ються за результат, то опісля можуть сидіти один з одним, кепкувати чи просто обговорювати минулі матчі. На матчах ветеранів не побачив грубощів. Якщо вони й траплялися, то одразу ж після епізоду були вибачення.

Вболівальники

На жаль, але матчі ветеранів особливої зацікавленості серед львів’ян не викликали. Людей прийшло приблизно так само, як ходять на поєдинки аматорської ліги Львівщини. Вважаю, що у майбутньому в цьому плані треба більше працювати.

Зал

Всі матчі проходили у залі «СКА», в якому ремонт робили дуже давно. Та й з прибиранням тут так собі. Паркет слизький, є багато пилу, але що вже маємо, те маємо.

Можливо змагання би відбувалися у найкращому залі Львова – палаці спорту «Галичина», але він був зайнятий іншими подіями.

Організаційні моменти

Все пройшло на високому рівні. Були судді, електронне табло, диктор. А найбільше сподобалися онлайн-трансляції з коментатором.

Картинка була якісна. Навіть бачив на власні очі, як глядачі на матчі «Енергія» - «ХІТ» дивилися матчі ветеранів на своїх телефонах.

Спілкування із зірками

Не кожного дня випадає нагода побачити таку велику кількість зірок футзалу в одному залі. Учасники змагань без проблем йшли на спілкування з пресою. Єдиний, хто відмовив в інтерв’ю був воротар команди з Сум – Хавренко. Мотивував він своє рішення тим, що запізнювався на потяг.

Крім того ваш автор вирішив зробити кілька фото напам’ять. По черзі я підійшов до таких футзалістів як: Федір Пилипів та Раміс Мансуров.

На моє прохання зробити з ними спільне фото хлопці не відмовили. Навіть скажу більше, Раміс вразив хорошим знанням української мови.

А завершився етап у Львові матчем лідерів. Гра між «Чорне Море» та «АРПІ» стала окрасою всього турніру.

На цьому все…

Вже у квітні місяці в Одесі ветерани знову зберуться щоб визначити чемпіона та призерів цьогорічного чемпіонату.

Ігор Воробій, Аматорський спорт України

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.