Экстра-лигаРуслан Остапчук: «Моя задача – не портить четверку и стараться забивать мячи»Испания«Кайрат» и «Барселона» согласовали трансфер ДугласаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Первые матчи... (обновляется)РоссияРоссия. Суперлига. 22-й тур. LIVE!ВетераныВетераны "40 плюс". Мнения. Дмитрий Толмачев – лучший игрок финального этапаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Первые матчи. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныПІСЛЯМОВА-27. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕОВетераныВетераны "40+". Лауреаты Третьего регулярного чемпионата Украины (+ ФОТО)Футзал в миреКакау подписал контракт со сборной КувейтаБеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Первые матчи: овертайм в Лиде и драма в ОршеРоссияМини-футбол в России – жив или мёртв?ХарьковЛучшие голы 16-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаВіталій Танський – найкращий гравець квітняФутзал в миреТроє українців здобули Кубок НімеччиниСборная УкраиныОлександр Косенко: «Зіграємо на турнірі в Ірані, а також зі збірними Франції та Португалії»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы плей-офф. Первые матчи. Анонс: удастся ли реванш?Экстра-лигаОлег Безуглый: «Футболист не может одновременно полноценно работать и играть» Экстра-лигаРоман Кіндратів: «Кожна гра для нас була, як фінал»БеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Первые матчи. LIVE!ИспанияFutsalMania: вопрос о переходе Дугласа в "Барселону Ласса" практически решен

Віктор Таран: "Хотілося б, щоб переможці АФЛУ в майбутньому виступали у Першій лізі"



Голова Житомирської обласної федерації футзалу Віктор Таран люб'язно погодився відповісти на кілька наших запитань:

- Яка ваша думка щодо матчу «Атлет» - «Катеринославхліб»?

- Могли зіграти принаймні з іншим рахунком, щоб мати шанс вийти з групи хоча б з другого місця.

- Шість очок не дозволять пройти?

- Це під великим питанням, а при мінімальному розриві у рахунку, навіть при поразці, могли б мати більше шансів. Різниця м’ячів дуже важлива. Мала місці недооцінка суперника, причому того, якого приймали вже у Другій лізі у Житомирі.

- Невже після рахунку 6:6 могла бути недооцінка?

- Програючи вдома після першого тайму 2:5, ми змогли потім повести 6:5, але пропустили 6-й. Можливо у когось склалось враження, що ми як бразильці – «ви нам заб’єте скільки зможете, а ми вам скільки захочемо». Вдома завжди се сприймається по-іншому. Ще один фактор – було видно, що хлопці втомилися. Насправді багато факторів склалося, але ж якщо ви розумієте, що програєте, то не треба йти на авантюру робити таку різницю, адже стоїть завдання пройти далі. Так, програємо, ну тоді технічно потримайте м’яч для того, щоб з максимальною гарантією вийти з другого місця. А далі вже буде далі – там фізичні кондиції будуть мати значення.

- Хто з команд вам найбільше сподобався і є фаворитом цьогорічного фіналу?

- Я не любитель прогнозів і коментарів. Завтрашній день все покаже або ж сьогоднішній, але після 18-ї години. Я сьогодні спілкувався на цю тему з керманичем національної збірної Олександром Косенком. Він сказав, що є дуже цікаві команди. Якщо вже з його точки зору вони виглядають професіонально, то ми маємо розуміти, що на аматорському рівні це дійсно цікава подія. І мається на увазі не одна, не дві, а цілий ряд команд. І так було на всіх фіналах АФЛУ. У мене є досвід проведення такого турніру у Житомирі, тому я знаю відгуки уболівальників, журналістів, спортивних оглядачів різного рівня і професійних гравців. Фінал АФЛУ – це така консистенція аматорського футзалу, яка на сьогоднішній день показує надзвичайно високий рівень. Не буду казати про Екстра-лігу, але топові команди фінали АФЛУ – готові учасники Першої ліги, які нічим не поступляться учасникам другого за силою дивізіону.

- Ходять чутки, що багато цьогорічних фіналістів АФЛу наступного року перейде в Першу лігу.

- Ну багато – це гучно сказано. Дай Бог, щоб хоча б дві-три команди пішли вгору. Хотілося б, щоб їх було більше, але треба дивитися об’єктивно. Питання стоїть не в класі команд, а у фінансуванні. У людей немає грошей. У нашій країні складна фінансова ситуація і в цьому головна проблема. В цьому ніхто не винен - маю на увазі зі спортивних організацій – ні АФУ, ні АФЛУ. Це факт, з яким доводиться миритися і рахуватися.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.