БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»КазахстанКубок Казахстана-2021: определились полуфиналистыРоссияФелипе Парадински: «Чемпионаты Бразилии, Испании и России находятся практически на одном уровне»Первая лига Андрій Задорожний: «Після участі у Lviv Open Cup 2021 прийняв рішення, що якщо рухатись, то тільки в першу лігу України»

Академія НФК «Ураган» представила трьох нових тренерів

У п’ятницю, 7-го серпня, в офіційному клубному фан-шопі НФК “Ураган” відбулась презентація нових тренерів Академії НФК “Ураган”.


У новому сезоні Академія НФК “Ураган” матиме одразу потрійне поповнення – до складу тренерського штабу Академії увійшли троє нових наставників. Мова йде про вихованця “Урагану” Олександра Вонса, найкращого гвардійця “Урагану” за всю історію Романа Кіндратіва та Дмитра Мельникова, за плечима якого, попри юний вік, дворічний досвід роботи з найменшими футболістами.

Як розповів віцепрезидент НФК “Ураган” Олександр Бубен, такі зміни зумовлені тим, що в поточному сезоні Академію НФК “Ураган” очікують нові виклики в діяльності.
 

“Академію НФК “Ураган” у новому сезоні очікують певні зміни в діяльності. На сьогоднішній день ми прийняли рішення, що Академія працює з дітками до 12-ти років включно, а базовим видом спорту, який ми розвиваємо, використовуючи методики компанії EmSports з підготовки дітей – футбол. А вже після 12-річного віку частина дітей може бути відібрана до Академії Прикарпаття, а частина перейде до найстарших вікових груп Академії НФК “Ураган”, де займатиметься футзалом.

За кожним з наших нових тренерів ми слідкували, знаємо їх можливості, а основної перевагою є те, що вони молоді, готові до нових знань, адже на сьогоднішній день ми закладаємо нові стандарти тренерської роботи, де потрібно багато вчитися, відслідковувати зміни в тенденціях футболу та футзалу і прагнемо бути першими в цьому не лише в місті, а й в усій Україні”
, – підсумував віцепрезидент клубу.

У новому сезоні віковою категорією U-14/U-15 опікуватиметься Олександр Вонс, який має багаторічний досвід виступів в футзалі, а свої перші кроки робив саме в “Урагані”.
 

“Ураган” від народження у моїй крові, адже слідкував за ним ще відтоді як клуб лише створювався. Згодом захищав кольори “ІФКФВ-Урагану” в чемпіонаті області і навіть було запрошення зіграти в основній команді, але не склалаось, адже не зміг поєднювати навчання та гру. Загалом же мене з “Ураганом” пов’язує все – всі люди, всі гравці, всі тренери – з деким свого часу пройшов збори, з кимось зустрічався вже пізніше на футзальному майданчику, а нинішній директор Академії Володимир Ярославович Слободян є моїм першим тренером”, – поділився наставник вікової категорії U-15/U-14.

Рекордсмен “Урагану” за кількістю зіграних матчів за всю історію Роман Кіндратів повернувся до клубу вже у статусі наставника – у новому сезоні Роман працюватиме з юними гравцями 2008 та 2009 р. н.
 

“Звісно, мій ігровий досвід в “Урагані” стане в нагоді у моїй тренерській діяльності, але потрібно розуміти, що футзал не стоїть на місці і зараз має іншу специфіку. Мені потрібно буде перелаштовуватись, але я готовий до нових викликів. Вважаю, що в роботі з дітьми потрібно віддати всі сили, адже як в дитячому футболі закладеш фундамент, так вони і будуть шукати себе в дорослому житті. Робота дуже відповідальна і я буду намагатись на своєму прикладі вказувати їм правильний шлях”, – розповідає легендарний “ураганівець”.

Дмитро Мельников у новому сезоні працюватиме з найменшими футболістами – 2015 та 2016 р. н. У свої 20-ть Дмитро вже має дворічний досвід роботи з дітьми такого віку, тож наставник знає з чого потрібно робити перші кроки у футболі.
 

“До дітей 5-6 років потрібен особливий та індивідуальний підхід – кожному потрібно приділити увагу, проявити турботу, адже в такому віці вони бояться не лише тренера, а й просто прийти на тренування. Також дитину в такому віці потрібно зацікавити на тренуванні – ні на секунду не можна допускати, щоб дитині стало нудно і кожне заняття повинне пройти на позитивній ноті. Якщо ж говорити про ази, то дитину потрібно навчити що є своя і чужа команди, що м’яча не можна торкатися руками і як правильно віддавати передачі”, – розповів наставник наймолодших футболістів Академії НФК “Ураган”.

Джерело  uragan-academy.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.