Экстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»Лига чемпионов УЕФАДенис Абышев: «Абрамовичу дали карточку ни за что»Лига чемпионов УЕФАИван Милованов: «Выправили ситуацию после перерыва»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. INTER (Донецьк) – Бастіон (Львів). Анонс

Андрій Задорожний: «Після участі у Lviv Open Cup 2021 прийняв рішення, що якщо рухатись, то тільки в першу лігу України»

Президент "in.IT" про розвиток клубу, старт у першій лізі України та головний біль тренера


– В першу чергу від імені усієї команди вітаємо тебе з народженням другого сина. Скажи, як ти все встигаєш? Перша ліга, сайт, два сини..
– Дякую всім за привітання, дуже приємно! Якщо чесно, то інколи сам дивуюся Але сім'я і діти надихають все встигати, а пристрасть до улюбленої справи не дає можливості ні на секунду зупинитись.

– Що стало поштовхом йти в першу лігу України?
– Насамперед – це розвиток, як команди, так і проєкту загалом. З кожним сезоном стараємось добиватися високих результатів і це нам певною мірою вдається, тому ставимо все вищі цілі для себе. Після того як спробували свої сили на Lviv Open Cup 2021 – прийняв рішення, що якщо рухатись, то тільки в першу лігу України. І я радий, що вдалося реалізувати задумане, в першу чергу коштом інвесторів, які повірили в цей проєкт.

– Які завдання ставиш перед тренером та командою на сезон?
– Завдання у нас завжди максимальні! В нас насправді дуже цікава і перспективна команда: є гравці, які вже вигравали титули в Україні, а є гравці, які тільки про це мріють. І всі вони прагнуть перемоги, тому, думаю, що все задумане ми реалізуємо разом з тренером та командою.

– Що можеш розказати про підготовку та комплектацію команди?
– Команда готується до старту у першій лізі України, тому всі сконцентровані на тому, щоб видати гарний старт сезону. Щодо комплектації, то з тренером зробили максимум зусиль, щоб зберегти склад та підсилитися, тому головне, щоб всі були здорові, а в тренера лише «боліла» голова від вибору гравців у четвірках.

– Які плани розвитку клубу на цей сезон?
– Ой планів багато і не лише на цей сезон, але на все свій час. Як вже всі бачили – ми запустили новий сайт для клубу, оновили й долучили нових партнерів та спонсорів, додали нові комплекти форми. Наступними кроками будуть повноцінний запуск Патреону і формування групи вболівальників. Тому долучайтесь до нас у соцмережах та допомагайте розвиватись нашому проєкт та футзалу в регіоні разом!

Джерело - Futsal Team "in.IT" 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.