УжгородУжгород: #ЧасФутзалу III випуск от 11.02.17ПолтавскаяКубок Вызова, первый матч. Полтава — Кременчуг 1:4. ОбзорОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 14-й тур. Превью к матчамЖитомирЖитомир: он-лайн ключових матчів 13-го туру Вищої лігиУкраинаДруга ліга України. Ситуація у групах перед закінченням першого етапу Кубок УкраиныКубок України: стали відомі всі учасники чвертьфіналу (+відео)Украина Уманський "Ятрань-80" виграв футзальний турнір у БрестіЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. «Медик» обіграв «Галицьку Здобу» - 2ЗакарпатскаяУжгород. 5 тур. АнонсЧеркасская Став відомим розклад другого етапу чемпіонату Черкаської областіУкраинаДруга ліга України. «Княжий Ринок» розгромив «Енергію-2» ЛДУФКАматорыВторая лига. "Мясная Традиция" выходит в плей-оффКубок УкраиныКубок України: анонс матчів-відповідей 1/8 фіналу ХарьковскаяХарьков: лучшие голы 9-го тура Кубка СК "Вирта"ПолтавскаяКременчуг - Полтава: матч звезд. АнонсОдесскаяОдесса: свято место пусто не бываетИвано-ФранковскАМФІФО: крок до перемогиУкраинаДруга ліга України. "Солтекс" не дозволяє "Руверу" взяти очки (+відео)УкраинаВторая лига Украины. "Локомотив" проходит групповой этап без потерь (+видео)СумскаяСумы: анонс 13-го тура Высшей лиги. 12.02.2017

АМФІФО: крок до перемоги

 
Сандаліно ще не дотягує до Візи

У середу, 8 лютого відбувся матч 11 туру обласного чемпіонату з футзалу між “Візою-Вторма” та “Sandalino”.
 Перемога у цьому матчі наблизила діючого чемпіона “Візу-Вторма” до другої поспіль перемоги в обласних змаганнях з фут залу. Ця мотивація була, напевно, визначальною, адже вже у дебюті поєдинку на 2 хв рахунок був 2:0 на користь “Візи”. Точними ударами за “мануфактурників” відзначилися Ігор Кушецький та Ігор Білик. Через кілька хвилин Роман Москалик одним ударом випробував на міцність стійку і перекладену воріт “Sandalino”. Після цього коломияни отямилися і Микола Ковцун з першої спроби влучив у стійку, а через кілька хвилин сповна скористався помилкою захисту суперника, скоротивши рахунок у матчі. Гра вирівнялася і команди сміливо штурмували ворота один одного, але результат на табло не змінювався.

 
 
Переможний тон у матчі задав удар Ігоря Кушецького

По перерві картина у матчі повторилася як у першому таймі. Спершу відзначився Микола Сікач, а за кілька секунд  “дубль” зробив Ігор Білик. Якщо коломийські футзалісти у першому таймі зуміли вистояти і забили, то у другій половині їх не стало фізично. Ті гольові моменти, які вони створили біля воріт суперника, результативними не виявились через брак майстерності при завершенні атаки. А гра з п’ятим польовим наприкінці матчу також у спіху “Sandalino” не принесла. Навпаки, Москалик перехопив м’яч і послав його у порожні ворота своїх одноклубників по “великому” футболу. Перемога з рахунком 5:1 суттєво наблизила “Візу-Вторма” до загальної перемоги у сезоні. Лише одне очко відділяє її від “золотих” медалей цьогорічного чемпіонату. Тепер всі подумки “живуть” суботнім матчем-відповіддю 1/8 розіграшу Кубка України проти “Титан-Зорі” з Покровського. Побажаємо нашому чемпіону переможної ходи і у цьому двобої.
 
 

“Віза-Вторма”(Івано-Франківськ) -  “SANDALINO” (Коломия) – 5 : 1 (2:1).
Cереда 8 лютого 2017 р. 20.30. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 120 глядачів.
Голи: І. Кушецький 1, І. Білик 2, 17, М. Сікач 16, Р. Москалик 28 – М. Ковцун 5. 
Віза-Вторма: Є. Борсук, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, І. Кушецький, С. Паньків, М. Сікач, І. Білик, Р. Горбатий, О. Перепічка, О. Орищук. Тренер – О. Веприк.
Sandalino: І. Тепчук, М. Свірідов, А. Ковальчук, А. Олійник, М. Ковцун, Р. Гаврилюк, В. Костюк, О. Блонський. Тренер – А. Олійник
Попередження: не було
Арбітри:  І. Салаш, Т. Демянчук, П. Липецький.
Спостерігач арбітражу – І. Овчар.
 
Джерело - 
amfifo.if.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.