УжгородУжгород: #ЧасФутзалу III випуск от 11.02.17ПолтавскаяКубок Вызова, первый матч. Полтава — Кременчуг 1:4. ОбзорОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 14-й тур. Превью к матчамЖитомирЖитомир: он-лайн ключових матчів 13-го туру Вищої лігиУкраинаДруга ліга України. Ситуація у групах перед закінченням першого етапу Кубок УкраиныКубок України: стали відомі всі учасники чвертьфіналу (+відео)Украина Уманський "Ятрань-80" виграв футзальний турнір у БрестіЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. «Медик» обіграв «Галицьку Здобу» - 2ЗакарпатскаяУжгород. 5 тур. АнонсЧеркасская Став відомим розклад другого етапу чемпіонату Черкаської областіУкраинаДруга ліга України. «Княжий Ринок» розгромив «Енергію-2» ЛДУФКАматорыВторая лига. "Мясная Традиция" выходит в плей-оффКубок УкраиныКубок України: анонс матчів-відповідей 1/8 фіналу ХарьковскаяХарьков: лучшие голы 9-го тура Кубка СК "Вирта"ПолтавскаяКременчуг - Полтава: матч звезд. АнонсОдесскаяОдесса: свято место пусто не бываетИвано-ФранковскАМФІФО: крок до перемогиУкраинаДруга ліга України. "Солтекс" не дозволяє "Руверу" взяти очки (+відео)УкраинаВторая лига Украины. "Локомотив" проходит групповой этап без потерь (+видео)СумскаяСумы: анонс 13-го тура Высшей лиги. 12.02.2017

Друга ліга України. "Солтекс" не дозволяє "Руверу" взяти очки (+відео)

Програючи 0:2, лідери таблиці вирвали перемогу з рахунком 3:2.
 
 
"Солтекс" – "Рувер" 3:2
Голи:
Стєпанов 2, Ткаченко – Вєтров, Андрійченко О. 

У Черкасах завершився груповий етап Чемпіонату України з футзалу в другій лізі. За його підсумками, міський Солтекс вийшов до 1/4 фіналу, де позмагається проти команд із усієї Укаїни. 

А сьогодні команда Олександра Солов'я відіграла проти Рувера у протистоянні, яке вже нічого не вирішувало: у будь-якому разі суперники залишилися б на своїх місцях у групі. Цей фактор у купі з підступаючою втомою і відсутністю головного тренера Юрія Лісняка дуже вдарив по "білим". Їх залихоманило з першої хвилини: не пішла гра у Калініча, багато передач пішло далеко від ніг патнерів, а Рувер забив. Першим це зробив Вєтров, який став кращим гравцем команди, а потім Калініч пропустив м'яч Андрійченку Олегу і той збільшив відрив – 0:2. 

Усе йшло майже ідеально для Рувера. Окрім забитих голів, "зелені" знехтували щонайменше декількома стовідсотковими нагодами за що і поплатилися. Ближче до перерви Стєпанов скоротив відстань – 1:2. 

У другому таймі на паркеті точилася приблизно рівна боротьба, але відчувалося, що Руверу вже немає чим "стріляти", а грати ще довго. І тут Солтекс почав оживати. Ткаченко покрутив захисника і з-під нього пробив між ніг Коханюку – 2:2. Після забитого голу Солтекс притис візаві до своїх воріт і двічі сколихнув каркас воріт – Стєпанов і Ткаченко пробили в поперечину. Потім відбувся дуже болючий епізод: Ткаченко незряче влетів у Коханюка. У Вадима - перелом двох пальців зі зміщенням, завтра операція.

А далі стався переломний момент. Петришин заробив неоднозначний фол, прокинувши м'яч між ніг супернику і, порадившись у тайм-ауті, білі, а саме Стєпанов, реалізували стандарт – 3:2. Одразу після цього Вівденко на іншому кінці поля міг зрівняти, однак влучив у поперечину. Отож 3:2 на користь Солтексу.
 





Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.