ВолынскаяВдруге поспіль Кубок «Волинської газети» вирушає до ЖитомираВетераныРоман Смирнов. Четверть века в футзале. Часть вторая: «Побеждать на паркете ─ это в крови»Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 3: триллер в Одессе (+ видео, обновляется)ХерсонАФЛУ: пятый сезон стартовал в Херсоне!Футзал в мире"Спортинг" выиграл у "Браги" дуэль представителей Португалии в Кубке УЕФАВетераныVeteran’s Futsal Cup 2017 (40+). День 3. Побеждает ТВД!Футзал в миреРикардиньо спас «Мовистар Интер» от поражения в матче с «Осасуной Магна»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 3: камбэк, триллер, сафари и... hit ХИТаКиев1.10.2017 14.00 Кубок Киева. Финал. «Альтернатива» – «RED» 2:2, по пн 4:3ОдессаКубок Лиги Содружества: начинается плей-оффЧемпионат ЕвропыЕВРО-2018 по футзалу: представляем участниковЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 3. LIVE!Футзал в миреДмитрий Сорокин открыл счет своим мячам в чемпионате СербииФутзал в миреАлександр Сорокин дебютировал в ЭРА-ПАКе: чемпион Чехии бьет "Нейжбах"Футзал в миреФутзал в Германии: грядет бум!Футзал в миреSLOVAK FUTSAL WEEK 2017. Все голы турнираЭкстра-лигаКое-что, что вы хотели бы знать о Педяше, но боялись спроситьЧемпионат ЕвропыДумки вітчизняних тренерів про жереб Євро-2018 для збірної УкраїниЧемпионат ЕвропыИтоги жеребьевки финальной части Евро-2018: Украина сыграет с Португалией и РумыниейСборная УкраиныСергій Владико: «У нас абсолютно рівна група»

Кубок України: стали відомі всі учасники чвертьфіналу (+відео)

Стали відомі всі учасники чвертьфінальної стадії розіграшу Кубку України з футзалу сезону 2016/2017 р.р. Пропонуємо Вашій увазі огляди усіх матчів відповідей 1/8 фіналу.
 

Для того, щоб вийти у чвертьфінал, гравцям «СумДУ» вдома треба було ліквідувати фору в три м’ячі, яка залишилась після матчу в Рівному. І для цього підопічні Сергія Песоцького мали йти вперед зі стартових хвилин. Скоро наміри сумчан схилити шальки терезів на свою користь за підсумками двох матчів були втілені у гол Максимом Мисловським. Але господарям треба було забивати ще двічі. І це «студенти» розуміли. Однак, незважаючи на те, що у першому таймі вони грали трохи цікавіше за гостей, наблизитись до своєї мети їм не вдалося.

Сумчани намагались досягти успіху протягом більшої половини другого тайму. Але вдруге засмутити Юрія Свинарчука їм вдалося лише на 31-й хвилині. Зробив це Дмитро Ігумнов. Рахунок 2:0 давав надію сумчанам на те, що можна буде забити третій гол і вибити «Кардинал-Рівне» з боротьби за Кубок України. Однак, гол Володимира Кручка зруйнував ці наміри студентів. Більше того – на 36-й хвилині Максим Мануйленко міг остаточно знищити інтригу в цьому протистоянні, але не зміг реалізувати дабл-пенальті. Тим не менш, навіть це не допомогло сумчанам, які хоч і виграли домашній поєдинок, але за підсумками двох зустрічей були змушені віддати путівку до чвертьфіналу «кардиналам».

«СумДУ» (Суми) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 2:1
Голи:
Мисловський (7), Ігумнов (31) – Кручок (35)
Попередження: Ігумнов (12), Зеленський (36), Петраков (40) – Фаренюк (31), Кручок (31), Басич (32)
На 36-й хвилині Мануйленко («Кардинал-Рівне») не реалізував 10-метровий.
Перший матч – 1:4


 

Київські «будівельники» вже на старті матчу повели у рахунку. Спочатку Ярослав Заворотний зіграв на добиванні після удару Віталія Нестерука зі штрафного, А потім і сам Нестерук відзначився голом. Таким чином, господарі майданчику вже на старті зустрічі вели 2:0. Однак, у середині першого тайму «Юні-Ламан» зміг зрівняти рахунок завдяки голам Андрія Солодова та Євгена Чумака. Але цим чорноморці лише розізлили підопічних Олега Шайтанова, які незабаром знову повели – цього разу господарів вивів уперед Ільдар Макаєв. Проте, і на це у чорноморців знайшлася відповідь. Цього разу своє вагоме слово сказав капітан «Юні-Ламана» Максим Коптєв, який знову зрівняв цифри на табло спорткомплексу КПІ – 3:3. І з таким рахунком команди пішли на перерву.

Після поновлення гри досвідчені гравці «Епіцентра К3» намагалися прибрати ініціативу до своїх рук, і це призводило до того, що молоді футзалісти «Юні-Ламана» нервували та отримували жовті картки за свої фоли. Однак, незабаром таку нервовість з боку чорноморців на 31-й хвилині зняв Чумак, який зробив рахунок 4:3 на користь гостей. Тим не менш, цей рахунок ще влаштовував підопічних Олега Шайтанова, які ще проходили у чвертьфінал. Але на 37-й хвилині Коптєв оформив дубль та зробив рахунок 5:3, який вже влаштовував саме «Юні-Ламан». Але буквально тут же гостям довелося долати важке випробування: один з героїв поєдинку, Євген Чумак, отримав другу жовту картку і залишив свою команду на дві хвилини у меншості. Однак, «К3» не вдалося скористатися чисельною перевагою і забити рятівний для себе гол. Таким чином, «Юні-Ламан» створив маленький спортивний подвиг, обігравши «Епіцентр К3» з потрібною різницею забитих м’ячів, і тепер саме чорноморці зіграють у 1/4 фіналу.

«Епіцентр К3» (Київ) – «Юні-Ламан» (Чорноморськ) – 3:5
Голи:
Заворотний (1), Нестерук (5), Макаєв (12) – Солодов (10), Чумак (10, 31), Коптєв (13, 37)
Попередження: Тимошенко (13) – Чумак (17), Гірка (26), Гавриленко (28)
Вилучення: Чумак (37 – повторне попередження)
Перший матч – 4:2

Для «ЛТК/ІнБев/НПУ» та «Сокола» це було вже третє очне протистояння за останній місяць. І жодного разу «телефоністам» не вдавалося здобути звитягу або зіграти у нічию. Однак, цього разу гості були налаштовані дуже серйозно, хоча завдання для них було дуже складним – треба було забивати чотири м’ячі і не пропускати у відповідь. Тільки за таких умов «ЛТК/ІнБев/НПУ» можна було би розраховувати на прохід у чвертьфінал. І гол Романа Цапова на 7-й хвилині показав, що «телефоністи» готові боротися до кінця. Але тут же колишній «телефоніст» Андрій Лисенко зрівняв рахунок, тим самим ускладнивши задачу об’єднаній команді.

А далі стався провал, який призвів до того, що вже за підсумками першого тайму «Сокіл» вигравав з рахунком 4:1. І це означало, що у цьому протистоянні майже все вже вирішено, і «Сокіл» однією ногою у чвертьфіналі. Проте, гості все-таки змогли забити на початку другого тайму, але цього, звісно, виявилось дуже мало для того, щоб створити «камбек». Цього не сталося, і «ЛТК/ІнБев/НПУ» припинив боротьбу за Кубок України на стадії 1/8 фіналу.

«Сокіл» (Хмельницький) – «ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ) – 4:2  
Голи:
Лисенко (8), Подлюк (14), Мартинюк (17), Зеленкевич (18 – автогол) – Цапов (7), Бакум (23)
Попередження: Цапов (12), Поночовний (22), Чеберяк (30)
Перший матч – 4:1

 

За той час, який пройшов між двома «енергетичними» дербі у рамках 1/8 фіналу відбулись деякі події, які вплинули на настрій обох команд перед черговим очним побаченням. «Енергія» після перемоги над «Локомотивом» була на ходу, і це вона почала доводити вже по ходу першого тайму гри з «Ураганом», про що свідчать «сейви» від Віталія Бірова, який кілька разів рятував «драконів» від голу. Тим не менш, на 11-й хвилині капітан «Енергії» Андрій Федюк таки змусив Бірова капітулювати. Але це було ще не все – за кілька хвилин Микола Грицина подвоїв перевагу «зелено-білих». У гостей протягом першого тайму теж було кілька моментів для взяття воріт Андрія Пітулі, але втілити їх у голи вони не змогли.

А от у другому таймі у грі «Урагану» стався дуже серйозний провал. З 24-ї по 26-ту хвилину брати Грицини забили на двох три майже ідентичні голі після контратак та провалів «драконів» у захисті, і це змусило багатьох задуматись: коли востаннє у «енергетичному» дербі був зафіксований рахунок 5:0 на користь однієї з команд? Втім, це ще не все. «Ураганівцям» все-таки вдалося відквитати один м’яч, але на це львів’яни відповіли ще двома голами у ворота гостей. І тільки коли рахунок став 7:1, команди спонтанно заспокоїлись, що дозволило наставнику «Енергії» Валерію Легчанову випустити молодіжну четвірку. «Ураган», звісно, намагався скоротити відрив бодай би на один м’яч, але цього не вдавалося зробити.

Таким, чином, «Енергія» вп’яте обіграла «Ураган» за підсумками кубкових протистоянь. І що цікаво: кожного разу, обіграючи «Ураган» на будь-якій стадії розіграшу Кубку України, «Енергія» потім ставала володарем почесного трофею. Цікаво, як буде тепер?

«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 7:1
Голи:
Федюк (11), Мик. Грицина (15, 25), Мих. Грицина (24, 26, 28), Пітуля (29) – Зварич (27)
Попередження: Кузь (27)
Перший матч – 1:2
 

Паралельно з поєдинком у Львові проходив поєдинок у Івано-Франківську, де місцева «Віза-Вторма» намагалась боротися з «Титаном-Зорею». Але сподівання «мануфактурників» на хороший результат почали танути вже після того, як у їх ворота забив вихованець «Урагану» Орест Боргун. Тим не менш, господарям поєдинку вдавалося робити все для того, щоб перевага підопічних Павла Пічкурова не збільшилася. Однак, у той же час франківці не змогли гідно відповісти на пропущений гол по ходу першого тайму.

Відповідь у підопічних Олега Веприка вийшла лише незадовго до екватору другої 20-хвилинки. Однак, на жаль для вболівальників «Візи», це було єдине позитивне досягнення їх улюбленців. Тому що далі забивала тільки команда з Покровського. У підсумку – 6:1 на користь «Титан-Зорі». Звичайна перемога на класі.

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – «Титан-Зоря» (Покровське) – 1:6
Голи:
Уграк (28) – Боргун (5), Пічкуров (31), Лінник (35, 40), Доманський (39, 40)
Попередження: Веприк (10) – Пічкуров (16), Шпигар (20), Мілінький (28)
Перший матч – 1:3


Якщо подивитись на результати всіх матчів-відповідей, то можна зробити один висновок: у Херсоні був дійсно центральний поєдинок усієї стадії 1/8 фіналу. «Продексім» мав надію вбити двох зайців одразу: змусити «ХІТ» нарешті програти у цьому сезоні та вийти до чвертьфіналу. Для виконання другого завдання треба було забити два «сухих» м’ячі. І вже на 7-й хвилині Віталій Кісельов подарував своїм партнерам надію на те, що з цим завданням можна впоратись. Однак, розвинути успіх підопічним Ігоря Москвичова не вдавалося, і це цілком влаштовувало гостей, які за таких обставин були за крок від того, щоб пройти далі.

Але на початку другої 20-хвилинки у киян почались неприємності, пов’язані з тим, що червону картку отримав Сергій Журба. В результаті підопічним Олега Лук’яненка довелося грати дві хвилини у меншості. «Кабельники» вистояли, але втрата одного з ключових гравців цілком реально могла позначитись на грі, тому гостям довелось перебудовуватись. У той же час «Продексім» не полишав надій забити другий «прохідний» м’яч. Але на останній хвилині всі сподівання «мельників» розвіяв Олександр Корнійчук, який двома голами шокував херсонських вболівальників і подарував своїм партнерам путівку до наступного етапу.

«Продексім» (Херсон) – «ХІТ» (Київ) – 1:2
Голи:
Кісельов (7) – Корнійчук (40, 40)
Попередження: Бербенцев (12), Волянюк (15), В’яч. Чуднов (23), Скорий (28), Фетько (34)
Вилучення: Журба (22)
Перший матч – 2:4

 

Тимчасова зміна домашнього майданчику не стала якоюсь перепоною для чинного володаря Кубку України, харківського «Локомотива», на шляху до 1/4 фіналу. Вже на старті поєдинку Ярослав Лебідь залишив свій «автограф» у воротах «МКВ», і цим він тільки збільшив перевагу «Локо» за підсумками двох зустрічей. Той же Лебідь наприкінці першого тайму подвоїв рахунок на користь «залізничників».

До честі гостей, вони намагались чинити опір, але клас гравців «Локомотива» все-таки вищий, що і було доведено по ходу другого тайму, коли підопічні Євгена Ривкіна забили ще два м’ячі. Таким чином, «Локомотив» спокійно пройшов до чвертьфіналу, де на нього вже чекає «Кардинал-Рівне».

«Локомотив» (Харків) – «МКВ» (Одеса) – 4:0
Голи:
Лебідь (2, 20), О. Сорокін (23), Бондар (27)
Попередження:  Коллінс (29)
Перший матч – 4:1

 

Мінімальна поразка в Одесі залишала «Катеринославхлібу» шанси пройти у чвертьфінал. Але для того треба було зі старту матчу-відповіді грати першим номером. Проте, вийшло так, що і «Катеринославхліб», і «Епіцентр К Авангард» вирішили піти «з відкритим забралом», тому біля обох воріт виникало багато моментів. А тут ще і Євген Гавенко забив, чим трохи збільшив шанси «будівельників» на прохід далі. Однак, розвинути успіх підопічним Павла Ардаковського не вдавалось, оскільки у багатьох епізодах бездоганно діяв голкіпер «пекарів» Андрій Неруш. Втім, і для його колеги по воротарському цеху, одесита Сергія Малиновського, часто знаходилась робота. І обидва воротарі неодноразово ставали героями епізодів, тому і не дивно, що перший тайм завершився за мінімальної переваги гостей.

Майже подібна картина була і протягом другого тайму, але це тривало до того часу, поки «Катеринославхлібу» не вдалося зрівняти рахунок. Після того дніпряни почали натхненно йти вперед, бажаючи забити другий м’яч. Але у той же момент вони цілком реально могли пропустити гол у свої ворота. Однак, на трибунах спорткомплексу «OLIMPIA+» продовжували палати дві одинички. Це змусило господарів майданчику ризикувати та виходити на останні хвилини з п’ятим польовим гравцем. І ця тактика спрацювала. За 35 секунд Андрій Засенко зміг вразити ворота одеситів, і цей гол вивів «пекарів» у чвертьфінал Кубку України.

«Катеринославхліб» (Дніпро) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) – 2:1
Голи:
Люлька (30), Засенко (40) – Гавенко (9)
Попередження:  Коваленко (29)
Перший матч – 4:5
 

Таким чином, у чвертьфіналі зустрінуться наступні пари:

«Локомотив» (Харків) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
«Титан-Зоря» (Покровське) – «Юні-Ламан» (Чорноморськ)
«Енергія» (Львів) – «ХІТ» (Київ)
«Катеринославхліб» (Дніпро) – «Сокіл» (Хмельницький).


Перші поєдинки відбудуться 25 лютого, а матчі-відповіді – 11 березня.

Джерело - http://futsal.com.ua/
Фото: Ілона Купавка

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.