Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 5 тур. «Mezzo-ЗХО» і «Ладомир» закріплюються на перших місцях у своїх групахЖенский футзалВзяли реванш у киянок: «Тесла-ЗХО» – володар Кубку УкраїниБеларусьАлександр Черник – главный тренер сборной БеларусиПортугалияСуперкубок Португалии-2021. LIVE!Экстра-лигаСимволічна збірна українського футзалу за 30 років: обираємо арбітрівЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 17 тур. LIVE!Женский футзалСимволічна збірна українського жіночого футзалу за 30 років: вибір залежить від васКазахстанКайрат Оразбеков: «Дугласом много кто интересуется»БеларусьКубок Беларуси-2021/22. 1/4 финала. LIVE!ЧехияЧехия-2021/22. Матч 4-го тура. Интеробал – Хрудим. LIVE!Женский футзал«Будстар-НПУ» чи «Тесла-ЗХО» – хто підійме над головою трофей у фіналі Кубка України: анонсЭкстра-лигаЄвген Ривкін: «ХІТ» ніколи не вигравав великих трофеїв, тож для мене це був цікавий виклик»Экстра-лига«ХІТ» — «ДЕ Трейдинг»: історія матчівАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2021/22. Випуск 7ЧеркассыГравець черкаського «Майфону» Нікіта Сініцин продовжить кар’єру в БразиліїПервая лига Перша ліга 2021/22. 7 тур. «Славута» очолює групу Захід, «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» обігрує прямого конкурентаРоссияСергей Скорович: «Мы на правильном пути, и все у нас получится»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 17: анонсСборная УкраиныПідсумки 2021 року для чоловічої національної збірної УкраїниЖенский футзалФінал Кубка України серед жіночих команд 2020/21 перенесений до Черкас

«Будстар-НПУ» чи «Тесла-ЗХО» – хто підійме над головою трофей у фіналі Кубка України: анонс

У середу, 29 грудня, «ЗХО-Тесла» зустрінеться з «Будстар-НПУ» у фіналі Кубка України.


Спершу матч повинен був відбутись на території харків’янок, але через позицію суперниць місце фіналу було змінено на Черкаси.

Свій шлях у Кубку команди розпочали з чвертьфіналу. «Тесла-ЗХО» здобула перемоги на «Синельниковим» із навіть не футзальним, а баскетбольним рахунком. Перша зустріч у Харкові закінчилась із рахунком 26:0, а у матчі-відповіді фінальний свисток зафіксував ще більші цифри на табло – 0:36 на користь харків’янок.
 


За два поєдинки «Тесла-ЗХО» наколотила у ворота суперниць аж 62 голи. Це якась неймовірна статистика.

Підопічні Олександра Ратича розпочали свій шлях матчем проти луцького «Легіону». Тут були менш скромні рахунки – 1:16 та 13:1. Опонентки «Будстар-НПУ» відповіли лише двома м’ячами.
 

Півфінальні зустрічі

У півфіналі «Тесла-ЗХО» завершила дві зустріч з однаковим рахунком 13:1. Лиманська «Багіра-ДЮСШ» не стала тим суперником, який би міг вибити чинних чемпіонів країни із Кубка України.

Найбільше у футболці «Тесли-ЗХО» у півфінальних зустрічах забила Софія Рубан – 4 м’ячі (по два голи у кожному з матчів).
 

Київський клуб відчув більше проблем в 1/2 фіналу. Опонентом став черкаське «Дніпро». У першому матчі киянки здобули впевнену перемогу 10:1. У другій зустрічі футзалістки з Черкас зробили створили більше проблем, ніж у першому поєдинку. Матч-відповідь закінчилась з рахунком 2:6.

За два півфінальні поєдинки найбільшою кривдницею черкаської воротарки стала Ірина Василюк. Гравчиня київського клубу наколотила у ворота суперниць аж 4 голи.
 

Нагадаємо, що у сезоні-2019/2020 «Будстар-НПУ» став фіналістом та переможцем Кубка України. У вирішальному протистоянні підопічні Олександра Ратича зійшлись з іншим столичним клубом, який ще досі існував, «IMS-НУХТ». Перша гра завершилась із рахунком 4:2 на користь команди Ратича, а вже у другому матчі клуби розписали бойову мирову 3:3 у київському дербі.

За підсумками двох матчів перемогу у Кубку України здобув «Бустар-НПУ». Киянки спробують захистити звання чемпіонок.
 

Вже не перша зустріч

Команди виходили на один паркет у 2021 році. Сталось це у Суперкубку України. Клуби видали неймовірно результативний матч, справжню насолоду отримали фанати. До останньої хвилини цифри на табло тримались 5:5.

Здавалось, що володаря трофею визначатимуть 11-метрові удари, але інакше гадали киянки. Завдяки точному удару активної Анни Шульги, яка принесла «Будстао-НПУ» перемогу – 5:6. Підопічні Ратича на зубах вирвали звитягу та з гарним настроєм повертались у Київ.

Слід відзначити, що покер у цій грі забила Шульга, яка зараз у компанії з голкіперкою Вікторією Кисловою, виступає в Іспанії. За харків’янок дубль оформила Христина Степаненко.
 

Рівна ситуація клубів у Вищій лізі

«Тесла-ЗХО» та «Будстар-НПУ» завершили 2021 рік на другому місці у своїх групах Вищої ліги України. Харківський клуб за чотири матчі здобула 10 очок – три перемоги та одна мирова.

Команда Ратича за таку ж кількість поєдинків заробила 9 пунктів – три звитяги та одна поразка. Єдине фіаско у сезоні киянкам завдали гравчині з «Ладомира». Сталось це у 4-му турі.

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.