Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 5 тур. «Mezzo-ЗХО» і «Ладомир» закріплюються на перших місцях у своїх групахЖенский футзалВзяли реванш у киянок: «Тесла-ЗХО» – володар Кубку УкраїниБеларусьАлександр Черник – главный тренер сборной БеларусиПортугалияСуперкубок Португалии-2021. LIVE!Экстра-лигаСимволічна збірна українського футзалу за 30 років: обираємо арбітрівЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 17 тур. LIVE!Женский футзалСимволічна збірна українського жіночого футзалу за 30 років: вибір залежить від васКазахстанКайрат Оразбеков: «Дугласом много кто интересуется»БеларусьКубок Беларуси-2021/22. 1/4 финала. LIVE!ЧехияЧехия-2021/22. Матч 4-го тура. Интеробал – Хрудим. LIVE!Женский футзал«Будстар-НПУ» чи «Тесла-ЗХО» – хто підійме над головою трофей у фіналі Кубка України: анонсЭкстра-лигаЄвген Ривкін: «ХІТ» ніколи не вигравав великих трофеїв, тож для мене це був цікавий виклик»Экстра-лига«ХІТ» — «ДЕ Трейдинг»: історія матчівАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2021/22. Випуск 7ЧеркассыГравець черкаського «Майфону» Нікіта Сініцин продовжить кар’єру в БразиліїПервая лига Перша ліга 2021/22. 7 тур. «Славута» очолює групу Захід, «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» обігрує прямого конкурентаРоссияСергей Скорович: «Мы на правильном пути, и все у нас получится»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 17: анонсСборная УкраиныПідсумки 2021 року для чоловічої національної збірної УкраїниЖенский футзалФінал Кубка України серед жіночих команд 2020/21 перенесений до Черкас

Гравець черкаського «Майфону» Нікіта Сініцин продовжить кар’єру в Бразилії

За повідомленням ЗМІ бразильський клуб «Колатина» оголосив про підписання контракту з українським універсалом (грає в захисті та у півзахисті) з Черкас Нікітою Сініциним.


Українець захищатиме кольори клубу наступного року в рамках Ліги Капішаба і найближчим часом має приєднатися до команди.

Ліга Капішаба – футбольний дивізіон бразильського штату Еспіріту-Санту.

Відзначимо, що у сезоні 2021/2022 Сініцин у складі ФК «Майфон» (Черкаси) виступає у чемпіонаті України з футзалу серед команд 2 ліги (регіональний етап, черкаська зона). У складі «Майфона» провів чотири гри і забив один гол.

У Нікіти Сініцина вже є досвід виступу за зарубіжний футбольний клуб – у 2019 році у Німеччині він захищав кольори аматорської футбольної команди.

Джерело - Черкаський спорт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.