Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 5 тур. «Mezzo-ЗХО» і «Ладомир» закріплюються на перших місцях у своїх групахЖенский футзалВзяли реванш у киянок: «Тесла-ЗХО» – володар Кубку УкраїниБеларусьАлександр Черник – главный тренер сборной БеларусиПортугалияСуперкубок Португалии-2021. LIVE!Экстра-лигаСимволічна збірна українського футзалу за 30 років: обираємо арбітрівЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 17 тур. LIVE!Женский футзалСимволічна збірна українського жіночого футзалу за 30 років: вибір залежить від васКазахстанКайрат Оразбеков: «Дугласом много кто интересуется»БеларусьКубок Беларуси-2021/22. 1/4 финала. LIVE!ЧехияЧехия-2021/22. Матч 4-го тура. Интеробал – Хрудим. LIVE!Женский футзал«Будстар-НПУ» чи «Тесла-ЗХО» – хто підійме над головою трофей у фіналі Кубка України: анонсЭкстра-лигаЄвген Ривкін: «ХІТ» ніколи не вигравав великих трофеїв, тож для мене це був цікавий виклик»Экстра-лига«ХІТ» — «ДЕ Трейдинг»: історія матчівАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2021/22. Випуск 7ЧеркассыГравець черкаського «Майфону» Нікіта Сініцин продовжить кар’єру в БразиліїПервая лига Перша ліга 2021/22. 7 тур. «Славута» очолює групу Захід, «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» обігрує прямого конкурентаРоссияСергей Скорович: «Мы на правильном пути, и все у нас получится»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 17: анонсСборная УкраиныПідсумки 2021 року для чоловічої національної збірної УкраїниЖенский футзалФінал Кубка України серед жіночих команд 2020/21 перенесений до Черкас

Взяли реванш у киянок: «Тесла-ЗХО» – володар Кубку України

У середу, 29 грудня, «Тесла-ЗХО» та «Будстар-НПУ» визначили переможця у фіналі Кубка України з футзалу серед жіночих команд.


Харків’янки зробили собі подарунок під ялинку у вигляді перемоги.

Протягом усього тайму обидві команди створювали безліч загроз та постійно тривали голкіперок у тонусі. Однак розмочити нулі на табло вийшло аж наприкінці першого тайму. Рубан у боротьбі вигризла м’яч, який відлетів на інший флангу. Бабенко у падіння прошила сітку воріт киянок. Дуже красивий та продуктивний гол вдався Таїсії.

Ще один гол у роздягальню забили харків’янки на 20-й хвилині. Знову асист у виконанні Рубан. Софія організувала стрімку атаку «Тесли-ЗХО», взяла на себе опікунку та віддала на стійку. Адресатом цієї передачі стала Єрьоменко, Христина подвоїла перевагу харківської команди.

На перерву клуби пішли за комфортної переваги на табло для харків’янок – 2:0.

Гра в одні ворота

Минуло п’ять хвилин, як «Тесла-ЗХО» довела рахунок до 3:0. Знову Єрьоменко замкнула на дальній стійці простріл з флангу. Цього разу асист у свій актив додала Бабенко, а Єрьоменко оформила дубль.

Минуло ще стільки ж часу і харківські футзалістки змусили знову виймати м’яч із воріт київську голкіперку. Коваленко майстерно хитнула опікунку та більярдним ударом у кут прошила сітку воріт – 4:0.

На цьому «Тесла-ЗХО» не зупинилась. Протягом двох хвилин харків’янки забили двічі. Спершу Степаненко потужним ударом забила п’ятий гол у зустрічі. А вже на наступній хвилині Рубан вибігла у стрімку контратаку, на дриблінгу обіграла суперниць та поцілила у дальній кут. М’яч дістала воротарка «Будстар-НПУ», але стати на заваді голу не змогла.

У підсумку – 6:0 перемога харків’янок. «Тесла-ЗХО» – переможець Кубка України. Харківському клубу вдалось взяти реванш у суперника за поразку у Суперфіналі країни.
 
29 грудня
«Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) – «Будстар-НПУ» (Київ) 6:0 (2:0)
Голи:
Бабенко, 19, Єрьоменко, 20, 25, Коваленко, 30, Степаненко, 32, Рубан, 33
16:00. м. Черкаси, ПС «Будівельник»
Арбітри: Олег Гопка (Черкаси), Ярослав Опришко (Кременчук)
Хронометрист: Владислав Урста (Черкаси)
Спостерігач арбітражу: Сергій Тулєпов (Кременчук)

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.