ЧеркасскаяЧеркащина. 2-й тур фінальної частини чемпіонату області. Вища ліга. Залишилося два претенденти на "золото"ЧеркасскаяЧеркащина. 2-й тур фінальної частини чемпіонату області. Екстра-ліга. "Валюк" і "Солтекс" позмагаються за "золото"ЛуцкВолинь. Н – НАДІЙність: чемпіони відоміЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. Підсумки групового етапуДонецкаяДонецкая область. Дети. Чемпионы области живут в Родинском и СлавянскеУкраинаДЮСШ «Спортлідер+» вдало стартувала на Кубку України серед юнаків 2000-2001 р.н. у ЖитомиріОдесская"Днестр" - чемпион Одесской области по футзалу!ВинницкаяВінниця: прем'єра! Оновлена програма "Футбольний тиждень"СумыСуми: найкращі голи 15-го туру Вищої лігиУкраинаС 8 Марта!Запорожская Запорожье, Премьер-лига. 17-й тур. Обзоры (обновляется)ПолтавскаяПризери Вищої ліги РЧМФ в м.Гребінка 2016/17рр.ХмельницкаяПреміум-ліга: фіналістів плей-офф у дивізіоні 1 визначать треті матчі півфінальних серійУжгородУжгород: #ЧасФутзалу VII випускЗакарпатскаяУжгород: #ФУЦИК LIVE VЧеркасскаяЧеркащина. Фінал Чемпіонату області: прев'ю другого туруЛьвовскаяВетерани вшанували Романа Шухевича КиевКиев. Вторая лига. «Укрмагнезит» разносит «ФК АБ», «МХП» не оставляет шансов «GT» и другие результаты тураЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. «Статус» зіграє з «Княжим Ринком», а «Меркурій» з «Кордоном» ЗакарпатскаяУжгород. Визначалися півфіналісти в кожній лізі

Черкащина. Фінал Чемпіонату області: прев'ю другого туру

Цієї середи, 8 березня, футзальна спільнота Черкаської області влаштує свято не тільки своїм жінкам, а й собі. Після тривалої півмісячної перерви із 9:30 ранку до 21:30 команди відіграють другий з трьох турів фінальної частини чемпіонату. Матчі відбудуться в СК "Будівельник". 
 

2 тур
9:30 Матусів – Рось-ЧПТ
10:30 Росава – Рятівник
11:30 Батьківщина – Юрія-Фарм
12:30 Шполабудматеріали – Дніпро-80-ТОП Дома
13:30 ФК Черкаси – Арка
14:30 Маїс – Катеринопіль
15:30 Мошни – Червона Слобода
16:30 Шевченків Край – Яснозір'я
17:30 Рувер – Епіцентр
18:30 Шарм – ПП Валюк
19:30 Солтекс – Цетус
20:30 Одна Родина – Хімелектробуд
 
9:30 "Матусів" – "Рось-ЧПТ" (Перша ліга)
Після перемоги над Батьківщиною Матусів очолив свою мікрогрупу, де єдиний набрав три очки в першому турі. А Рось зіграла внічию з Юрією (5:5). Тепер жовтим доведеться дуже попрацювати аби зберегти за собою свою позицію, бо 16 днів без командної роботи – відмінний козир для підопічних Сергія Сердюка. Якщо у його лідерів піде гра – Матусів може застигнути на місці зі своїми трьома пунктами. 
Прогноз – перемога Матусіва. 
 
10:30 "Росава" – "Рятівник" (Вища ліга)

Останнім часом Рятівник серйозно здав позиції. Потужно пройшовши перший етап, команда пожежного інституту спочатку спіткнулася в заключному його матчі, а потім програла Яснозір'ю. Яскравим моментом стала лише перемога в чемпіонаті України серед ВНЗ, де пожежники обіграли "Сіверянів" із рахунком 9:3. Можливо, ця перемога витягне команду назад в гонку за золото, але поки що ситуація важка. Підсолоджує її хіба що повернення в обійму капітана Влада Панченко, який тільки-но відновився після надриву м'яза і дуже хоче допомогти партнерам у середу. Утім, очевидно, що він далеко не в оптимальних кондиціях. 
А в Росави настрій піднесений. Шикарна, хоч і спірна, перемога над Шевченковим Краєм окрилила темно-синіх. Тепер залишається перебороти важкий Рятівник, а ми пам'ятаємо, який бій ця пара влаштувала у першому етапі. Хоча тут усе дуже відносно. Багато чого залежить від результатів суперників. Ясно одне – аби не тремтіти на трибунах, потрібно брати максимум від кожної гри. Ну, а в цій парі важко віддати комусь перевагу. 
Прогноз – нічия. 
 
11:30 "Батьківщина" – "Юрія-Фарм" (Перша ліга)

На минулу гру фармацевти вийшли майже повністю оновленим складом і він себе проявив якнайкраще. Батьківщина і так не має особливих шансів проти Юрії, а тут ще й свіжу крову підвезли в зелених футболках. Однозначно в цій парі три очки має брати Юрія, якщо звісно сама собі не напривозить, як вона це вміє робити. 
Прогноз – перемога Юрії-Фарм. 
 
12:30 "Шполабудматеріали" – "Дніпро-80-ТОП Дома" (Перша ліга)

Команда Фощія впевнено крокує до чемпіонства. У неї немає жодних проблем. На вістрі атаки постійно працює Олійник, який є найкращим бомбардиром серед усіх ліг, з тилу команду прикриває граючий тренер, який керує підопічними, а йому на допомогу стає досвідчений Ковтуненко. Інші хлопці теж себе вільно почувають на паркеті, ніхто не перетримує м'яча – злагоджений механізм. А от Шполі важче – команду спіткають регулярні кадрові проблеми з тих чи тих причин. Ця нестабільність призвела до поразки Маїсу і гіршим шансам на перше місце. Дніпро-80 – фаворит пари. 
Прогноз – перемога Дніпро-80-ТОП Дома. 
 
13:30 "ФК Черкаси" – "Арка" (Вища ліга)

На відміну від Арки, Черкаси вже й забули, що таке футзал. Кістяк команди вже повністю занурився у великий футбол і за декілька місяців цілком звик до м'яча-п'ятірки, який високо летить і стрибає. А тут треба виходити на чіпкий паркет і грати з Аркою в матчі, який уже нічого не вирішує. Навряд Черкаси підійдуть до нього із грандіозними амбіціями, тому Арка має хорошу підмогу для успіху. 
Прогноз – перемога Арки. 
 
14:30 "Маїс" – "Катеринопіль" (Перша ліга)

Битва за верхні місця Першої ліги в розпалі. Катеринопіль невдало розпочав другий етап і опинився у важкому становищі. У середу треба подолати 250 кілометрів і повернутися додому в гарному настрої. Це буде непросто.
Маїс показав, як уміє чітко "різати" суперника щойно випадає нагода. Із цією командою треба бути обережним в обороні. Головне – щільно тримати Шпурика і Шмиголя, які на двох можуть вирішити всі питання. 
Прогноз – нічия. 
 
15:30 "Мошни" – "Червона Слобода" (Вища ліга)

Якщо відштовхнутися від останньої гри, то Мошни – явний фаворит пари. Суперники провели протилежні за результатом матчі, а тепер зустрінуться в очній дуелі. Для кого вона важливіша? Мабуть, для Слободи. Потрібно нівелювати поразку від Арки і ми всі знаємо на якому настрої Мошни проводять сезон – головне не перемога, а участь. Плюс заряджений на черговий гол туру Дяченко шукатиме можливість розрядити гармату по воротах суперника. Але...
Прогноз – нічия. 
 
16:30 "Шевченків Край" – "Яснозір'я" (Вища ліга)

Після лихоманки в першому етапі Яснозір'я реінкарнувалося і одразу, спростувавши всі прогнози, нокаутувало Рятівник. На черзі Шевченків Край. Звенигородка їздить на матчі чемпіонату з шаленою підтримкою. Барабанщики і "вувузели" на трибуні женуть команду вперед, а всю цю енергію втілюють у результат лідери Краю: Раковський і Ткаченко. Але! Участь Ткаченка в цьому матчі під величезним питанням, бо Солтексу він потрібен свіжий. Президент так і сказав: "Буду просити В'ячеслава не грати". І це дуже-дуже на руку супернику, у якого з кадрами проблем немає. Колос, Марченко і Чорний – ці всі готові зіграти. Нас очікує цікавий матч лідерів Вищої ліги (нецікавих у цій локації немає впринципі). Робимо ставку на Яснозір'я. 
Прогноз – перемога Яснозір'я. 
 
17:30 "Рувер" – "Епіцентр" (Екстра-ліга)

Епіцентр вразив останнім результатом. Під керівництвом нового тренера команда вперше виграла в сезоні та ще й з розгромним рахунком 5:0. Навряд це злякає Рувер. Та й в останніх двох матчах обом командам вже немає чого доводити. Треба виходити на паркет разслаблено і отримувати задоволення від гри. Незважаючи ні на що, навіть на суддівство. 
Прогноз – нічия. 
 
18:30 "Шарм" – "ПП Валюк" (Екстра-ліга)
Гарантований солд-аут у "Будівельнику" можна прогнозувати з 18:30 до 20:30. У цей часовий проміжок відбудуться два найкращі матчі дня. Зійдуться претенденти на чемпіонство в Екстра-лізі. Першою парою вийде Шарм і Валюк. У стані парфумерів хороших новин немає – Мачульський все ще з травмою. Уже бігає, але відчуває біль і повноцінно зможе допомогти партнерам лише морально – одягне форму і візьме в руку заморозку, якщо раптом доведеться вийти. А у Валюка все стабільно. Команда має реальну нагоду набрати ще три очки, хоч зробити це буде так само важко, як і Шарму. Суперники в рівних умовах. Головне - не боятися помилитися. 
Прогноз – перемога Шарму. 
 
19:30 "Солтекс" – "Цетус" (Екстра-ліга)
Цетус поки що має вигляд найслабшої команди серед еліти Екстра-ліги. Деякою мірою бордові потрапили сюди авансом. Не будемо в черговий раз згадувати, як саме, але це факт. Натомість Солтекс виграв усі 10 матчів із 10, у тому числі й у Цетуса з рахунком 4:1. Важко придумати, що може завадити команді Солов'я одержати чергову перемогу на шляху до "золота".
Прогноз – перемога Солтекса. 
 
20:30 "Одна Родина" – "Хімелектробуд" (Екстра-ліга)
Закриває другий тур пара з нижньої четвірки найсильнішого дивізіону. Грати останніми у Хімелектробуда виходить не дуже – усі матчі програно. А Одна Родина може ще поборотися за звання найсильнішої в межах нижньої четвірки. І на перемогу підопічні Криштопа налаштовуються з більшими шансами, аніж суперник. 
Прогноз – перемога Одної Родини.


Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.