Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Черкащина. 2-й тур фінальної частини чемпіонату області. Екстра-ліга. "Валюк" і "Солтекс" позмагаються за "золото"

"Валюк" і "Солтекс" позмагаються за "золото" чемпіонату в найпрестижнішій лізі.

"Епіцентр" – "Рувер" 6:0
Голи:
Дєдов 3, Матвійчук 2, Яворський
 

У другому етапі Епіцентр став невпізнаваним. Ті самі люди, але зовсім інша гра. Очевидно – на це впливає нова кандидатура тренера під керівництвом якого команда за два матчі забила 11 сухих м'ячів. Минулого разу дісталося Хімелектробуду, а тепер – Руверу. Не сказати, що зелені поступилися без шансів, але Епіцентр сьогодні справді сильніший. Десь не вистачило надійності позаду, а саме у воротарській позицї, натомість "приступи" небезпеки біля своїх воріт вдало ліквідували будівельники – 6:0.
 



"Шарм" – "ПП Валюк" 2:3
Голи: Алєксєєв, Бабенко – Нездатний, Мачульський (аг), Стайков Г.
 

Валюк перемагає Шарм! Тепер сині будуть напряму конкурувати з Солтексом цієї неділі. 

Валюку дуже допоміг швидкий гол, який записав у свій актив Нездатний. Увесь наступний час першої половини пройшов у намаганнях Шарму знайти підхід до воріт Кудіна. Найкраще це вдалося Бабенку, який одним рухом перегорнув "валюків" у протилежний бік, вийшов на ударну позицію і пробив у стійку. Не оминути увагою найголовнішого факту цього протистояння. На паркеті знову з'явився "дух Мачульського". Сергій не зважив на травму, а сам казав, що не буде грати, і працював у своїй четвірці разом із усіма. Інше питання – наскільки повоцінно він допоміг. На нього він відповів у інтерв'ю. 

У другому таймі продовжилася та сама пісня. Шарм тиснув на Кудіна, але той тримався скільки міг і от врешті-решт Алєксєєв, який провів дуже хороший матч, з рикошетом встановив паритет – 1:1. Далі парфумери динамічно зібрали п'ять фолів і протягом наступних десяти хвилин грали в "сапера". Соколовському двічі довелося рятувати партнерів від гарматних десятиметрових Валюка. Та хто ж знав, що роковою стане нога не будь-кого, а Мачульського. В одному з епізодів м'яч раптово вдарився об його кінцівку і пішов у протихід Соколовському – 1:2. Звісно Шарм почав розігрувати п'ятого і пропустив останній "цвях" – 1:3. За 20 секунд до сирени Бабенко відквитав один гол, однак він все одно залишає Шарм поза "золотом" – 2:3.
 



"Солтекс" – "Цетус" 3:3
Голи: Кіт, Стєпанов, Аргєєв – Калініч (аг), Присяжнюк О., Волощук
Вилучення: Сидоренко (Цетус)
 

Цетус відбирає очки у лідера, але це не впливає на загальний розклад сил. Солтексу в цьому матчі потрібна була лише перемога або нічия, що стовідсотково битися з Валюком за "золото". Цетус "розщедрився" на другий варіант. Більше того, бордові відкрили рахунок, але швидко повернулися на землю – Солтекс до екватору першої половини вже вів у рахунку 2:1. А Цетус залишився без Сидоренка, якого вилучили за фол останньої надії. Проте до перерви Солтекс ще раз пропустив від Присяжнюка на табло горіли нічийні 2:2. 

По перерві з'явилися такі настрої: якщо Солтекс швидко не заб'є, то може легко "згоріти" в кінці матчу. Так і сталося. Майже. Особливої настирності у діях команди Солов'я не було. Вірніше, бажання то є завжди, але не такий свіжий вигляд мали футболісти, рідко доводячи атаки до небезпечних ударів. Отож за півтори хвилини до кінця Волощук вивів бордових уперед – 2:3. Лісняк бере тайм-аут і Аргєєв одразу відповідає своїм голом. 3:3 – нічия.
 

"Хімелектробуд" – "Одна Родина" 0:4
Голи:
Агарін 2, Пономаренко, Біда
 

Одна Родина легко розбирається з Хімелектробудом. Команда Олександра Діденко зіграла в своє задоволення на завершення другого туру фінальної частини. У першому таймі Агарін з рикошетом відкрив рахунок, потім його подвоїв Пономаренко. Були моменти забивати ще, але вже не принципово. Від того Хімелектробуда, який не давав лідерам чемпіонату набирати максимум очок, уже нічого не залишилося. Хіба що Завгородній і Гацанюк. Ну а фінальна сирена зафіксувала 0:4 на користь Родини.
 



Джерело - http://cherkassy-sport.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.