Первая лига Дмитро Шеховцов, Владислав Ященко і Микита Можейко – новачки «Авангарду»ИспанияИспания-2018/19. Лучшие голы («Индастриас Санта Колома», «Винья Альбали Вальпаденьяс»)Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» сыграет на турнире в РумынииИспанияРафа Лопес: «В этом сезоне мы хотим выйти на ведущие роли»Экстра-лигаМатч за Суперкубок України відбудеться у ЧеркасахКазахстанАФК «Кайрат». Непререкаемое доминированиеИспанияКлуби ЛНФС згенерували прибуток у понад 145 мільйонів євроЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард» дважды сыграл с «Продэксимом»Экстра-лигаЗа "Кубок Львівщини"-2019 боротимуться шість командФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: визначилися чвертьфіналістиЧехияВиктор Тарчило: «Уровень чешской лиги очень высок»ЭстонияАндрій Чуднов і Олексій Фетько стали гравцями «СМСрахи»Португалия«Брага» готовится к сезонуБразилияТрагедия в Бразилии – убит игрок «Коринтианса» Дуглас НунесФутзал в миреЛучшие футзальные голы и финты от QueuvisomКазахстанБывший футболист "Кайрата" перешел в футзальный клубФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів п’ятого ігрового дняИспанияКіке обрали найкращим захисником за всю історію ЛНФСИталияДебора Ванін — володарка Золотої бутсиФутзал в миреПредставляємо учасників Міжконтинентального кубка

Ужгород. Визначалися півфіналісти в кожній лізі

Впродовж трьох днів, в спорткомплексі "Зінедін" визначали півфіналістів в кожній лізі Ужгородської футзальної ліги.
 

У спорткомплексі Зінедін в ці вихідні знову зібрались любителі футзалу, які найбільше очікували чвертьфінальні поєдинки Суперліги. Та вже в перших двох матчах сталися погроми: спочатку Минай1 розправився з Медеєю, яка на початку гри змогла зрівняти рахунок, але на більше вони не спромоглися. Так само Зінедін першим забив у ворота Минаю2, до речі цей гол заслуговує на звання кращого у турі у виконанні Віталія Медведєва, який обійшов трьох опонентів і пробив між ніг воротарю. Але надалі забивали лише минайці, довгий час рахунок був 3:1, і лише в останні п’ять хвилин Минай2 провів більшість своїх голів.
 
Перенесений на понеділок матч між УжНУ і Радванкою був не менш запеклим, ніж на груповій стадії. У червоно-чорних головною ударною силою був Бако, який і забив перший м’яч Радванки, швидко розігравши штрафний. Але чисельні фоли підопічних Бучка залишили у другому таймі у меншості радванську команду, за дві жовті вилучений Скрип. І саме в більшості студенти вирвали перемогу 2:1.
 
В третьому чвертьфіналі Суперліги переможець знову забиває вісім голів. Проспект вміло розігрував свої атаки у першому таймі і завершив його з різницею у шість м’ячів. Та в другій двадцятихвилинці Вопак кинувся відіграватись і досить швидко забив чотири голи. При рахунку 6:4, за три хвилини до кінця, лінцівські футболісти мали нагоди, щоб зрівняти рахунок, але більше пробити Юру Славіка їм не вдалось. Натомість в останню хвилину проспектівці забили два голи і вбили інтригу в матчі. За Пропекст забили чотири Гегедош, дубль у Товтина, по одному Костик та Шукаль. За Вопак: дубль Ходаковського, по одному Василь Рущак та Юрій Федьо.
 
У Вищій лізі були не менш цікаві протистояння. УжНЕТ переграв Худльово завдяки наявності у своєму складі Михайла Кополовця, який забив чотири голи і віддав гольову передачу. Худлівська команда намагалась чинити спротив, але стримати головного бомбардира провайдерів не змогла.
 
Коритняни взяли реванш у Вікінга за поразку в групі і пробилися до півфіналу. Верест без бою пройшов до наступної стадії через неявку АТО. Спортіка та Епіцентр впродовж всієї гри йшли рівно: перший тайм завершився 3:3, а другий вже 5:5. В серії пенальті ужгородські студенти біли влучнішими.
 
В Першій лізі Тиса зуміла вибити міцний Будівельник. Тімвір більшість гри вели в рахунку: спочатку 2:0, потім 3:2, але ЮСБ постійно наздоганяли. Та все ж господарі на останній хвилині вирвали перемогу завдяки голу свого кращого бомбардира Йосипа Пайдича.
 
КІТ здобув найбільшу перемогу у своїй лізі розгромивши африканських футболістів 12:1. КС Ужгород також залишив ні з чим лівійських легіонерів 7:3.
 
Суперліга
Минай 2 - Zinedine 8-1
Медея - Минай 1 2-8
Проспект - Вопак 8:4
УжНУ - Радванка 2:1
 
Вища ліга
УжНет - Худльово 5-2
Sportika - Епіцентр 5-5 (пен.7-6)
Вікінг - Коритняни 3-5
Верест -Ато 3-0 (технічна)
 
Перша ліга
Teamwear - USB 4-3
Кіт - Ultimate 12-1
Libyan Lions - КС Ужгород 3-7
Будівельник - Тиса 3-4 
 





Джерело - Тарас Галушка, http://lobda.at.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.