ДнепровскаяLibertad: главные вопросы 6-го тураХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура 11-го Кубка ХарьковаАматорыОдеський "МКВ" не без проблем обігрує в Черкасах "Епіцентр"УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’юЗапорожскаяЗапорожье: голы 9-го тураПервая лига 14 января. 13.30 Первая лига. Delivery - СумДУ. Он-лайнХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецУкраинаОфіційно. Павло Пічкуров – головний тренер Титан-Зорі Украина У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"ВолынскаяВолинь. Діти набирають ходиХарьковскаяПревью 6-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ДнепровскаяФаворит - КРИПТО 2:2. Товарищеский матчУкраинаВолодимир Кручок: Хочу разом з Кардиналом боротися за місця у Топ-четвірціУкраинаВіталій Танський поповнив лави СК «Енергія»Юрій Гончаров: «Ми ставимо задачу привчати людей до футзалу»КиевАнонс второй лиги чемпионата Киева. За два тура до конца отбораХмельницкийЗвернення СК «СОКІЛ» (Хмельницький) до вболівальників!Ивано-ФранковскаяАМФІФО: “Віза-Вторма” майже чемпіон? ЗапорожскаяЗапорожье: минимальные победы лидеров Премьер-лиги

Черкащина. Символічна збірна 5-го туру Екстра-ліги

"Черкаський спорт" представляє п'ятірку кращих у Екстра-лізі в минулому турі.
 

Віталій Бойко, "Шарм"
Молодий гравець, який добре адаптувався в команді, де будь-який хибний рух із твого боку може спричинити кінець кар'єри. На це "Шарм" натякне повним складом і зариє в психологічну яму. Утім, Бойко оминув це "хрещення" під опіку Мачульського з іншими досвідченими партнерами і врятував їх від поразки в матчі з Однією Родиною ударом в дев'ятку.
 
Денис Бреус, "Енергія"
Золотоніський нападник продовжує дивувати своєю спритністю. Бреус забиває м'ячі з позицій, де не те, що можна якось розвернутися і пробити, а дихати важко. Додайте ще більярдну точність і от він – ідеальний нападник.

брати Стайкови, "ПП Валюк"
Ці двоє традиційно роблять вагомий внесок у гру Валюка. У неділю вони почергово забили у ворота Енергії важливі м'ячі.

Олександр Манжела, "Цетус"
Останній, хто покарав Рувер. Манжела записав п'ятий командний гол на свій рахунок. Поки Рувер полишив власні володіння, моментальна реакція і хірургічна точність дозволила кіперу Цетуса точно пробити від власних воріт у ворожі.

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.