УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’юЗапорожскаяЗапорожье: голы 9-го тураПервая лига 14 января. 13.30 Первая лига. Delivery - СумДУ. Он-лайнХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецУкраинаОфіційно. Павло Пічкуров – головний тренер Титан-Зорі Украина У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"ВолынскаяВолинь. Діти набирають ходиХарьковскаяПревью 6-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ДнепровскаяФаворит - КРИПТО 2:2. Товарищеский матчУкраинаВолодимир Кручок: Хочу разом з Кардиналом боротися за місця у Топ-четвірціУкраинаВіталій Танський поповнив лави СК «Енергія»Юрій Гончаров: «Ми ставимо задачу привчати людей до футзалу»КиевАнонс второй лиги чемпионата Киева. За два тура до конца отбораХмельницкийЗвернення СК «СОКІЛ» (Хмельницький) до вболівальників!Ивано-ФранковскаяАМФІФО: “Віза-Вторма” майже чемпіон? ЗапорожскаяЗапорожье: минимальные победы лидеров Премьер-лигиПервая лига Роман Ярий: Ми продовжуємо боротьбу за плей-офф!КиевКак избавиться от оливье или анонс Первой лиги чемпионата КиеваПервая лига Перша ліга: Рятувальник не віддав перемогу Епіцентру К10

Звернення СК «СОКІЛ» (Хмельницький) до вболівальників!

Як відомо, останнім часом на наш клуб чиниться безпрецендентний тиск з боку посадових осіб АФУ. Підставою для цього, вочевидь є жорстка та непохитна позиція СК «СОКІЛ», щодо тих негативних процесів, які зараз відбуваються в українському футзалі. Яскравим прикладом такого тиску, є юридично не вмотивоване рішення КДК ФФУ за поданням АФУ, щодо проведення двох домашніх матчів нашого клубу без глядачів.

Логічним продовженням такого упередженого ставлення до команди є інформація, яку ми отримали напередодні гри з лідером Чемпіонату України – київським «Хітом». З достовірних джерел стало відомо, що по відношенню до нашої команди готуються санкції, які можуть поставити під сумнів майбутню участь нашого клубу у Чемпіонаті Україні з футзалу.

Рішення спортивних органів СК «СОКІЛ» поважає і при їх виконанні, керується виключно документами, що мають правові підстави та регламентують діяльність клубу. Відповідно до одного з них, а саме договору між спортивною спорудою і клубом, чітко зазначено, що клубу у користування надається спортивний зал, роздягальні, душові та кімната для арбітрів. На інші приміщення, в тому числі балкон, умови дії договору не розповсюджуються. Таким чином, обмежити пересування будь-яких осіб в цих приміщеннях, клуб немає ніякого юридичного права.

Однак враховуючи безпідставний тиск з боку керівництва АФУ, погрозу зняти команду з Чемпіонату України, що неодноразово звучали з вуст деяких представників керівництва АФУ, клуб змушений звернутися до Вас, шановні вболівальники, з проханням не приходити на гру між СК «СОКІЛ» та «ХІТ». Ми розуміємо, що у клубу немає юридичного права заборонити Вам перебувати на балконі, але розраховуємо на ваше розуміння поточної ситуації.

Нехай ті, що задля збереження крісел в керівництві АФУ, затіяли такі брудні ігри, беруть на себе відповідальність перед Вами, шановні вболівальники, за забрану у Вас можливість переглянути цей без сумніву цікавий матч наживо.

Віримо, що Ви завжди будете з нами і в радісні часи, і в часи тимчасових відступів.

Разом переможемо!

Джерело - 
sokil.km.ua

От редакции: 
Создается впечатление, что двойные стандарты, ложь и клевета становятся визитной карточкой нынешнего руководства АФУ.

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.