Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Чернівці: фантастична розв’язка у Відкритому чемпіонаті з футзалу 2016/17

У заключному турі Відкритого чемпіонату Чернівців з футзалу, який гостював у ФОК «Олімпія», два з чотирьох запланованих поєдинків видалися фантастично інтригуючими!

Спершу на майданчик вийшли спів лідери – СКК «Лідер» та «Урожай». Представників спортивного клубу карате «Лідер» влаштувала би нічия, яка стала би для них «золотою». Але це було архіскладним завданням – не програти, адже за «Урожай» грали такі знані виконавці, як Олег Керчу, Сергій Янчик, Олександр Тодорович, Олександр Лакуста, Богдан Скибінський та інші.

Попри це, «лідери» зуміли зберегти у першому таймі свої ворота «сухими». У другому таймі «Урожай» таки забив і вийшов перед. Здавалося, справу зроблено, адже футбольні сили були, правду кажучи, нерівні, і для «Лідера» не пропустити більше та ще й відігратися – було б справжнім спортивним подвигом, дивом. Але «Лідер» ще раз приємно здивував, не опустивши руки і до останніх секунд шукаючи шляхи до чужих воріт. Більше того, гравці «Лідера» мали декілька чудових можливостей для взяття воріт. В окремих епізодах для цього не вистачило банально трішки фарту. Зокрема, на останній хвилині, коли «лідер» пробивав вже по порожніх воротах у падінні через себе, але м’яч пролетів у сантиметрах від стійки. А міг бути просто диво-гол.

Утім, якщо по справедливості, все ж «Урожай» більше заслуговував на перемогу у цьому матчі та чемпіонаті, загалом.

У другому матчі зійшлися «БукФАМ» та «Корона», які йшли, відповідно, на 3 та 4 місцях у турнірній таблиці. «БукФАМ» у разі перемоги піднімався на 2 сходинку, нічия залишала їх на третій, а поразка відкидала на четверте місце. Медики у цій парі вважалися фаворитами. А «Корона» ще й грала майже без замін.

«БукФАМ» відкрив рахунок вже на 2 хвилині. І, здавалося, все ясно з цим матчем. Але тим і цікавий фут зал, що не знаєш, як може все повернутися. «Корона» не лише відігралась, а й вела 4:1!!! Переломним, напевно, був епізод, коли у середині 2 тайму, за рахунку 4:2, двоє гравців «Корони» опинились самі перед воротами суперників. Мали, мусили би забити і фактично зняти питання щодо переможця та забезпечити собі «бронзу». Але поочали перепасовуватися між собою і, зрештою, невдалий удар прийшовся у воротаря. І тут же спрацювало негласне правило: не забиваєш ти – забивають тобі.

Скоротивши до мінімуму відставання, «БукФАМ», звісно, ще відкритіше пішов в атаку. І «Корона» могла спіймати їх на цьому. Але теж не скористалися наявними нагодами. І також були за це покарані, пропустивши 4-й гол буквально на останніх секундах! Точніше – за 6 секунд до фінальної сирени!

Були там питання, чи часом не вибили м’яча з рук воротаря «Корони», тобто чи не був забитий цей «бронзовий» для «БукФАМа» гол з порушенням. Але перегляд повтору, схоже, підтверджує правильність рішення арбітрів Василя Фурмана та Олександра Плахова, які гол зарахували.

Фантастична кінцівка чемпіонату!

Георгій МАЗУРАШУ, SpoortBuk.com

Підсумкове турнірне становище: 1 «Урожай» – 21 очко. 2 «Лідер» – 18. 3 «БукФАМ» – 17. 4. «Корона» – 16. 5 «Легенда» – 10. 6 ВБА – 9. 7 «Геометрія-Роша» – 7. 8 «Стальнівці» – 7. 9 «Єдинство» – 0.





 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.