ЖитомирФК “ІнБев” – володар Кубку Житомирського міського голови 2017 р.ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 4: календарь и результаты (обновляется)Запорожье: к старту готовыСумыОбзор матчей Summer Championship 2017 (программа "Спорт Ревю" от 6 сентября 2017)Вторая лигаВторая лига: кто может представить СумщинуДети«Ураганівці» провели відкритий урок у ЗШ №18ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 3: календарь и результаты (обновляется)Экстра-лигаМФК "Кардинал-Рівне" шукає ще двох гравцівАссоциация футзала УкраиныФутзальні арбітри готуються до нового сезону АматорыЮрій Лоскутов продовжить кар'єру у одеському "Епіцентрі К Таїрова"ЛьвовскаяЛьвів: кращі голи [Випуск 12] (Гранд & Перша ліга)Первая лига У Першій лізі зіграє шість командЭкстра-лигаМФК «Кардинал-Рівне» поглибить співпрацю із вболівальниками і оголосив транслятора (+відео)Первая лига Эдуард Босенко: "Хочется радовать запорожцев красивой и качественной игрой"Экстра-лигаИгорь Борсук: «Приятно начинать сезон с побед»ВетераныЧемпионат и Кубок Украины среди ветеранов, день 2: календарь и результаты (обновляется)ХарьковскаяЛучшие голы 11-го тура 13-го Кубка ХарьковаВетераныРамис Мансуров: «Самая ценная награда – это дети»ЖитомирУ четвер визначилися фіналісти Кубку Житомирського міського головиЖитомирУ Кубку Житомирського міського голови визначилися півфіналісти

Назар Яцишин: "Сезон розпочинало 18 гравців, а завершує лише 10"

 Львівський футзальний «Княжий ринок» вирушає на «Фінал Чотирьох» серед команд другої ліги, який з 21 по 22 квітня відбудеться в Запоріжжі. За право називатися кращою командою між собою посперечаються чотири колективи: «Княжий Ринок» (Львів), «М’ясна традиція» (Дніпро), «Катеринославхліб» (Дніпро), «АРПІ» (Запоріжжя/Донецьк). За підсумками жеребкування, у півфіналах, які відбудуться 21 квітня, зіграють: «М’ясна традиція» (Дніпро) – «Княжий Ринок» (Львів) та «АРПІ» (Запоріжжя/Донецьк) – «Катеринославхліб» (Дніпро). Наступного дня переможці визначать чемпіона, а переможені позмагаються за втішне третє місце. Про те, як триває підготовка до фіналу та не лише у розмові з прес-службою АФЛ поспілкувався спортивний директор львівського клубу «Княжий Ринок» Назар Яцишин
 

- Як команда готується до вирішальних поєдинків у Запоріжжі?

Як такої підготовки до «Фіналу Чотирьох» у нас нема. Думали, що вирішальна частина змагань розпочнеться значно швидше, тому уже відмовились від тренувального процесу. Постараємося зіграти, як то кажуть, на досвіді.

- Які завдання стоять перед гравцями?

Перед командою «Княжий Ринок» завжди стоять максимальні завдання. Матчі у Запоріжжі не є виключенням. Будемо намагатися перемогти, але розумію, що легко точно не буде. На мою думку, фаворита у фінальній частині немає. Всі команди рівні за класом, тому шанси на перемогу в кожного колективу однакові.

- Як відомо напередодні гри з «Солтексом» було багато травмованих, чи вдалося комусь з них покинути лазарет?

Так, в нас було багато травмованих. Сезон розпочинало 18 гравців, а завершує лише 10. Десь вдалося витягнути декілька ігор завдяки досвіду. На даний момент від пошкоджень відновилися Скрильов, Дудаш та Гриншпун, які готові допомогти клубу і вони поїдуть з нами у Запоріжжя. В лазареті поки що залишаються Чабан та Фурда.

Джерело - http://futsal.lviv.ua/

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.