ИспанияИспания-2021/22. Тур 2. Бенефис Томаша ДраховскиЧемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»

Дмитро Бондар: «Найкращий подарунок зробила команда»

У день матчу зі «Спортлідером+» гравець «Енергії» Дмитро Бондар святкував свій 30-й день народження

 

 
Найкращий подарунок Дмитро Бондар отримав від своєї команди. «Енергія» святкувала перемогу з розгромним рахунком 9:2. Після матчу уродинник поспілкувався з прес-службою клубу.
 
Дмитре, прийми найщиріші вітання з нагоди Дня народження та перемоги твоєї команди. Подарунок ти отримав, мабуть, такий, як і очікував.
– Дякую. Звісно, команда сьогодні створила не тільки подарунок, а й додала щастя. Вважаю, для кожного футболіста перемога – це в якійсь мірі щастя.
 
У День народження ти не забив, однак віддав результативну передачу. Чи дуже прагнув забити саме в цей день?
– Це було не найголовнішим. Не здивую, мабуть, нікого, якщо скажу, що головне – це перемога команди. Те, що не забив, це не проблема. Робитиму це у наступних матчах (сміється). Можливо, в якісь мірі сьогодні забити забракло майстерності та фарту.
 
Чи не очікував ти більшого супротиву від «Спортлідера+»?
– Очікував. До цього матчу ми переглядали деякі ігри «Спортлідера+» і вважаю, що ця команда демонструвала непогану гру. Думаю, у матчі проти «ЛТК» команда з Хмельницького була на голову сильніша, аніж проти нас. Важко сказати, що трапилося з суперником. Можливо, ми їм не дали виконати те, що вони запланували. Думаю, багато чого вирішив наш перший швидкий гол. Після цього гра нам вдалася, багато чого виходило на майданчику.
 
Тренер «Спортлідера+» Іван Стасюк сказав, що гра була зроблена ще у першому таймі при рахунку 4:0 на користь «Енергії».
– Звісно, при такому рахунку нам було набагато легше психологічно. Коли команда стільки забиває за один тайм, здебільшого розслабляється і граєш у своє задоволення.
 
Як вважаєш: «Енергія» провела надто потужний матч чи «Спортлідер+» зіграв нижче своїх можливостей?
– На мою думку, два фактори зійшлися. «Спортлідер+» зіграв не у свою гру. Зважаючи на те, що я бачив цю команду у цьому та минулому сезоні, від суперника я очікував більшого.
 
Як в цілому оціниш старт «Енергії» у новому сезоні Екстра-ліги?
– Вважаю, мені неправильно буде оцінювати результати команди. У першому колі ми зіграли уже з усіма лідерами. Для прикладу, у матчі проти «Локомотива» могли розраховувати на більше, аніж нічия. З «Ураганом» було все добре, а от дальній виїзд до Донецька на матч проти «Єнакієвця» це завжди проблема для нас. Вважаю, у Донецьку ми заслужили на нічию, однак у підсумку приїхали без очок. З «Спортлідером+» зіграли добре. Зважаючи на все вище перераховане, такий старт є більш-менш нормальним.
 
Чого забракло у грі з «Єнакієвцем»?
– За грою нічия була б справедливими результатом. «Єнакієвець» наприкінці матчу реалізував свій момент, а у нас уже майже не було часу, аби виправити ситуацію.
 
Наскільки у цьому сезоні відчуваєш різницю у тому, коли команда грає вдома та на виїзді?
– Наші реалії такі, що нам доводиться їздити через усю Україну. Після таких дальніх переїздів важко відновлюватися. Я думаю, такий фактор є не тільки у нашій команді, а в кожній. Домашні ігри завжди проходять легше. Тут усе ти знаєш і вболівальники женуть тебе вперед.
 
І на останок, скажи свою думку про теперішній чемпіонат Екстра-ліги. Наскільки вирівнялися команди і чи буде цей чемпіонат цікавіший, аніж усі попередні?
– Сьогодні команда з Хмельницького програла з рахунком 9:2, а завтра може перемогти «Ураган» чи «Локомотив», скажімо, з рахунком 3:2. Від цього ніхто не застрахований. Тепер усі команди вчаться, дивляться відео і вирівнюються. На перший план виходить майстерність гравців. Хто краще реалізовує свої моменти, той і перемагає.


energia.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.