ТернопольскаяУ Тернополі відбувся Різдвяний турнір з футзалу ЧеркасскаяЧемпіонат Черкаської області. Вища ліга. 5 тур. Спартак випускає з рук перемогу і досі без очокЖитомирская“ЗБШ” та “Економ таксі” розіграють звання чемпіона КоростеняЖитомирДруга ліга, 8 січня: СК “Візаж” – ФК “Атлет-Житомир”. Он-лайнУкраинаСергій Піддубний: «Не дорахувалися багатьох «своїх» очок»Ивано-Франковская«Ураган» набирає обертів: відомий франківський клуб живе не лише футзаломЗапорожьеЗапорожье, 9-й тур, он-лайн!ХмельницкийПреміум-ліга: огляди матчів 1/4 фіналу Кубка (оновлюється)ХарьковскаяХарьков: топ-10 лучших сейвов 1-4 тура Кубка СК "Вирта"КременчугКременчуг: “Шарлис” выбивает “Нефтяник” из кубка им.М.БелыхХмельницкаяПреміум-ліга: «Феміда-Старлайф» та «Сокіл-3» роблять перший крок до виходу у півфінал КубкуУкраинаТоварищеские матчи команд Экстра-лиги и Первой лигиХарьковскаяПревью 5 тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ЧеркасскаяЧеркаси: прев'ю 5-го туруНиколаев«Автомир» — победитель ІІ Рождественского турнира по футзалу среди ветеранов (40+)Сборная УкраиныВолодимир Колок про жіночий футзалХмельницкаяПреміум-ліга: перші матчі 1/4 фіналу Кубку у режимі LIVE!!!Ивано-ФранковскаяАМФІФО, Вища ліга: "Віза-Вторма" перемагає всіхКременчугКременчуг: “Транзит-Сервис” обыгрывает “Геологию” и приближается к “Нефтянику”РовноРівне: хто зупинить «Свіспан-Горизонт»?

Дмитро Михайленко гратиме в чемпіонаті Кіпру


Хмельничанин виступатиме за «Омонію». Клуб йде в лідерах і претендує на нагороди. Ще в грудні Дмитро Михайленко грав у чемпіонаті міста з футзалу. Дмитро Михайленко довгий час був улюбленцем хмельницьких вболівальників. Він досить вдало виступав за тодішній «Спортлідер+» і був одним із лідерів команди свого рідного міста. У її складі став срібним призером Екстра-ліги. Та після приходу нового тренерського штабу Дмитро Михайленко змінив команду. Переїхав до херсонського «Продексіму». Виступав там до осені минулого року. Після цього став вільним агентом і підтримував форму в чемпіонаті міста. Допоміг «Феміді-Starlife» вийти в лідери першого дивізіону. Та в другій частині чемпіонату він в чемпіонаті Хмельницького не гратиме. Дмитро Михайленко знайшов новий клуб. Вперше отримає досвід виступів закордоном. Захищатиме честь клубу «Омонія», який виступає в чемпіонаті Кіпру.
 

Фото із сторінки Дмитра Михайленка у Фейсбук.

- У мене є агент, який займався пошуком варіантів подальшого працевлаштування. Варіант із Кіпром був найкращим. Запропонували хороші умови. Тому я погодився на підписання контракту до кінця сезону. Тобто до 1 травня цього року, - розповів vsim.ua Дмитро Михайленко. У Дмитра Михайленка були й інші пропозиції. В тому числі з інших країн. Варіантів виступів в Україні він поки не розглядає. А вже 12 січня, хмельничанин дебютуватиме в складі нового клубу. Його «Омонія» посідає поточну третю сходинку і претендує на нагороди. 


Джерело -  vsim.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.