ЧеркассыЧеркащина. Перша ліга. 5 тур. Батьківщина набирає, а Дніпро-80 втрачає перші очкиКубок УкраиныКубок Украины по футзалу 2016-2017. ЮВИКО (Днепр) - Эпицентр К3 (Киев). Он-лайнЧеркасскаяЧеркаси. Екстра-ліга. 5-й тур. "Цетус" підіймається на другу сходинкуТернопольскаяУ Тернополі відбувся Різдвяний турнір з футзалу Житомирская“ЗБШ” та “Економ таксі” розіграють звання чемпіона КоростеняЧеркассыЧеркаси. Вища ліга. 5 тур. Спартак випускає з рук перемогу і досі без очокУкраинаСергій Піддубний: «Не дорахувалися багатьох «своїх» очок»Ивано-Франковская«Ураган» набирає обертів: відомий франківський клуб живе не лише футзаломЗапорожьеЗапорожье, 9-й тур, он-лайн!ХмельницкийПреміум-ліга: огляди матчів 1/4 фіналу Кубка (оновлюється)ХарьковскаяХарьков: топ-10 лучших сейвов 1-4 тура Кубка СК "Вирта"КременчугКременчуг: “Шарлис” выбивает “Нефтяник” из кубка им.М.БелыхХмельницкаяПреміум-ліга: «Феміда-Старлайф» та «Сокіл-3» роблять перший крок до виходу у півфінал КубкуУкраинаТоварищеские матчи команд Экстра-лиги и Первой лигиХарьковскаяПревью 5 тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ЧеркасскаяЧеркаси: прев'ю 5-го туруНиколаев«Автомир» — победитель ІІ Рождественского турнира по футзалу среди ветеранов (40+)Сборная УкраиныВолодимир Колок про жіночий футзалХмельницкаяПреміум-ліга: перші матчі 1/4 фіналу Кубку у режимі LIVE!!!Ивано-ФранковскаяАМФІФО, Вища ліга: "Віза-Вторма" перемагає всіх

Сергій Піддубний: «Не дорахувалися багатьох «своїх» очок»

Новорічно-різдвяна пауза у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги – чудова нагода не лише відновити сили, а й зібратися з думками. Оцінити результати відіграних баталій та краще підготуватися до майбутніх поєдинків. Тим паче, часу до першого у новому році туру чемпіонату – залишилося зовсім небагато. Вже 14-го січня МФК «Кардинал-Рівне» зіграє на виїзді проти івано-франківського «Урагана». Рівняни до цього матчу вже готуються. А головний тренер команди Сергій Піддубний – поділився враженнями від першої частини сезону та надіями на другу.
 

- Сергію Олександровичу, яку оцінку поставили б собі за тренерську роботу у першій частині сезону?

- Це дещо провокативне запитання. Хотів би залишити його без відповіді…

- Які враження залишилися від гри команди?

- По самій грі можу сказати, що наша команда має свій чіткий стиль. Єдине, чого нам не вистачало – це ще декількох індивідуально сильних гравців та більше везіння. 

- Саме на брак везіння у потрібний момент Ви найчастіше нарікали упродовж першої частини сезону…

- Бо з цієї причини ми справді не дорахувалися багатьох «своїх» очок. Програвали і грали унічию там, де могли перемагати. Ми повинні були брати три очки, наприклад, у грі з «Uni-Laman». Вигравали, потім програвали по ходу матчу. А наприкінці не реалізували дабл-пенальті. Потім – матч проти «Сокола». Вели з рахунком – 3:1. Я потім розбирав гру – нарахував вісім реальних гольових моментів… Чотири чистих виходи віч-на-віч із воротарем… Натомість, ми пропускаємо у свої ворота. А коли рахунок – 3:3, до сирени 8 секунд, а суперник думає, як йому відстояти цю нічию – ми порушуємо правила і взагалі програємо матч… Переконаний, що ми заслуговуємо на більше, аніж восьма позиція у турнірній таблиці.

- На яку позицію у турнірній таблиці, на Вашу думку, заслуговує МФК «Кардинал-Рівне»?

- Гадаю, 5-6 місце в Екстра-лізі. Це якщо більш-менш об’єктивно оцінювати підбір гравців і якість гри команд. 

- Який матч у першій частині сезону Вам запам’ятався найбільше і чому?

- Це домашня гра проти «ЛТК-ІнБев-НПУ». По-перше, це єдиний матч, в якому я сконцентрувався виключно на тренерській роботі і навіть не переодягався у форму. А по-друге, ця гра залишила дуже двоякі враження. Ми провели прекрасний перший тайм. Без шансів для суперника. Після перерви забити третій гол. Грали дуже строго у свою гру. А потім пропустили і команда чомусь «посипалася». У мене в кар’єрі були матчі, які моя команда не могла виграти, ведучи і 4:0… Таке трапляється. І це дуже неприємно. І ми теж у цій грі – 3:0 перетворили на – 3:3. А могли і програти. Те, що ми вирвали перемогу – це якраз вдача, якої нам так не вистачало. 

Я часто передивляюся матчі наших суперників. Є команди, які нічийний, або й програшний матч можуть одним ударом перетворити на перемогу. В нас такого поки немає.

- Після гри з «Продексімом» Ви казали, що гравці команди отримають дуже короткі канікули. Команда вже тренується?

- Так. З початку цього тижня команда вже у повному складі зібралася у Рівному. Зараз працюємо у режимі одного тренування на день. На Різдво хлопці отримають ще один вихідний. А потім – знову продовжимо підготовку до найближчої гри. Часу залишилося не так багато. А попереду ще кубкові зустрічі.

- Як прокоментуєте кубковий жереб? «СумДУ» - це прийнятний суперник?

- Кубок – це непередбачуваний турнір. Звісно, грати проти «СумДУ» - це краще, аніж проти «ХІТа», «Продексіму», «Енергії», чи «Урагану». З таким суперником у нас є непогані шанси. Але сумчани – дуже пристойна команда. Ще два роки тому вони грали в Екстра-лізі. Практично повністю зберегли свій склад з тих пір. Добре грають вдома. Ми вже почали вивчати цього суперника. Я переглядав гру «СумДУ» проти столичного «Епіцентру К-3». За київський клуб грають Нестерук, Макаєв, Шуст. Вона б не загубилася в Екстра-лізі. А сумчанам ця команда програла. Тому «СумДУ» - це міцний горішок і шанси у цій парі приблизно рівні.

- Чи не змінилися завдання команди у чемпіонаті Екстра-ліги та Кубку України?

- Ні. Я особисто ставлю перед собою і перед гравцями команди завдання пробитися до Фіналу чотирьох Кубку України та Екстра-ліги. Я вважаю, що у плей-офф шанси усіх команд на перемогу будуть приблизно рівними. І восьма команда зможе обіграти першу, а сьома – другу. Навесні все може кардинально помінятися. Усе залежатиме від дуже багатьох факторів. Не впевнений, що той же «ХІТ», який досі не програв жодної гри – так само впевнено гратиме у плей-офф.

Джерело - http://cardinal-rivne.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.