ЧеркассыЧеркащина. Перша ліга. 5 тур. Батьківщина набирає, а Дніпро-80 втрачає перші очкиКубок УкраиныКубок Украины по футзалу 2016-2017. ЮВИКО (Днепр) - Эпицентр К3 (Киев). Он-лайнЧеркасскаяЧеркаси. Екстра-ліга. 5-й тур. "Цетус" підіймається на другу сходинкуТернопольскаяУ Тернополі відбувся Різдвяний турнір з футзалу Житомирская“ЗБШ” та “Економ таксі” розіграють звання чемпіона КоростеняЧеркассыЧеркаси. Вища ліга. 5 тур. Спартак випускає з рук перемогу і досі без очокУкраинаСергій Піддубний: «Не дорахувалися багатьох «своїх» очок»Ивано-Франковская«Ураган» набирає обертів: відомий франківський клуб живе не лише футзаломЗапорожьеЗапорожье, 9-й тур, он-лайн!ХмельницкийПреміум-ліга: огляди матчів 1/4 фіналу Кубка (оновлюється)ХарьковскаяХарьков: топ-10 лучших сейвов 1-4 тура Кубка СК "Вирта"КременчугКременчуг: “Шарлис” выбивает “Нефтяник” из кубка им.М.БелыхХмельницкаяПреміум-ліга: «Феміда-Старлайф» та «Сокіл-3» роблять перший крок до виходу у півфінал КубкуУкраинаТоварищеские матчи команд Экстра-лиги и Первой лигиХарьковскаяПревью 5 тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ЧеркасскаяЧеркаси: прев'ю 5-го туруНиколаев«Автомир» — победитель ІІ Рождественского турнира по футзалу среди ветеранов (40+)Сборная УкраиныВолодимир Колок про жіночий футзалХмельницкаяПреміум-ліга: перші матчі 1/4 фіналу Кубку у режимі LIVE!!!Ивано-ФранковскаяАМФІФО, Вища ліга: "Віза-Вторма" перемагає всіх

“ЗБШ” та “Економ таксі” розіграють звання чемпіона Коростеня

Наприкінці грудня завершився груповий етап Чемпіонату м. Коростеня з футзалу серед чоловічих команд – 29 грудня було зіграно заключні матчі. Після нетривалої новорічної паузи турнір поновився: уже третього січня було розіграно 5-8 місця. У матчі за 5-6 місце: “Мал” вирвав перемогу у “Моноліта” з рахунком 3:2, а у матчі за 7-8 місце боротьби не вийшло – “Фан клуб Динамо” розгромив “ОмКар” з рахунком 11:5.

Лідери своїх груп: “Економ таксі” і “ЗБШ” (група А), а також “Легенда” та “Зірка” (група В), 5 січня зійшлись у півфіналах. У першому матчі 1/2 фіналу “Легенда”, виграючи по ходу матчу 2:0 у “Економ таксі”, у другому таймі розгубила свою перевагу і поступилася 5:2. У іншому півфіналі “ЗБШ” не дав відродити інтригу гравцям “Зірки” – перемога 7:3.

Вирішальні матчі Чемпіонату відбудуться 10 січня у залі ФОКу: о 18:00 “Легенда” з “Зіркою” розіграють бронзові нагороди турніру, а за годину “ЗБШ” з “Економ таксі” визначать переможця Чемпіонату і долю путівки на фінал Житомирської області, який відбудеться у березні 2017 р.

Джерело - 
futsal.zt.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.