ХерсонскаяХерсон: Сборная ХОАФ – «Продэксим» – 0:7 (+Видео) Ивано-Франковская"Ураганівці" Іван Скіцко та Андрій Сімка у програмі "Час спорту" (Канал 402)Кубок УкраиныКубок Украины по футзалу 2016-2017. ЮВИКО (Днепр) - Эпицентр К3 (Киев) 2:3ЗапорожьеЗапорожье, Премьер-лига. 9-й тур, обзорыЧеркассыЧеркащина. Перша ліга. 5 тур. Батьківщина набирає, а Дніпро-80 втрачає перші очкиЧеркасскаяЧеркаси. Екстра-ліга. 5-й тур. "Цетус" підіймається на другу сходинкуТернопольскаяУ Тернополі відбувся Різдвяний турнір з футзалу Житомирская“ЗБШ” та “Економ таксі” розіграють звання чемпіона КоростеняЧеркассыЧеркаси. Вища ліга. 5 тур. Спартак випускає з рук перемогу і досі без очокУкраинаСергій Піддубний: «Не дорахувалися багатьох «своїх» очок»Ивано-Франковская«Ураган» набирає обертів: відомий франківський клуб живе не лише футзаломХмельницкийПреміум-ліга: огляди матчів 1/4 фіналу Кубка (оновлюється)ХарьковскаяХарьков: топ-10 лучших сейвов 1-4 тура Кубка СК "Вирта"КременчугКременчуг: “Шарлис” выбивает “Нефтяник” из кубка им.М.БелыхХмельницкаяПреміум-ліга: «Феміда-Старлайф» та «Сокіл-3» роблять перший крок до виходу у півфінал КубкуУкраинаТоварищеские матчи команд Экстра-лиги и Первой лигиХарьковскаяПревью 5 тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ЧеркасскаяЧеркаси: прев'ю 5-го туруНиколаев«Автомир» — победитель ІІ Рождественского турнира по футзалу среди ветеранов (40+)Сборная УкраиныВолодимир Колок про жіночий футзал

Черкаси: прев'ю 5-го туру


Цієї неділі в СК "Будівельник" відновиться чемпіонат області з футзалу після новорічної перерви.

 

 

Розклад матчів:
Мелагрейн - Батьківщина 10-00
Рятівник - Мошни (перенесено)
Яснозір'я – Росава 11-00
Шевченків Край - Арка 12-00
Спартак - Червона Слобода 13-00
Матусів - Маїс 14-00
Юрія-Фарм - Рось-ЧПТ 15-00
Дніпро-80-ТОП Дома - Шполабудматеріали 16-00
ЛНЗ-Лебедин - Хімелектробуд 17-00
Валюк - Енергія 18-00
Солтекс - Епіцентр 19-00
Шарм - Одна Родина 20-00
Цетус - Рувер 21-00

 

Прев'ю:
10:00 Мелагрейн - Батьківщина (перша ліга)

Нарешті аутсайдери Першої ліги отримали нагоду набрати очки в чемпіонаті. Зроблять вони це в очній дуелі. Мелагрейн, у силу свого юного віку, а це колектив 15-річних гравців, лише вчиться грати у футзал такого рівня і з такими суперниками. Натомість Батьківщина тим самим складом виступає вже досить давно в чемпіонаті міста і сподівається на вищі позиції, аніж остання сходинка. При цьому фаворитом пари є саме "політичний" колектив, бо в порівнянні з Мелагрейном різниця в досвіді та фізичних кондиціях колосальна. 
Прогноз: перемога Батьківщини в 2-3 м'ячі.

 

Рятівник - Мошни (перенесено за проханням Рятівника: більшість гравців команди виїхала з Черкас)

 

11:00 Яснозір'я – Росава (вища ліга)
Центральний матч Вищої ліги. Яснозір'ю, розбитому двома поспіль поразками, буде важкувато зупинити Росаву, яка ще жодного разу не поступилася. Але команда до цього часу грала з відносно середніми командами, а де траплявся суперник поскладніше – виникали труднощі. Таким є і Яснозір'я, просто йому треба повернутися на рейки впевненості. Росава – не найзручніший для цього суперник, та все залежить від настрою обох колективів. 
Прогноз: перемога Яснозір'я в один м'яч.

 

12:00 Шевченків Край - Арка (вища ліга)
Арка неочікувано вирвалася в лідери і почувається в зоні першої трійки на своєму місці. У Шевченкового краю гра поки що "кардіограмна": мінімальна поразка, розгромна перемога, знов мінімальна поразка. За такою логікою, у неділю команда зі Звенигородки може розраховувати на позитивний для себе результат. У той же час Арка на гребені успішних виступів справедливо буде фаворитом пари. 
Прогноз: мінімальна перемога Арки.

 

13:00 Спартак – Червона Слобода (вища ліга)
Слобода має всі шанси завершити груповий етап у зоні плей-оф. Завдяки втраті очок сусідами зверху, вона може легко вскочити у першу четвірку і для цього, перш за все, треба пройти Спартак. А золотонісці нарешті починають чинити опір. Минулого туру мало не дісталося Мошнам з їхньою легковажністю, утім зіграності і чітко вибудованої гри підопічним Ізвозчіка все ще бракує. Тому Слобода має досягати максимуму в протистоянні зі Спартаком і чіплятися за верхні рядки таблиці у Вищій лізі.
Прогноз: перемога Слободи мінімум у два м'ячі

 

14:00 Матусів – Маїс (перша ліга)
Сусіди по турнірній таблиці визначатимуть, хто із них має бути на голову вище після екватору чемпіонату. У цій дуелі немає очевидного фаворита, але є фактори і фігури, що можуть прямо вплинути на результат. Головним завданням Матусіва буде приборкати прудконогого Чуприну В'ячеслава, який підсилює Маїс в Першій лізі. А якщо це не вдасться зробити, то можна сміливо ставити на "зелених", бо Матусів виступає чітко з крайності в крайність: громить аутсайдерів і так само розгромно поступається сильнішим командам. Тут і постає питання ким стане Маїс для "жовтих"? До перемоги обидві команди близькі. 
Прогноз: нічия

 

15:00 Юрія-Фарм – Рось-ЧПТ (перша ліга)
Ох несолодко буде підопічним Сергія Сердюка цієї неділі. Якщо фармацевтам нічого не завадить задіяти свою важку артилерію в особі Мачульського і Трандафілова, то у гравців політехнічного технікуму відверто немає шансів. У цьому протистоянні все вирішуватимуть двоє – всі інші підлаштуються під правила гри цієї парочки, яка в минулому матчі розбила Шполубудматеріали, забивши на двох 9 голів. Взяти очки в прийдешньому матчі Росі допоможе тільки диво. 
Прогноз: перемога Юрії в стільки м'ячів, скільки команда захоче забити

 

16:00 Дніпро-80-ТОП Дома – Шполабудматеріали (перша ліга)
Центральний матч Першої ліги. Дніпро-80 виграло чотири гри з чотирьох і дуже впевнено очолює таблицю з відривом від найближчого конкурента, а саме Шполи, у п'ять очок. Матч вийде цікавим. Тут уже тріо Фощій-Ковтуненко-Полуницький навряд буде поступатися місцем у складі 16-річним гравцям, які бажають набиратися досвіду. Здається, що у Шполи в цій грі менше шансів. Якщо Дніпро не зазнається і в домашніх стінах одразу покаже, хто господар, то навряд Будматеріли зможуть розраховувати на очки. Утім, одна помилка з боку лідерів і вже гості на коні. Але ставимо на Дніпро-80. 
Прогноз: важка перемога Дніпро-80-ТОП Дома.

 

17:00 ЛНЗ-Лебедин – Хімелектробуд (екстра-ліга)
Із 17-ої години стартує Екстра-ліга. Шполяни зустрінуться з зарядженим Хімелектробудом. Попри "зубатість" хіміків, ЛНЗ має перемагати в цьому матчі. Тим самим вони посунуть опонента в таблиці і зможуть реально чіплятися за плей-оф, що зробити в реаліях Екстра-ліги дуже складно. Очікуємо на бій, де все буде вирішуватися на останніх хвилинах. 
Прогноз: мінімальна перемога ЛНЗ-Лебедина

 

18:00 ПП Валюк – Енергія (екстра-ліга)
Валюк і Енергія можуть видати будь-який результат. Два рівні колективи, але з різним підходом до гри. Гравці ПП грають у командний, комбінаційний футзал, закручуючи "бабочки", а Енергія переважно шукає Бреуса на вістрі атаки, який з будь-якої позиції може викрутитися і пробити. Чия філософія буде виграшною, дізнаємося тільки в неділю о 18:00. 
Прогноз: нічия

 

19:00 Солтекс – Епіцентр (екстра-ліга)
У цій парі все максимально прозоро і зрозуміло. Минулоріч вони зустрічалися так часто, що вже набридли один одному. А переважна більшість дуелей завершилася впевненими перемогами Солтексу. Тому цієї неділі знову розраховуємо на те, що три очки до своїх 12-ти додасть саме команда Солов'я. Її клас вищий, аніж у Епіцентра і команді просто немає чим здивувати цього разу. Не виключаємо сенсацію, але все в руках і ногах непереможного Солтексу. 
Прогноз: перемога Солтексу в 3-4 м'ячі.

 

20:00 Шарм - Одна Родина (екстра-ліга)
Шарм має на досвіді проходити Одну Родину. Команда Олександра Діденко демонструє дуже емоційний і привабливий для глядача футзал, але не стабільний. Команди перебувають на одній позиції в таблиці і Шарм не бзахоче гратися з суперником – пора його відчіпляти від себе і готувати ґрунт на плей-оф, тому Одна Родина, яка переважно грає на запалі, вийде на паркет другим номером і чекатиме свого шансу. 
Прогноз: перемога Шарму в 1-2 м'ячі.

 

21:00 Цетус – Рувер (екстра-ліга)
Важко цього сезону дається гра Руверу. Як у чемпіонаті області, так і в другій лізі чемпіонату України. Цетус це розуміє і потирає долоні, бо краще знає смак перемог і як їх досягти. Якщо "зелені" не знайдуть у собі енергію для одноосібного контролю ситуації впродовж сорока хвилин, то Цетус із радістю цим скористається аби посунути когось із пари Шарм – Одна Родина. 
Прогноз: надія на повстання з попелу Руверу.

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.