Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Друга ліга України 2020/21. Львівщина. Огляд 8-12 туру

За два тури до завершення львівської відбіркової зони Другої ліги переможцем став «in.IТ»


8 тур

«Avenga» – «іn.IT» – 2:4
Голи:
Патько О. 9 хв., Ліщинський Б. 18 хв., - Буцик О. 17 хв., Саприка Р. 19 хв. (пен.), Федюк А. 23 хв., Абрамчук Т. 28 хв.
іn.IT: Мірзаєв, Грицків - Федюк, Писько, Галамага, Танечник, Іляш - Абрамчук, Когут, Саприка, Буцик, Нідзельський, Задорожний.

Як і очікувалось, дербі «айтішників» пройшло у доволі напруженій боротьбі. Першим потрібно було перемагати, щоб наздогнати других, а другим здолати перших, аби поквитатись за єдину поразку на старті чемпіонату. Одразу взятись до справи жодна з команд не спромоглась. Чекати серйозного провалу в захисті довелось 9 хвилин. Патько виявився найспритнішим біля воріт гостей та вивів господарів уперед. Мінімальна перевага тривала лише до перерви. Діалог з тренером  краще вплинув на гравців «in.IT». Настанови Федюка швидко засвоїв Буцик і в дебюті другого тайму відновив паритет. Щоправда, радісна мелодія звучала недовго. В наступній атаці Богдан Ліщинський знову дозволив «Авензі» повести в рахунку – 2:1. На щастя для онлайн-глядачів, каруселі на цьому не закінчились. Визначальною стала 19 хвилина. Баран зіграв рукою у власному штрафному, а Саприка без шансів для кіпера реалізував вирок – 2:2. Нічия і цього разу тривала обмаль часу. На екваторі другого тайму Федюк реалізував свою нагоду, а під кінець зустрічі Абрамчук встановив остаточний результат - 2:4 на користь «іn.IT».
 

«Бастіон» - «DevPlanet» - 5:0
Голи:
Гриник В. 18 хв., Савич Н. 19 хв., Любуська А. 23 хв., Іванишин О. 25 хв., Кудінов І. 27 хв.

Хтось може подумати, що все, мов у тій славнозвісній пісні про Аргентину та Ямайку, однак такі думки лише введуть вас у оману. Насправді потрібно віддати належне Євгену Москвіну. Тренер «DevPlanet» помалу робить зі своїх підопічних боєздатний колектив. Бій гості дали, але тільки в першій половині матчу. Якщо стартові 15 хвилин суперники провели на рівних, то після перерви склалось враження, наче Савін і компанія занадто швидко повірили у власні сили. Натомість у «Бастіону» точно не перестарався Гриник. Почин Володимира красивим голом підтримав Савич – 2:0. Гра з п’ятим польовим гостям теж плодів не принесла. Без постійного голкіпера м’яч ще тричі перетинав лінію воріт «DevPlanet». Свої прізвища до протоколу по черзі записували Любуська, Іванишин і Кудінов. Отож, 5-0 хоч і не легка, але водночас дуже потрібна звитяга «Бастіону».
 


9 тур

«КІВС Енергія - 2» - «Avenga» - 3:1
Голи:
Хорош Ю. 9, 18 хв., Константінов В. 28 хв. - Патько О. 13 хв.

Першу сенсацію вчорашнього дня створили дублери «Енергії». На гол Юрія Хороша «Avenga» наприкінці тайму зуміла відповісти м‘ячем Ореста Патька - 1:1. Після перерви «зелено-білим» вдався чудовий розіграш стандарту, який влучним ударом завершив той же Хорош. Час для підопічних Євгена Москвіна спливав дуже швидко. Перевернути результат на власну користь не вдалось щонайменше з двох причин. По-перше фортуна раз по раз оминала Перуна і Патька, які з чудових позицій марнували свої нагоди. По-друге на розвиток матчу вплинули травми Ліщинського і Морикишки. Перший дістав серйозного ушкодження ще на передматчевій розминці, тоді як інший зійшов з майданчика всередині другої половини поєдинку. Крапку в грі своєю наполегливістю поставив Константінов. Отож, 3-1 на користь «КІВС Енергії - 2».
 


«Green Day Metal» - «in. IT» - 2:6
Голи:
Чеботарьов О. 7, 25 хв. - Когут В. 9 хв., Танечник Р. 11, 16 хв., Писько Я. 28 хв., Саприка Р. 29, 30 хв.
іn.IT: Мірзаєв, Грицків - Федюк, Писько, Галамага, Танечник, Іляш - Абрамчук, Когут, Саприка, Буцик, Нідзельський, Задорожний.

Мало хто міг очікувати у цьому протистоянні тенісного рахунку. І розпочалось усе доволі спокійно. Принаймні без небезпечних моментів матч тривав перших 7 хвилин. Далі до справи взявся Чеботарьов, який своїм ударом застав зненацька Грицьківа. З відповіддю гості не забарились. Когут знайшов шпарину у воротах Жезла і відновив статус-кво. Нічийний результат тримався недовго. Два поспіль голи від Танечника один до перерви, інший на старті другого тайму змусили добряче понервувати Василя Дениса. Граючий тренер «Green Day Metal» тут же перейшов на гру з п’ятим польовим. За шість хвилин до завершення гри господарі зусиллями Чеботарьова зуміли скоротити відставання до мініміму, однак після цього допустились прикрої помилки, якою скористався Писько . На цьому радість «in.IT» не закінчилась. Остаточний рахунок в зустрічі двома поспіль ударами по порожнім воротам суперника встановив Саприка. В підсумку, 2-6 на користь лідера чемпіонату.
 


"Ураган-3" Івано-Франківськ - "DevPlanet" Львів - 1:2 (1:1)
Голи:
Британ (12) - Мацик (12), Савін (23)
"Ураган-3": Гуйван (Хомяк) - Британ (к), Баланик, Бессонов, Ткачук - Лейб'юк, Бойків, Сенюк, Остафійчук, Негела, Петросюк, Петровський. Головний тренер: Юрій Іванишин.
"DevPlanet": Бондар (в) - Рибянов, Михайльоньо, Фролов, Ленько - Павлів, Савін, Мацик, Чубай, Кіт - Кобрин (в). Головний тренер: Євген Москвін.

Вже в дебюті матчу команди обмінялись гострими нагодами, та що Лейб'юку, що Леньку бракувало влучності. Згодом супершанс відзначитись втратив Негела, який струсонув хрестовину львівських воріт. Після цього вже довелось попрацювати голкіперу львів'ян Бондарю, який вдічі врятував після дальних ударів Баланика та Британа. Згодом вже і голкіпер був безсилим, коли Ткачук з вигідної позиції двічі (!) цілив у стійку. Фортуна цього дня явно була на боці "планетарних", тож на 12-ій хвилині чи не найгостріша атака команди завершилась призначенням пенальті у ворота "драконів", яке реалізував Мацик - 0:1. Втім, перевага номінальних гостей протрималась не довго - Британ класно розібрався з суперником і поцілив у дальній кут воріт, тим самим зрівнявши рахунок у грі.

По перерві команди обмінялись гострими напівмоментами, а нагарячіше біля воріт "драконів" було на 15-ій хвилині, коли Мацик обвідним ударом влучив у поперечку воріт Гуйвана. Чим більше часу спливало у грі, тим більше "дракони" поспішали, намагаючись вийти вперед у матчі проти останньої команди ліги. А от "планетарні" свій шанс використали сповна - Савін на добиванні вивів свою команду вперед. Майже одразу Юрій Іванишин перейшов на гру з п'ятим польовим, та цього дня подолати оборонні редути львів'ян команді не вдалось - 1:2, друга поразка "драконів" у чемпіонаті Другої ліги.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Головний фурор суботнього вечора створили гравці «DevPlanet». Напередодні в анонсі ми уже писали, що команда готова потріпати нерви суперникам своєю самовіддачею. Так і трапилось у грі проти «драконів». Спершу номінальні господарі, а далі гості раз по раз марнували хороші моменти. Якщо у деяких епізодах на заваді ставав каркас воріт, то в інших моментах чудову гру демонстрували воротарі обох команд. Першим розмочити рахунок вдалось львів‘янам. Арбітри матчу побачили гру рукою у штрафному майданчику «Урагану - 3» та показали на шестиметровий. Вирок чітко виконав Тарас Мацик. Радість була надзвичайно короткою. Одразу в наступній атаці Андрій Британ зрівняв рахунок - 1:1. До кінця тайму суперники більше не забивали. Після перерви підопічні Юрія Іванишина не переставали марнувати стовідсоткові епізоди, тоді як Савін використав чи не єдин свій шанс на 23 хвилині поєдинку. В заключний проміжок часу Павлів та компанія надійно оборонялись і разом з фінальним свистком побігли святкувати свою першу перемогу в сезоні.
 


10 тур

«DevPlanet» - «in.IT» - 0:3
Голи:
Іляш В. 3 хв., Галамага О. 10 хв., Когут В. 14 хв.
іn.IT: Грицків - Федюк, Саприка, Абрамчук, Когут - Танечник, Галамага, Іляш, Задорожний, Нідзельський, Хіреш.

Єдиним колективом, який не зумів вразити ворота суперника став «DevPlanet». Однозначно в цій дуелі фаворитом вважався «in.IT», який навіть з-за відсутності Писька зумів відправити у ворота опонента три сухих м‘ячі. Кожен з голів припав на перший тайм. По черзі відзначались Іляш, Галамага та Когут. Тепер в активі підопічних Андрія Федюка 22 залікових бали і хороший гандикап над найближчим переслідувачем.
 


«Бастіон» - «КІВС Енергія - 2» - 1:1
Голи:
Тимців І. 10 хв., Король Р. 23 хв. (автогол)

До слова, друга команда турнірної таблиці знову спіткнулась в дуелі з «КІВС Енергією - 2». Якщо в поєдинку першого кола «Бастіон» недооцінив суперника, то цього разу фаворит не міг розраховувати на цілий ряд виконавців, які поповнили лазарет. Відсутність Багряка, Косого і решти далась взнаки на 10 хвилині. Після виконання штрафного удару Тимців вдало підставив ногу та відкрив рахунок. Відповіли господарі по перерві. Всередині другого тайму на допомогу прийшов розіграш з кута поля. Кудінов прострілив, м’яч влучив у  Короля та влетів повз Денчука - 1:1. Заключний час пройшов за рівною гри та без результативних дій.
 


«Green Day Metal» - «Avenga» - 5:3
Голи:
Тарасович Т. 8, 26 хв., Калуцький О. 11 хв., Максимик О. 15 хв., Маринюк М. 15 хв., Кіндратів Р. 20 хв. (автогол) - Москвін Є. 2 хв., Баран А. 16 хв.

Справжній трилер побачили уболівальники в заключному матчі. Для одних та інших поразка чи навіть нічия позбавляли усіх шансів на продовження боротьби за чемпіонські місця. Грати потрібно було лише на перемогу. Краще  розпочала зустріч «Avenga». Москвін досить швидко вивів гостей вперед. До кінця тайму господарі не лише відновили паритет, а зуміли наколотити супернику 4 м‘ячі. Спершу Тарасович, а далі Калуцький, Максимик і Маринюк раз по раз засмучували в рамці воріт Євгена Шульгу. Повернутись в гру львів‘яни зуміли з початком другого тайму. Спершу Баран скоротив відставання, а на 20 хвилині Кіндратів записав до свого активу автогол - 4:3. Могли хлопці Євгена Москвіна зрівнювати рахунок. Правда, під час виконання дабл-пенальті Аскольду Барану забракло влучності. Як говорить прикмета, «не забиваєш ти - заб‘ють тобі». Так сталось і в нашому поєдинку. Через мить Тарасович ударом в пусті ворота оформив дубль й тим самим поставив крапку в поєдинку. Отож, 5-3 на користь «Green Day Metal».
 


11 тур

«КІВС Енергія - 2» - «Green Day Metal» - 3:3
Голи:
Мельник Д. 10 хв., Лютий Н. 13 хв., Квасній Я. 16 хв. (автогол), Саламаха А. 27 хв. - Маринюк М. 26 хв., Калуцький О. 28 хв.

Спостерігати за таким матчем - одне задоволення, зокрема для нейтрального уболівальника. Швидше пристосувались до паркету «СКА» підопічні Назара Станкевича. Ще у першому таймі Мельник та Лютий змусили «металістів» двічі розпочинати гру з центру майданчика. Прокинувся «Green Day Metal» лише по перерві. На допомогу прийшла схема з п‘ятим польовим гравцем. Спершу гості відзначились за допомогою рикошету від Кваснія, а за чотири хвилини до фінального свистка свій бомбардирський хист продемонстрував Маринюк - 2:2. На цьому парад голів не закінчився. Уже в наступній атаці Жезло зіграв не за правилами у власному штрафному та дозволив «енергетикам» реалізувати шестиметровий. Вирок чітко виконав Саламаха. Правда й цього разу радість тривала недовго. Крапку в зустрічі поставив Калуцький. Олег разом з м‘ячем залетів у пусті ворота суперника та зрівняв рахунок.
 


"Ураган-3" Івано-Франківськ - "Бастіон" Львів - 0:3 (0:0)
Голи:
Савич (21), Кузик (24), Любуська (24)
"Ураган": Гуйван (Хомяк, 21) - Баланик, Британ (к), Бессонов, Ткачук - Негела, Бойків, Сенюк, Лейбюк, Петросюк. Головний тренер: Юрій Іванишин.
"Бастіон": Стасюк (Савич, 16) - Цимбаляк, Гриник, Любуська, Кудінов - О. Іванишин, Миколюк, Чабак, Лаба, Кузик, Моночков. Головний тренер: Ігор Кудінов.

Старт звітного матчу залишився за львів'янами, які майже одразу захопили ініціативу до своїх ніг, тож Гуйвану довелось вступати у гру після дальніх ударів Кузика та Гриника. Втім, ближче до екватору гра вирівнялась і "дракони" ледь не відкрили рахунок у матчі, коли Британ, обігравшись з Бессоновим, пробивав у нижню "шістку". На щастя для "фортечних" голкіпер ліквідував загрозу. Непогано пробивав і Негела, та його дальній удар пролетів над поперечкою. Таким чином, у першому таймі суперники голів не забивали - 0:0.

Друга половина зустрічі розпочалась з гострого удару від Сенюка, з яким впорався страж воріт "Бастіону". Львів'яни відповіли неточними ударами від Любуськи та Савича. Переломною у грі стала 21-ша хвилина, коли голкіпер "фортечних" Савич від своїх воріт виконував передачу на свого "стовпа". На жаль, колега по амплуа Гуйван в тому епізоді дещо втратив орієнтацію в просторі і пропустив ігровий снаряд "за комірець" - 0:1. Франківці відповіли гострим випадом від Ткачука - і знову Савич врятував. Далі суперники запропонували одне одному гру на зустрічних курсах і "Бастіону" вдалось протягом хвилини двічі покарати франківців за помилки в обороні. Постарались Кузик та Любуська, довівши тим самим рахунок до 0:3. Розіграш "зайвого" в останні хвилини не приніс бажаного результату і "Ураган-3" зазнав третьої поразки в Другій лізі.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Друга і третя команди чемпіонату розпочали дуель, немов шахову партію. Ніхто нікуди не поспішав та очікував на помилку суперника. В «драконів» залишився острах від матчу першого кола, а львів‘яни недооцінювати опонента теж намірів не мали. До слова, перша половина зустрічі закінчились без результативних епізодів. З початком другого тайму в грі команд нічого не змінилось, однак відбулась ротація воротарів у складі «Бастіону». На зміну Стасюку вийшов Савич, який ударом з 25 метрів закинув м’яч за шию Гуйвану і відкрив рахунок. Непотрібний м‘яч змусив прикарпатців активніше діяти в атаці, тим самим залишати прогалини в обороні. Протягом 24-ої хвилини таких дірок було аж дві. Помилками суперника скористались Кузик і Любуська - 0:3. Гра з п‘яти польовим «Урагану - 3» дивідентів не принесла. Тож, непроста та водночас дуже необхідна перемога для підопічних Ігоря Кудінова.
 


«DevPlanet» - «Avenga» - 2:3
Голи:
Сікач І. 23 хв., Савін О. 28 хв. - Патько О. 17, 21 хв., Баран А. 30 хв. 

Найкраще вдалось тримати глядачів у напрузі командам Євгена Москвіна. На «DevPlanet» результат в жодному разі не тиснув. Остання команда чемпіонату продовжувала грати футзал заради власних уболівальників. Зовсім інші завдання стояли перед «Avenga». У 2021 році гості ще не перемагали, тому неабияк прагнули перервати невтішну серію. Взятись до справи ще в першій половині, ані одним, ані іншим не судилось. Лише після перерви Патько почав реалізовувати моменти і до 21 хвилини оформив дубль. Здавалось, що справу зроблено, але Сікач та Савін повернули господарям надію на перемогу - 2:2. Поєдинок наближався до завершення. Фаворит перейшов на гру в п‘ять польових гравців і досягнув свого. Боднар збив у власному штрафному Перуна, арбітри без вагань вказали на шестиметровий. Виконувати вирок взяв Баран. Аскольд не схибив і приніс звитягу своєму клубу.
 

12 тур

«in.IT» - «Бастіон» - 2:2
Голи:
Федюк А. 17 хв., Абрамчук Т. 28 хв.   - Любуська А. 25 хв., Миколюк П. 26 хв.
Вилучення: - Федюк А. 30 хв.
іn.IT: Грицків, Мірзаєв - Федюк, Іляш, Абрамчук, Буцик - Танечник, Галамага, Писько, Задорожний, Нідзельський, Хіреш.

Центральна гра дванадцятого туру завершилися з результатом, який насамперед задовільнив «Ураган - 3». Шалена напруга тривала на паркеті до заключних секунд матчу. Спершу одні, а згодом інші раз по раз перехоплювали ініціативу, однак в першому таймі жодній з команд відзначитись не судилось. Одразу по перерві до справи взявся Федюк - 1:0. Рятувати своїх наважився Миколюк. На 25 хвилині Павло асистував Любусьці, а вже через мить прямим ударом зі штрафного повернув шальки терезів на користь «Бастіону» - 1:2. Заключні хвилини поєдинку лідер чемпіонату провів з п‘ятим польовим гравцем і на 28 хвилині відновив статус-кво. Постарався Абрамчук. Такий результат значно більше тішив уболівальників «in.IT», аніж суперника, однак ложкою дьогтю в бочці меду стало вилучення Федюка. На заключній хвилині, граючий тренер господарів ціною другої жовтої картки зірвав небезпечну атаку суперника та покинув межі майданчика. Тепер у головному протистоянні сезону «айтішникам» доведеться змагатись з «драконами» без свого лідера.
 


"Ураган-3" Івано-Франківськ - КІВС "Енергія-2" Львів - 3:0 (2:0)
Голи:
Ткачук (6), Петросюк (8), Баланик (24)
"Ураган-3": Хомяк (в) - Британ (к), Баланик, Бессонов, Ткачук - Сенюк, Лейб'юк, Петросюк, Негела - Бойків, Остафійчук - Гуйван (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
КІВС "Енергія-2": Денчук (Новак, 24) - Квасній (к), Тимців, Саламаха, Герчаківський - Лютий, Михайлишин, Константінов, Король, Хорош, Мельник, Гнатів, Мурин. Головний тренер: Назарій Станкевич. 

Першими лік голам в "енергетичному" дербі молодіжних складів відкрили "дракони". Ткачук наважився на дальній удар ледь не з центру майданчика і м'яч по-більярдному влетів під самісіньку стійку. Ефектний, та від того не менш ефективний гол - 1:0. За дві хвилини номінальним господарям поєдинку вдалось подвоїти перевагу на табло. Сенюк, промчавши півмайданчика, віддав на вільного Петросюка, якому залишалось лише переправити "крулого" у незахищені ворота - 2:0. 

Після відпочинку більш активно заграли саме "енергетики", які будь-що прагнули сквитати бодай один м'яч у зустрічі. Та не сталось так, як гадалось і Баланик, скориставшись грубою помилкою голкіпера, забив третій гол у матчі - 3:0. Перехід підопічних Назарія Станкевича на гру з п'ятим польовим не приніс особливих дивідендів, тож "дракони", показавши впевнену гру як в атаці, так і в обороні, святкували свою п'яту перемогу в чемпіонаті Другої ліги.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Рахунок попереднього матчу точно потішив дублерів «Урагану». Команда Юрія Іванишина тепер стала залежною лише від власних результатів. Для початку було потрібно перемагати «КІВС Енергію - 2», а вже через добу готуватись до гри з «Green Day Metal». З першим завданням «дракони» впорались відмінно. Молоді «енергетики» не зуміли нав‘язати боротьби супернику та поступились з результатом 3-0. Ще у першому таймі за прикарпатців відзначались Ткачук з Петросюком, а в другій половині поєдинку помилкою Денчука скористався Баланик.
 


«DevPlanet» - «Green Day Metal» - 1:7
Голи:
Павлів О. 29 хв. - Шафранський С. 2 хв., Калуцький О. 4, 13, 19, 23, 30 хв., Кольцун С. 12 хв.
Зовсім інший настрій був у колективу з Куликова напередодні. Підопічні Василя Дениса дуже легко розібралась з останньою командою чемпіонату. Головним винуватцем того вечора став Олег Калуцький. Десятий номер «металістів» першим з-поміж усіх гравців турніру оформив «пента-трик». Ще по разу засмучували «DevPlanet» Шафранський з Кольцуном. Свій гол престижу господарі забили перед фінальним свистком. Влучно пробив Павлів. 
 


7 тур, перенесений матч

"GreenDay Metal" Куликів - "Ураган-3" Івано-Франківськ - 1:5 (0:0)
Голи:
Шафранський (25) - Баланик (17, 20, 27), Лейб'юк (21), Петросюк (30).
"GreenDay Metal": Русецький (в) - Шафранський, Максимик, Маринюк (к), Денис - Калуцький, Чеботарьов, Тарасович, Лещишин, Кольцун, Кіндратів - Жезло (в). Головний тренер: Василь Денис.
"Ураган-3": Хомяк (в) - Британ (к), Баланик, Бессонов, Ткачук - Сенюк, Лейб'юк, Негела, Петросюк - Бойків, Остафійчук - Гуйван (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.

Для обох команд звітний поєдинок став другим за вихідні, адже в суботу, як "Ураган-3", так і "GreenDay Metal" святкували впевнені перемоги над КІВС "Енергія-2" (3:0) та "DevPlanet" (7:1) відповідно. З початку матчу "металісти" обрали тактику гри з п'ятим польовим, тож не дивно що добряче у рамці воріт довелось попрацювати Хомяку. Втім, у першому таймі суперники м'ячів не забивали - 0:0.

А от після відпочинку за справу взялися "дракони". Гольовий початок матчу відкрив Баланик, який скористався помилкою "металістів" при обороні власних воріт - 1:0. Згодом Баланик прицільним ударом після розіграшу кутового оформив дубль, а Лейб'юк як по нотах завершив зразкову контратаку, яку розпочав від власних воріт Хомяк - 3:0. На 25-ій хвилині Шафранський скоротив відставання у рахунку, та майже одразу Баланик ударом зі своєї частини майданчика знову повернув перевагу в три м'ячі - 4:1. А переможну крапку у зустрічі на останніх хвилинах поставив Петросюк - 5:1 на користь "драконів".

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Не пройшло і повноцінного дня, як «дракони» повернулись у палац спорту «Галичина», щоб зіграти перенесений матч сьомого туру проти «металістів». В останніх також була суботня зустріч, однак «DevPlanet» не зумів на рівних конкурувати з підопічними Василя Дениса. Про цей матч читайте нижче. Що стосується дуелі між «Green Day Metal» та «Ураган - 3», то перший тайм пройшов у рівній боротьбі без забитих м‘ячів. Після відпочинку суперники почали грати розкутіше і на обох відзначились шість разів. П‘ять з них в активі «драконів», котрі часто ловили «металістів» на помилках під час гри без воротаря. Хет-трик Баланика та результативні удари Лейб‘юка з Петросюком змусили капітулювати номінальних господарів. Поміж голами суперника єдиний м’яч у складі «Green Day Metal» оформив Шафранський, однак на той час гості перемагали з результатом 0-3. 
 


За матеріалами Асоціації футзалу Львівщини

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.