Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений голКазахстанИгита: «Испытываю немного горечи»ИспанияИспания-2021/22. Тур 3. «Бетис» и «Наварра» творят чудесаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022 (жінки). Основний раунд. LIVE!Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. День Х для України і Фінляндії наставЧемпионат ЕвропыЯкко Лайтинен: «У нас есть шанс, который может быть единственным в жизни»Суперлига-2021/22. Тур 3. LIVE!Чемпионат ЕвропыВікторія Кислова: «Проблеми, які у нас виникли з Чехією, це лише наслідки наших помилок»Женский футзалАнна Прокопенко: «Найскладніша адаптація при переході з футзалу у футбол проходила з бутсами»

Лямін Хіреш: «З власного досвіду можу сказати, що Федюк, Кондратюк, Макаєв і Легчанов – топові гравці»

Інтерв'ю з гравцем львівського "in.IT", що виступає у львівській зоні Другої ліги України


ПІБ: Лямін Малікович Хіреш 
Дата народження: 03.03.1987
Ігровий номер: 3

– Як охарактеризуєш команду «in.IT» лише одним словом?
– Сім’я.

– Чому обрав in.IT?
– Після розпаду команди «Максимус» обрав тому, що мав тут багато знайомих, з якими грав раніше

– Яка із зіграних ігор запам’яталася найбільше і чим саме?
– Думаю, фінал Кубку Незалежності. Це мій перший трофей з командою.

– Ти вже довгий час травмований, чи скучив за футзалом?
– Дуже! Не пригадую, щоб колись так надовго випадав через травму.

– Коли можемо розраховувати на твоє повернення?
– Надіюся, що в другому колі вже зможу домогти своїй команді добитися поставленої задачі, а вона одна – перше місце!

– У минулу суботу завершилося перше коло змагань (інтерв’ю за 28 січня – прим. futsalua.org), можеш дати короткий підсумок виступу команди?
– Наша команда на першому місці, тому можу дати лише хорошу і позитивну оцінку. Але всі ми розуміємо, що це тільки початок. Друге коло буде набагато важчим і кожні 3 очки будуть на вагу золота!

– Хто твій улюблений гравець із футзалу, на якого рівняєшся?
– З легіонерів це, звичайно, Рікардіньо, а з українців для мене це Федюк, Кондратюк, Макаєв і Легчанов. З кожним із них довелося у житті багато разом тренуватися і грати на іграх. Можу сказати, що всі вони одночасно топові гравці.

– Яка твоя основна діяльність, окрім футзалу?
– Займаюся різним бізнесом.

– Про яку гру хотілося б забути, як про жахливий сон?
– Літом з «пекарями». На мою думку, програли виграшну гру, виграючи по її ходу. Якби втримали натиск перших секунд другого тайму... Впевнений, що виграли б цю гру і ці 3 очки нам би гарантували призові місця літнього чемпіонату.

– Ти вже досягнув піка своєї майстерності?
– Вважаю, що пік вже пройшов. Наразі завдання полягає в тому, щоб стабільно тренуватися, тримати себе у формі і бути корисним для своєї команди.

– Чи хотів би стати капітаном команди?
– Такого завдання у мене ніколи не було. Хоча, вже бував капітаном в попередніх командах і розумію, що це важка і дуже відповідальна посада для гравця.

– Чи плануєш віддавати сина на футбол?
– Мій син має намір займатися футболом. Він сам собі це обрав. Наразі з радістю ходить на тренування, а далі життя покаже ким і чим він захоче займатися у житті.

– Як оціниш перспективи команди на сезон 2020/21 у Другій лізі України?
– Наразі судячи з турнірної таблиці перспективи дуже оптимістичні. Треба втриматись на першому місці, адже у нас все для того є: хороші умови для тренувань, сильний та амбіційний тренер, а  головне – дружній колектив!

Джерело – Futsal Team "in.IT"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.