Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лига«Енергія» розписує мирову з «ІнБевом», «Кардинал-Рівне» громить «Славуту»Женский футзалАнна Прокопенко: «Комментаторы могут смело называть наши матчи с «IMS-НУХТ» столичным дерби»Женский футзалВера Дятел: «Такие матчи, как с «IMS-НУХТ», очень ценные, так как наш чемпионат оставляет желать лучшего»ФранцияДежамель Арун: «Я все еще волнуюсь»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9АрменияНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с Аргентиной

Друга ліга України 2020/21. Львівщина. Огляд 7 туру

Яскраві емоції подарували уболівальникам винуватці вечора 23 січня у львівські зоні Другої ліги з футзалу.


У трьох поєдинках сьомого туру команди відзначились 15 разів. Крім цього арбітри показали 10 жовтих та одну червону картку.

«КІВС Енергія - 2» - «in.IТ» - 2:4
Голи:
Квасній Я. 9 хв., Мельник Д. 20 хв., Герчаківський Ю. 35 хв. (автогол) - Писько Я. 7, 11, 25 хв.
Вилучення: Тимців І. 25 хв.

Головним героєм першого поєдинку став Ярослав Писько. Одинадцятому номеру «in. IT» ще до перерви вдалось оформити дубль. Поміж тим на екваторі тайму своє прізвище до протоколу записав Квасній. Тож на відпочинок команди пішли за рахунку 1-2 на користь гостей. Не встигли суперники повернутись на майданчик, як той же Писько оформив хет-трик. До слова, два з трьох м‘ячів підопічні Андрія Федюка забили завдяки розіграшу стандартних положень. На 20 хвилині господарям знову вдалось повернути інтригу. Прекрасні індивідуальні дії продемонстрував Мельник і скоротив відставання - 2:3. Під завісу матчу господарі зуміли забити втретє, тільки цього разу у власні ворота. Простріл Федюка знайшов ногу Герчаківського та влетів у рамку «КІВС Енергії - 2». В підсумку четверта перемога у чемпіонаті для Писька і компанії.
 


 
"Ураган-3" Івано-Франківськ - "Avenga" Львів - 4:1 (2:1)
Голи:
Баланик (2), Британ (8, 28), Бессонов (16) - Москвін (15).
"Ураган-3": Гуйван (Хомяк, 28) - Британ (к), Баланик, Бессонов, Ткачук - Лейб'юк, Бельбас, Сенюк, Онуфрак, Негела, Петросюк. Головний тренер: Юрій Іванишин.
"Avenga": Морикишка (в) - Тедіков, Москвін, Баран, Зінич - Перун, Свист, Смага, Патько. Головний тренер: Євген Москвін.

Суботній матч між "Ураганом-3" та "Avenga" став центральним в ігровому вікенді Другої ліги. Ще б пак, адже в заключному матчі першого кола між собою зійшлись друга та третя команди чемпіонату, яких розділяли лише краща різниця забитих та пропущених м'ячів.

Краще з натиском відповідальності зуміли впоратись "дракони", які повели в рахунку вже в дебюті поєдинку. Це Баланик виборов м'яча у двох суперників поблизу чужих воріт і потужним ударом відкрив лік голам у матчі - 1:0. Такий перебіг подій не входив до планів львів'ян, тож майже одразу після пропущеного м'яча голкіпер Морикишка підключався до атак у статусі п'ятого польового. І в середині тайму був покараний - Британ з власної половини поля забив свій п'ятий гол в сезоні і подвоїв перевагу підопічних Юрія Іванишина. Втім, втримати свої ворота недоторканими у першому таймі франківцям не вдалось і перед сиреною на перерву Москвін сквитав один м'яч - 2:1.

По перерві "драконам" вдалось відправити у нокдаун своїх суперників. Це Бессонов, обігравшись з Ткачуком, реалізував взірцеву контратаку - 3:1. В наступні хвилини "айтівці" продовжили розігрувати "зайвого", тож Гуйвану довелось добряче попрацювати у рамці воріт. Все ж розв'язка у зустрічі наступила за дві хвилини до фінальної сирени, коли Британ після обіграшу з Бессоновим офрмив дубль і підбив остаточні 4:1 на користь "Урагану-3".

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Одноосібно лідирувати в таблиці «in.IT» не дозволив «Ураган - 3». Хлопці Юрія Іванишина в центральному матчі дня здолали «Avenga». Уже на 2 хвилині Баланик вивів «драконів» уперед. Всередині тайму Британ подвоїв перевагу. Відновити інтригу вдалось Москвіну. Євген перед самим свистком на перерву скористався помилкою оборонців з Івано- Франківська та змінив рахунок - 2:1. Надія львів‘ян на позитивний результат тривала недовго. Перша атака номінальних господарів у другому таймі дозволила Ігорю Бессонову знову збільшити перевагу для своєї команди. Решту матчу номінальні гості провели на чужій половині, але відзначитись вдруге так і не зуміли. Ба-більше, наприкінці зустрічі пропустили четвертий м‘яч. Завершальний постріл вдався Британу. Отож, 4:1 «Ураган - 3» не відпускає «in. IT».
 


«GreenDay Metal» - «Бастіон» - 2:2
Голи:
Сімка А. 25 хв., Денис В. 28 хв. - Гриник В. 10 хв., Любуська А. 24 хв.

Десертом учорашнього вечора стала битва титанів. Поєдинки між «металістами» і «Бастіоном» завжди ставали окрасою змагань під егідою Асоціації футзалу Львівщини. Цього разу колективи теж не підвели. Стартові хвилини зустрічі запам’яталась однаковим бажанням одних та інших не допустити швидкої помилки. Рівна гра тривала трохи більше половини тайму, поки до справи не взявся Гриник. Володимир вийшов на рандеву з Русецьким і відкрив рахунок - 0:1. Такий результат зберігся аж до перерви. Заключні 15 хвилин стали значно результативнішими. «Бастіону» вдалось збільшити перевагу до 2 м‘ячів. Постарався Любуська. Програвати підопічні Василя Дениса точно не хотіли. Спершу «GreenDay Metal» взяв тайм-аут, а після цього вийшов на майданчик у п‘ять польових гравців. Така тактика тут же принесла плоди. Спершу Андрій Сімка скоротив гандикап, а за дві хвилини до фінального свистка Василь Денис ударом з шестиметрової позначки відновив статус-кво.



Джерело - АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.