Житомир20 команд почали боротьбу за звання Чемпіона Бердичівщини з футзалуЧеркассыЧеркащина: усі голи 6-го туру Чемпіонату області з футзалуХмельницкийПреміум-ліга: «Кардіфф» на останніх секундах вириває перемогу над «АВІСТ-Красиловом»...ЛьвовЧемпіонат Львівщини з футзалу: перша перемога «Гранд-Галичини»ОдессаОдесса. Премьер-лига. 10-й тур. Разгромы побили рекорд результативностиПетро Закалюжний: "Співпраця з новим керівником асоціації дасть результат"ХарьковХарьков: «Монолит» вырывает победу у «Слободы» и укрепляет лидерствоАматорыЖитомиряни представлятимуть Україну у фіналі міжнародних змагань у МінськуЖитомирЖитомир: лідери синхронно перемагаютьСборная УкраиныЕвгений Иваняк призывает украинских болельщиков поддержать нашу команду в матчах с испанцамиЗапорожскаяЗапорожье, Премьер-лига. 10-й тур, обзоры (обновляется)Ивано-ФранковскаяУ чвертьфіналах Кубка АМФІФО без сенсаційЧеркасскаяЧеркащина. Перша ліга. 6 тур. Катеринопіль перемагає Маїс і відчіпляє його від лідерівЛьвовЛьвів. Гранд ліга. 9 тур. Огляди 15 січняСумыСумы, Высшая лига. 9-й тур, обзорыЧеркассыЧеркащина. Екстра-ліга. 6 тур. Рувер оживає, а ЛНЗ і Цетус дарують драмуЧеркасскаяЧеркащина. Вища ліга. 6 тур. Росава з Рятівником влаштували феєріюЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумки 14 туру (+відео)ЛьвовскаяВолодимир Крупчук: “Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України”ЗапорожьеАРПИ громит Лотос + ВИДЕО, интервью

“Економ таксі” тріумфує у Чемпіонаті Коростеня з футзалу

10 січня у фізкультурно-оздоровчому комплексі стадіону “Спартак” відбулися вирішальні матчі та урочисте закриття чемпіонату міста Коростеня з футзалу серед чоловічих команд сезону 2016 року. Нагадаємо, Чемпіонат стартував 8 грудня: 10 команд з Коростеня та Коростенського району розпочали боротьбу за головний трофей турніру. Засновниками чемпіонату стали виконавчий комітет Коростенської міської ради та громадська організація “Асоціація футзалу Коростеня” за підтримки спортивного магазину “Футболіст”.

Напередодні фіналу “Легенда” та “Зірка” зійшлися у матчі за бронзові нагороди турніру. Гравці “Легенди” у першому таймі приголомшили суперника трьома голами, на що “Зірка” відповіла єдиним влучним пострілом Мельника. У дебюті другого тайму Драпею вдалося звести відставання “Зірки” до мінімуму, та футзалісти “Легенди” все ж втримали перемогу і здобули бронзові нагороди турніру.

Фінал, у якому зійшлися минулорічний чемпіон коростенської Ліги Чемпіонів “ЗБШ” та “Економ таксі”, нагадував справжній футзальний трилер. Команда “Економ таксі” швидко забила два м’ячі, та попри це “ЗБШ” відігрався зусиллями Вигівського та Остаповича. А далі слово взяв лідер “Економ таксі” Шевчук. Андрій ще у першому таймі оформив хет-трик, а загалом став автором шести голів, які дозволили його команді святкувати перемогу над “ЗБШ” з рахунком 8:5.
 

Зусилля Шевчука принесли йому звання кращого бомбардира турніру (11 голів), кращим воротарем став голкіпер “Легіону” Олександр Костюченко. Номінанти отримали подарункові сертифікати від магазину “Футболіст”. Традиційно гравці команд-призерів були нагороджені медалями та дипломами, а переможець Чемпіонату отримав головний трофей змагань. Окрім цього президент АФЖО Віктор Таран вручив новоспеченому чемпіону та призерам м’ячі від генерального спонсора АФЛУ – компанії “Select”.
 

 



Джерело - futsal.zt.ua


 

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.