ЗапорожьеБердянск, 1-й тур: "Восток" показывает клыки!Житомир20 команд почали боротьбу за звання Чемпіона Бердичівщини з футзалуЧеркассыЧеркащина: усі голи 6-го туру Чемпіонату області з футзалуХмельницкийПреміум-ліга: «Кардіфф» на останніх секундах вириває перемогу над «АВІСТ-Красиловом»...ЛьвовЧемпіонат Львівщини з футзалу: перша перемога «Гранд-Галичини»ОдессаОдесса. Премьер-лига. 10-й тур. Разгромы побили рекорд результативностиПетро Закалюжний: "Співпраця з новим керівником асоціації дасть результат"ХарьковХарьков: «Монолит» вырывает победу у «Слободы» и укрепляет лидерствоАматорыЖитомиряни представлятимуть Україну у фіналі міжнародних змагань у МінськуИвано-ФранковскУ чвертьфіналах Кубка АМФІФО без сенсаційЖитомирЖитомир: лідери синхронно перемагаютьСборная УкраиныЕвгений Иваняк призывает украинских болельщиков поддержать нашу команду в матчах с испанцамиЗапорожскаяЗапорожье, Премьер-лига. 10-й тур, обзоры (обновляется)ЧеркасскаяЧеркащина. Перша ліга. 6 тур. Катеринопіль перемагає Маїс і відчіпляє його від лідерівЛьвовЛьвів. Гранд ліга. 9 тур. Огляди 15 січняСумыСумы, Высшая лига. 9-й тур, обзорыЧеркассыЧеркащина. Екстра-ліга. 6 тур. Рувер оживає, а ЛНЗ і Цетус дарують драмуЧеркасскаяЧеркащина. Вища ліга. 6 тур. Росава з Рятівником влаштували феєріюЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумки 14 туру (+відео)ЛьвовскаяВолодимир Крупчук: “Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України”

Черкащина. Екстра-ліга. 6 тур. Рувер оживає, а ЛНЗ і Цетус дарують драму

Трьома рядками не описати те, що сьогодні відбувалося в Екстра-лізі. Матчем сезону достроково можна вважати протистояння "ЛНЗ" і "Цетуса".

"Епіцентр" – "ПП Валюк" 0:1
Голи:
Удовика 


Сухий матч, у якому все вирішиося на останній хвилині. За 44 секунди до кінця Удовика подарував перемогу Валюку. Цікаво, що це стала перша його гра за команду і одразу ж така допомога. А інші 39 хвилин матчу проходили в досить сумних кольорах, бо фаворита на паркеті не було. Не було й якихось "залізних" момент для взяття тих чи тих воріт. І лише Удовика на останній хвилині вирішив цю проблему. 0:1 – перемога Валюка.
 
 

"ЛНЗ-Лебедин" – "Цетус" 3:4
Голи:
Колодяжний, Раковський, Охременко – Іскра 2, Євтушевський, Щерба
 

ЛНЗ із Цетусом видали не гіршу драму, аніж Росава з Рятівником у Вищій лізі. Розпочалося все дуже недобре для новоспеченого віце-лідера ліги Цетуса. Колодяжний обігрався з Охременко і прошив Манжелу, а невдовзі сам віддав гольовий пас на Раковського. Утім, Цетус забив дуже важливий м'яч у роздягальню Лебедину, що допомогло в хорошому тонусі підійти до другого тайму – 2:1. 

По перерві бордові зрівняли рахунок. Євтушевський класно пробив зі штрафного і повернув повноцінну інтригу – 2:2. Останні 10 хвилин матчу стали найгарячішими. Суперники розкрилися і почали грати на зустрічних курсах, дихаючи повними "атакувальними" грудьми. Цей дуже емоційний відрізок часу так і вимагав якогось логічного завершення. І воно сталося. Та ще й яке! Перерахуємо все по порядку. 

Півтори хвилини до кінця: Іскра бере м'яч під контроль і потужно пробиває під дальню стійку Дейнеки – 2:3. Напруга не спадає. 
17 секунд до кінця: фінальний штурм ЛНЗ приносить користь – Охременко замикає пас партнера – 3:3. Здавалося, все, бойова красива нічия, але ні...
На останній секунді м'яч зависає в повітрі в центрі поля, Щерба бореться з суперником, а ворота ЛНЗ порожні і в падінні одночасно із сиреною (за версією арбітра) Щерба посилає м'яч точно у ворота!!! Шалений камбек Цетуса, який офіційно перемагає в матчі з рахунком 3:4. 

 

"Одна Родина" – "Рувер" 2:5
Голи:
Пономаренко 2 – Пархоменко 2, Андрійченко А. 2, Алєксандров
 

Рувер оживає! Нарешті команда Віталія Косуна заробила приємні емоції після мачту. Одна Родина не змогла зчинити білим опір, у яких сьогодні виходило майже все (щоправда Вєтров не схотів забивати, а так все в нормі). Команда швидко наростила перевагу голами Пархоменка й Андрійченка в першому таймі, а в другому допоміг Алєксандров – 0:3. Але Родина пручалася. Пономаренко примудрився скоротити відрив до мінімуму і на відстані витягнутої руки його кманда відчула Рувер. Проте щойно це сталося, Андрійченко і Пархоменко потягнули команду нагору, у підсумку досягши перемоги з рахунком 2:5.
 
 

"Хімелектробуд" – "Солтекс" 1:6
Голи: Орел – Лобов 2, Аргєєв, Ткаченко, Кіт 2
 

Попри всі надії та теорії, не зміг Хімелектробуд створити проблем Солтексу. Білі продовжують чемпіонську ходу, не втрачаючи очок шість із шести ігор поспіль. Команди різного класу – це очевидно. Плюс зіграв фактор ослабленого Авер'янова і ще когось із хіміків, хто поїхав на перегляд до Кропивницького. Солтекс чітко встромив у суперника п'ять ножів: два Лобов, Аргєєв, Ткаченко і два Кіт. Червоні скористалися обрізкою і забили м'яч престижу – 1:6.
 

 

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.