ЗапорожьеБердянск, 1-й тур: "Восток" показывает клыки!Житомир20 команд почали боротьбу за звання Чемпіона Бердичівщини з футзалуЧеркассыЧеркащина: усі голи 6-го туру Чемпіонату області з футзалуХмельницкийПреміум-ліга: «Кардіфф» на останніх секундах вириває перемогу над «АВІСТ-Красиловом»...ЛьвовЧемпіонат Львівщини з футзалу: перша перемога «Гранд-Галичини»ОдессаОдесса. Премьер-лига. 10-й тур. Разгромы побили рекорд результативностиПетро Закалюжний: "Співпраця з новим керівником асоціації дасть результат"ХарьковХарьков: «Монолит» вырывает победу у «Слободы» и укрепляет лидерствоАматорыЖитомиряни представлятимуть Україну у фіналі міжнародних змагань у МінськуИвано-ФранковскУ чвертьфіналах Кубка АМФІФО без сенсаційЖитомирЖитомир: лідери синхронно перемагаютьСборная УкраиныЕвгений Иваняк призывает украинских болельщиков поддержать нашу команду в матчах с испанцамиЗапорожскаяЗапорожье, Премьер-лига. 10-й тур, обзоры (обновляется)ЧеркасскаяЧеркащина. Перша ліга. 6 тур. Катеринопіль перемагає Маїс і відчіпляє його від лідерівЛьвовЛьвів. Гранд ліга. 9 тур. Огляди 15 січняСумыСумы, Высшая лига. 9-й тур, обзорыЧеркассыЧеркащина. Екстра-ліга. 6 тур. Рувер оживає, а ЛНЗ і Цетус дарують драмуЧеркасскаяЧеркащина. Вища ліга. 6 тур. Росава з Рятівником влаштували феєріюЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумки 14 туру (+відео)ЛьвовскаяВолодимир Крупчук: “Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України”

Черкащина. Перша ліга. 6 тур. Катеринопіль перемагає Маїс і відчіпляє його від лідерів

"Матусів" поступився "Росі", а "Шпола", "Катеринопіль" і "Юрія-Фарм" здобули перемоги в інших матчах.
 
"Рось-ЧПТ" – "Матусів" 4:1
Голи:
Масло 2, Ольховий, Маслов – Мойсєєв
 

Рось-ЧПТ – любителі забивати по 4 м'ячі. Це вже третій із п'яти матчів, коли команда виграє, забивши саме таку кількість голів. Підопічні Сердюка обіграли Матусів і підкріпили свої позиції в таблиці. Хороша команда. Матусіву сьогодні не вистачило атакувального потенціалу, а от гравці технікуму створили вдосталь моментів аби поїхати додому в гарному настрої – 4:1.
 



"Шполабудматеріали" – "Мелагрейн" 5:2
Голи: Маняк 2, Мальчик С., Шпиця, Моторний – Черняк, Тригуб
 

Школярі продовжують боротися, але все ще безрезультатно. Ну з Будматеріалами так точно шансів було небагато. Хоча шполяни приїхали на гру повністю впевнені у своій перемозі і дещо розслаблено працювали на майданчику. Але вони могли собі це дозволити, тому що перевага в рахунку, класі і досвіді дозволяла. Багато простору Мелагрейн отримав у другому таймі, зумів двічі забити і встиг змарнувати ще зо три стовідсоткові нагоди. У цьому аспекті Шпола пішла далі: якщо у підопічних Халявки цих шансів було, як на пальцях однієї руки, то білі знехтували втричі ширшим спектром потенційних голів. Але в підсумку здобули очікувану і неважку перемогу – 5:2.
 



"Маїс" – "Катеринопіль" 1:4
Голи: Суський – Король, Білоус В., Бойко 2
 

Катеринопіль на характері здобуває перемогу в протистоянні з Маїсом і відчіпляє його від "вагону" лідерів. А розпочалося все дуже позитивно для Вергунів. Суський забив перший м'яч, а двадцять хвилин промайнули під повним контролем Маїса. Але в таймі другому гра перевернулася: Катеринопіль заволодів ініціативою і почав боротися за свої очки. Завдяки індивідуальній майстерності, Король встановив паритет і дозволив партнерам повірити в себе. До нього одразу ж приєднався Білоус і свіжозаявлений за команду Бойко, який був активним протягом усього матчу. Наприкінці зустрічі Віталій оформив дубль, скориставшись розіграшем п'ятого і встановив підсумкові 1:4 на користь Катеринополя.
 



"Батьківщина" – "Юрія-Фарм" 4:6
Голи: Орел 2, Артеменко 2 – Мачульський 3, Трандафілов 2, Жупинас
 

Перед грою з'явилася інформація, що Батьківщина, прочитавши прев'ю "Черкаського спорту", сприйняла його як виклик і серйозно налаштувалася на покарання Юрії. Але навіть уп'ятьох фармацевти довели, що вони сильніші. Вже у першому таймі рахунок став 0:4 на їхню користь. 

У другій половині Батьківщина проявила свій настрій з мінливим успіхом, бо його вистачило всього на два поспіль м'ячі – далі Мачульський і Трандафілов продовжили кувати перемогу своєї команди, а потім ще на два, якими все ж не вийшло дістати Юрію, у складі якої Мачульський навіть в оборону не повертався – прогулювався біля чужих воріт і коли треба включався. Радує, що Батьківщина не опускає руки і вірить в успіх у кожному матчі.
 



Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.