ЛьвовЧемпіонат Львівщини з футзалу: перша перемога «Гранд-Галичини»ОдессаОдесса. Премьер-лига. 10-й тур. Разгромы побили рекорд результативностиПетро Закалюжний: "Співпраця з новим керівником асоціації дасть результат"ХарьковХарьков: «Монолит» вырывает победу у «Слободы» и укрепляет лидерствоАматорыЖитомиряни представлятимуть Україну у фіналі міжнародних змагань у МінськуЖитомирЖитомир: лідери синхронно перемагаютьСборная УкраиныЕвгений Иваняк призывает украинских болельщиков поддержать нашу команду в матчах с испанцамиЗапорожскаяЗапорожье, Премьер-лига. 10-й тур, обзоры (обновляется)Ивано-ФранковскаяУ чвертьфіналах Кубка АМФІФО без сенсаційЧеркасскаяЧеркащина. Перша ліга. 6 тур. Катеринопіль перемагає Маїс і відчіпляє його від лідерівЛьвовЛьвів. Гранд ліга. 9 тур. Огляди 15 січняСумыСумы, Высшая лига. 9-й тур, обзорыЧеркассыЧеркащина. Екстра-ліга. 6 тур. Рувер оживає, а ЛНЗ і Цетус дарують драмуЧеркасскаяЧеркащина. Вища ліга. 6 тур. Росава з Рятівником влаштували феєріюЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумки 14 туру (+відео)ЛьвовскаяВолодимир Крупчук: “Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України”ЗапорожьеАРПИ громит Лотос + ВИДЕО, интервьюПервая лига Первая лига. 8-й тур. ОбзорыЖитомир“Економ таксі” тріумфує у Чемпіонаті Коростеня з футзалуХмельницкийПреміум-ліга: матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку у режимі LIVE!!!

Володимир Крупчук: “Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України”

15 січня для команди «Нові імена» відновлюються змагання у гранд-лізі міста Львова. 

Про підсумки сезону у 2016 році розповість менеджер клубу – п. Володимир Крупчук.
 

- Вітаю, Володимире. Завершився 2016-ий рік для команди «Нові імена». Яким він видався для вас: що вдалося зробити, що навпаки ні?

- Загалом 2016-им роком я задоволений. Команді вдалось здобути багато трофеїв, як і у регулярних змаганнях, так і у одноденних турнірах. Особливо важливі для нас дві перемоги на турнірах «PMT Cup» у Києві. Також задоволений тим, що команда після, здається, 6-річної паузи, повернулась у найсильнішу лігу Львівщини.

- Так склалися обставини, що взимку керівництвом асоціації любительського футзалу Львівщини було прийнято рішення об’єднати дві ліги: першу та гранд в одну. Чи не було побоювань що команда буде тут все програвати, адже багато хто бачив її в другій лізі?

- По-перше, я бачив команду, не у другій лізі, а у першій. Але я дуже задоволений, що об’єднали ці ліги. Так, побоювання були, але «Нові Імена» завжди відзначались тим, що будуть боротись до кінця. Я поговорив з командою і зрозумів, що ми готові стартувати у найвищому дивізіоні і аніскільки не сумнівались у цьому.

- У новому сезоні в команду прийшло кілька новачків. Декілька слів про них і чи задоволені їхніми діями на полі?

- До основної команди ми запросили Андрія Цімермана, який потрохи вливається у колектив. Андрій старається на майданчику, приносить багато користі команді. Також задоволений, що до команди долучився Олесь Великий. Потрохи його виховуємо, а Олесь віддячує результативними діями у іграх чемпіонату. Також повертається до футзалу Володимир Чабан. Видно, як він з кожним матчем добавляє і набирає кондиції. Долучився до основної команди Микита Гультяєв. Він також зараз вже незамінний гравець першої команди.

- Влітку дуже велика проблема була з воротарями, що аж приходилося ставати у ворота польовому гравцю. Охарактеризуйте дії кіперів в цьому сезоні?

- Проблема із воротарями переслідує команду й надалі. Ми на сезон заявили трьох воротарів: Воробія, Михайлишина і Старчака. Але згодом останній вже не зміг грати за нашу команду. Також проблеми із здоров’ям має Воробій. Тому ми знову залишились із одним воротарем. Із другої частини змагань ми вирішимо це питання. Сподіваюсь, відновиться Воробій і також ми дозаявимо ще одного воротаря. Щодо гри у першій частині змагань, то мені сподобався настрій на ігри Воробія. Він добавляє на очах, стабільно відіграв і Тарас Михайлишин.

- Залишилося ще дві гри до завершення першого кола змагань у гранд-лізі, охарактеризуйте дії гравців команди «Нові імена» в цих матчах і які завдання стоять на другу частину сезону?

- У нас залишаються ще теоретичні шанси на потрапляння у першу частину таблиці за підсумками першого етапу. Я хоча й максималіст, але реаліст, ці шанси лише теоретичні. На дві гри, що залишились, ми спробуємо відібрати очки у суперників, щоб мати запас на другу частину змагань. А у другій частині змагань – завдання потрапити у призову трійку.

- Проект асоціації любительського футзалу Львівщини цього сезону вам подобається чи ні? Якщо буде подібне влітку, то будете брати участь?

- Так, подобається. Асоціація росте – це видно. Є невеликі огріхи, але вони їх стараються виправляти. Тому я задоволений організацією.

- Чи будуть ще цього сезону новачки?

- Як я вже й сказав, ми заявимо ще одного воротаря на другу частину змагань.

- Назвіть найкращий і найгірший матч команди в цьому сезоні?

- Щодо найкращого матчу, то виділити важко. Мабуть, найбільше запам’яталась гра із «Меркурієм» на «Галичині», у якій ми зіграли в нічию 1:1. А щодо найгіршого, то я би виділив не цілий матч, а перший тайм гри проти «ЛЮ-Верест». Команда вийшла на гру цілком розібрана і пропустила у першому таймі 5 «сухих» голів.

- Перейдемо до справ другої команди. Як охарактеризуєте її виступ, адже поки що команда займає четверте місце і які зміни в складі слід очікувати після Нового року?

- Виступ другої команди вважаю дуже посереднім. З одного боку ми взяли всі свої очки. А от у іграх із конкурентами поступились у один гол (крім «Інемівки»). Тому тепер ми вже не маємо права на помилку, будемо наздоганяти.

- Восени анонсувався товариський поєдинок між командами «Нові імена» та клубом з американського футболу зі Львова. Чи відбудеться він і якщо так, то коли?

- Так, домовленість залишається в силі, але через завантажений графік «Нових Імен» ніяк не можемо домовитись про конкретну дату гри.

- «Нові імена» ще й грають у флорбол, кілька слів про цей вид спорту й участь команди в ньому?

- «Нові Імена» грають не тільки у флорбол, але і у інші спортивні і інтелектуальні ігри, у яких здобувають успіхи. У флорболі ми стабільно беремо участь у турнірах, які організовує львівський клуб «Лемберг». З 5-ти турнірів у яких брали участь, ми перемогли у трьох і двічі поступились у фіналі. Також команда тримає марку і у інтелектуальних іграх. «Нові Імена» постійно беруть участь у іграх типу «Що?Де?Коли?», у яких також мають чималі успіхи. Команда двічі перемагала у етапах Галицької ліги Mgame, і також кілька разів були призерами подібних ігор.

- Питання від читача груп у соцмережах. Ким ви бачите себе у команді через десять років?

- Я завжди говорив, хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України і Єврокубках. Потрібно ставити максимальні завдання. Сподіваюсь, що 5-10 років команда буде прогресувати, будуть нові молоді виконавці. А я буду грати у своє задоволення у обласних змаганнях і організовувати процес життя клубу «Нові Імена».

- Які плани на майбутнє у команди, ваші побажання читачам блогу та прихильникам команди у соціальних мережах?

- Про плани на майбутнє я розповів у попередньому питанні. Бажаю читачам блогу та прихильникам команди, побільше позитивних емоцій і все буде добре.

Джерело - http://vorobus.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.