ЗапорожьеБердянск, 1-й тур: "Восток" показывает клыки!Житомир20 команд почали боротьбу за звання Чемпіона Бердичівщини з футзалуЧеркассыЧеркащина: усі голи 6-го туру Чемпіонату області з футзалуХмельницкийПреміум-ліга: «Кардіфф» на останніх секундах вириває перемогу над «АВІСТ-Красиловом»...ЛьвовЧемпіонат Львівщини з футзалу: перша перемога «Гранд-Галичини»ОдессаОдесса. Премьер-лига. 10-й тур. Разгромы побили рекорд результативностиПетро Закалюжний: "Співпраця з новим керівником асоціації дасть результат"ХарьковХарьков: «Монолит» вырывает победу у «Слободы» и укрепляет лидерствоАматорыЖитомиряни представлятимуть Україну у фіналі міжнародних змагань у МінськуИвано-ФранковскУ чвертьфіналах Кубка АМФІФО без сенсаційЖитомирЖитомир: лідери синхронно перемагаютьСборная УкраиныЕвгений Иваняк призывает украинских болельщиков поддержать нашу команду в матчах с испанцамиЗапорожскаяЗапорожье, Премьер-лига. 10-й тур, обзоры (обновляется)ЧеркасскаяЧеркащина. Перша ліга. 6 тур. Катеринопіль перемагає Маїс і відчіпляє його від лідерівЛьвовЛьвів. Гранд ліга. 9 тур. Огляди 15 січняСумыСумы, Высшая лига. 9-й тур, обзорыЧеркассыЧеркащина. Екстра-ліга. 6 тур. Рувер оживає, а ЛНЗ і Цетус дарують драмуЧеркасскаяЧеркащина. Вища ліга. 6 тур. Росава з Рятівником влаштували феєріюЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумки 14 туру (+відео)ЛьвовскаяВолодимир Крупчук: “Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України”

Черкащина. Вища ліга. 6 тур. Росава з Рятівником влаштували феєрію

"Слобода" обігрує "Черкаси", "Арка" проходить "Спартак", "Росава" з "Рятівником" влаштували феєрію, а "Шевченків край" розбирається з "Мошнами".

"Червона Слобода" – ФК "Черкаси" 6:2
Голи:
Дяченко, Сахно, Присяжнюк 2, Сточовенко, Магльований – Приходько 2
 

Як і очікувалося, Черкасам дуже важко далися дії на майданчику у цей день. Слобода мала вдвічі свіжіший вигляд і "легші" ноги. Сині володіли ініціативою протягом усього матчу і періодичн втілювали свої наступи на ворота Ткаченка в голи. Першим це зробив Дяченко, потім Сахно і перший тайм завершився з рахунком 2:0 на користь Слободи. 

У другому таймі у Черкас значно побільшало нагод для взяття воріт суперника, але ні Макаренко, ні Кубрушко не змогли забти в порожні ворота. Єдиним, хто пробив Кудіна, став Приходько. Він зробив це двічі, але в порівнянні з опонентом це дріб'язок, бо Слобода свої шанси використувувала з серйознішим підходом. Присяжнюк оформив дубль, а Сточовенко і Магльований встановили остаточні цифри на табло – 6:2 на користь Слободи.
 



"Арка" – "Спартак" 9:2
Голи:
Стрикаль, Зубко 3, Бондар, Гордієнко 2, Нікішов (аг), Курінний – Нікішов, Давиденко
 

Спартак сьогодні без шансів. Золотініський десант недоїхав до Черкас – зламався автобус, тому за команду сьогодні відпрацьовувала п'ятірка черкаських молодих хлопців. І все у них розпочалося добре: Нікішов на 30-ій секунді відкрив рахунок. Однак згодом Арка прокинулася і знайшла слабкі місця суперника. Перший тайм завершився за рахунком 4:1 на користь жовто-синіх. 

По перерві Спартак зіграв на рівних із Аркою, але не зміг втілити свій конструктив у забиті голи. Лише Давиденко на останньому рубежі втсиг обіграти воротаря і забити другий гол для своєї команди. А так, Спартак у такому вигляді запам'ятався кількістю прокинутих між ніг суперника м'ячів. У цьому компоненті золотонісці явно переважили. Утім, рахунок на табло і Арка бере чергові три очки – 9:2. 
 



"Росава" – "Рятівник" 3:4
Голи:
Конюша, Волошенко, Чорноіван – Лісняк, Верм'янчук, Горбань, Панченко
 

Фантастичний матч. Рятівник зростає шаленими темпами. Помітно, що з командою працюють футзальні люди: Григоренко і Лісняк. Помітно, що пожежники беруть участь у всеукраїнській студентській лізі – вони перші, хто в чемпіонаті області привітався із суперником за найвищим стандартом, вишикувавшись у шеренгу. 

По-троху всіма цими деталями вони в першому таймі "з'їли" Росаву. Зі стартових хвилин Рятівник заволодів ініціативою і показав, що ця гра має бути їхня. Спершу це проявилося в голі Лісняка. Юрій вискочив "під стандарт" з лави запасних, чітко вказав Дєдову куди рухатися аби завадити воротарю і замкнув пас партнера – 0:1. Наступні два м'ячі стали чистим результатом командної роботи, бо Верм'янчук і Горбань забивали в порожні ворота – 0:3. 

У першій половині Росава нічим не змогла зарадити, однак по перерві повністю зламала всі очікування від залишку гри і показала, що вона не дарма перебувала на вершині таблиці. Перехопила ініціативу і беззупинно наступала на ворота пожежників. Якби не вчасно забитий гол Панченка, то ми могли б стати свідками неймовірного камбеку, бо темно-сині відквитали три голи і були дуже близькими до четвертого, однак в заключні хвилини м'яч уперто не йшов у ворота Чмиха. 4:3 на користь Рятівника в підсумку і пожежники виходять на першу сходинку.
 



"Мошни" – "Шевченків край" 2:9
Голи: Бобінський 2 – Гаврильченко 2, Раковський, Ткаченко 2, Павленко 2, Снісар О., Бобінський (аг)
 

Шевченків край зносить Мошни, як ураган. Так стрімко команда вийшла на паркет і здула суперника. Все пішло, як по маслу: гол за голом, як за підручником – через паси п'ятками і точні удари. Ткаченко елегантно перекинув воротаря. А Мошни, поступаючись у рахунку, намагалися не поступатися у видовищності: Бобінський накрутив суперників і скоротив відрив, а Хрипченко був дуже близький до забиття голу ножицями – на жаль, спрямував м'яч повз стійку. Перший тайм вийшов дуже насиченим і команди пішли на перерву з рахунком 2:6 на користь Края. 

Другий тайм став формальністю: у Мошен не виходили найпростіші речі, а у ворота Данілевського зовсім нічого не лізло. Гра несла відкритий характер і Шевченків край зумів ще двічі вразити ворота, а втретє це зробив Бобінський, зрізавши у власні – 2:9.
 



Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.