Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Збірна Хорватії обіграла Україну в ЗапоріжжіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!БразилияБразилия-2020/21. Магнус – Коринтианс. LIVE!БразилияВ LNF-2021 сыграет 23 командыБеларусьНаталия Королишин: «Иногда хочется выйти на поле и сказать, «Вы чего, блин, давайте, соберитесь»Сборная УкраиныКарантинний виїзд в Осієк. Кваліфікація Євро-2022. Хорватія – УкраїнаСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Україна – Хорватія. АнонсБеларусьАндрей Медведев: «Май будет жарким»Женский футзал«IMS-НУХТ» у вогняному київському дербі мінімально здолав «Університет Драгоманова»Испания«Картахена» переподписывает лидеров, Шагинья уйдет в «Пальму»Экстра-лигаУ «ДЕ Трейдинга» з’явилися дублериЭкстра-лига«Енергія» розписує мирову з «ІнБевом», «Кардинал-Рівне» громить «Славуту»Женский футзалАнна Прокопенко: «Комментаторы могут смело называть наши матчи с «IMS-НУХТ» столичным дерби»Женский футзалВера Дятел: «Такие матчи, как с «IMS-НУХТ», очень ценные, так как наш чемпионат оставляет желать лучшего»ФранцияДежамель Арун: «Я все еще волнуюсь»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 11, 12, 15 тур. Квартет залишиться незмінним

Всі команди Favbet Екстра-ліги встигли до нового року зіграти по 15 матчів

Усі команди вищого дивізіону встигли дограти свої матчі і в новому році залишається зіграти 3 тури регулярного чемпіонату. Вже ніхто не зможе розбити сформований квартет лідерів. «Кардинал-Рівне» мав на це примарний шанс у разі перемоги над «Ураганом» і подальших звитяг, але поступився. Схоже, що «Продексім» так і завершить «регулярку» на першому місці, а ось за друге місце продовжиться серйозна боротьба, хоча «ХІТ» тут і має перевагу. Ще перед сезоном було зрозуміло, що «ІнБеву» важко буде утримати четверте місце, але такого перебігу подій навряд чи хтось очікував. У битві двох команд з кадровими проблемами (львів’яни взагалі приїхали з 7-ма польовими гравцями) «пивовари» розгромно поступилися «Енергії». «ІнБев» йде на новий рік з трьома розгромними поразками і найгіршим захистом у лізі (майже 5 пропущених м’ячів за матч). Поки що житомиряни претендують на статус головного розчарування чемпіонату, але ще є час, щоб все виправити. Радує те, що усі команди досі не втратили шансів на потрапляння в плей-оф, а тому в нижній частині турнірної таблиці градус напруги тільки зростає і після свят чекаємо на не менш яскраві баталії. 

23 грудня, 11 тур 

12.00. «Сокіл» (Хмельницький) – «Продексім» (Херсон) – 1:5 (1:3)
23 грудня. Чемпіонат України. 11 тур
Хмельницький. Спорткомплекс ГУНП
Арбітри: Леонід Жиронкін (Київ), Юрій Кондратьєв (Житомир), Денис Божко (Хмельницький)
Голи: Хамдамов, 6 – Д. Сорокін, 1, Клаудіньо, 3, С. Моспан, 4, Даніел, 28, Шотурма, 40
Попередження: Зварич, 29 (Продексім)
«Сокіл»: Бабенко (С. Шевченко, 3) – Хамдамов, Бабак, Пєрвєєв, О. Боднар – Подлюк, Сохорук, Токар, В. Данилюк, Донець, Макєєв, А. Боднар – Чайка.
«Продексім»: Ципун (Савенко, 21) – Д. Сорокін, Шотурма, Зварич, Волянюк – Роніньо, Клаудіньо, Даніел, С. Моспан, Волков, Маєвський


23-го декабря «Продэксим» провел заключительный матч 2020 года. На паркете в Хмельницком херсонцев принимал  местный «Сокол» в рамках 11-го тура чемпионата.

Отметим, что в этот раз нашей командой руководил помощник главного тренера Дмитрий Бербенцев. Едва прозвучал стартовый свисток, как при первом же угловом, который заработали «мельники», был открыт счет в поединке. Сорокин забивает первый гол, который стал громом среди ясного неба для подопечных Романа Ковальчика. Забить несколько быстрых голов – отличная гарантия положительного исхода в матче. Опираясь именно на такую логику, херсонцы не дали расслабиться хозяевам площадки, и на 3-й минуте Клаудиньо забивает еще один мяч в ворота Бабенко. Тренер соперников решает заменить вратаря на Шевченко, но и это не особо помогло улучшить ситуацию для своей команды. Так как секундами позже ворота «Сокола» вновь были поражены точным ударом Моспана. Счет становится 0:3, и наставник соперников берет тайм-аут. Однако, на 6-й минуте хмельнитчанам удается забить свой первый и последний гол в игре. Дальний удар с 18-ти метров по воротам Ципуна достиг своей цели. На 16-й минуте Дмитрий Бербенцев берет тайм-аут. Первая двадцатиминутка завершается со счетом 1:3, тайм сыгран без единого нарушения правил.

На 28-ой минуте «Продексим» получил право на штрафной, до ворот было далеко, и тем не менее, после прямого удара Даниэля Розы мяч обошел защитника и вратаря соперников и оказался в сетке ворот Шевченко. Минутой позже Зварыч фолит против Токаря и получает желтую. За пять с половиной минут до финальной сирены после тайм-аута Шевченко начал подключаться к атакам, но игра с пятым полевым не позволила создать опасные моменты. Вскоре Моспан прошел вдоль правого фланга к воротам, и после его передачи Шотурма установил окончательный счет. Матч завершился результатом 5:1 в пользу херсонцев.

Источник - mfc-prodexim.com.ua


13.00. “Кардинал-Рівне” – “Ураган” – 2:8 (2:3)
23 грудня 2020, Рівне, ДЮСШ №4
Голи: Кожемяка (7), Басич (8) – Абакшин (6, 14, 26), Фаренюк (10, 33, 35), Масевич (29), Кордоба (38).
Попередження: Басич (29) – Фаренюк (33).
Вилучення: Кожемяка (12) – Микитюк (12).
“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Кожемяка, Концеба, Шпигар – Бондар, Горпинич, Кравчук, Басич – Мануйленка, Малиновський. Запасні: Дяченко, Лисенко.
Головний тренер: Ігор Москвичов.
“Ураган”: Кардаш – Масевич, Кордоба, Радевич, Фаренюк – Шеремета, Лебідь, Микитюк, Абакшин – Коробка. Запасні: Колток, Левандівський.
Головний тренер: Максим Павленко.

“Кардинал-Рівне” поступається “Урагану” у перенесеному матчі 11 туру Екстра-ліги. Ця невдача означає, що в регулярному чемпіонаті рівняни точно фінішують не вище 5-ї позиції і в разі потрапляння до плей-офф у суперники отримають когось із квартету: “Продексім”, “ХІТ”, “Ураган”, “Енергія”.

Джерело
 cardinal-rivne.com

Більш активно звітний поєдинок розпочали господарі майданчика, які добряче тримали у напрузі голкіпера "драконів" Кардаша і створили кілька небезпечних нагод. Чого вартує лиш постріл Горпинича, після якого гостей від неприємностей врятувала стійка. Відповідь франківців видалась не лише ефектною, а й результативною
 Шеремета прихованим пасом знайшов Абакшина, який в один дотик запустив "круглого" поміж ніг Бакінському і відкрив рахунок у матчі. Втім за дві хвилини "кардиналівці" перевернули все з ніг на голову. Спочатку Кожем'яка замкнув дальну стійку після пасу Бондаря, а згодом Басича "забули" на п'ятачку при розіграші кутового  2:1.

Такий поворот подій був явно не в планах наставника "драконів", тож Максим Павленко взяв тайм-аут. І майже одразу команді вдалось відновити статус-кво. Це Фаренюк, обігравшись з Радевичем, увігнав ігровий снаряд у дальну дев'ятку
 2:2. Та найбільше градус пристрастей піднявся на 12-ій хвилині поєдинку, коли Кожем'яка двічі протягом двох секунд грубо зіграв проти Микитюка та Абакшина. І коли арбітр вже потягнувся за "гірчичником" для винуватця, гравець "Кардиналу" навмисно грубо відштовхнув нашого капітана, при цьому зачепивши і "людину в чорному", який випустив з рук попередження. Такий розвиток подій був оцінений арбітром Ключником у два вилучення  одне для Кожем'яки, інше для Микитюка, тож командам потрібно було дві хвилини зіграти в обопільній меншості. Під час гри "4х4" Максим Павленко дещо несподівано зняв Кардаша і у воротарській футболці вийшов Шеремета. Ризик сповна виправдав себе і на 14-ій хвилині Абакшин оформив дубль та вивів свою команду вперед  2:3. Бльіше голів у першому таймі суперники не забивали, хоча непогані шанси не реалізували Мануйленко і Басич в господарів та Фаренюк у гостей. 

Розпочалась друга половина з удару з гострого кута від Радевича
 Бакінський лише з другої спроби зумів зафіксувати м'яча у руках. "Кардинал" відповів дальнім ударом у виконанні Мілінького, який не без труднощів Кардаш перевів на кутовий. А далі "Ураган" двічі майстерно покарав рівнян за недбалу гру при обороні власних воріт. Спочатку Лебідь обікрав захисника і віддав на Абакшина, якому залишалось лише вразити порожні ворота, а згодом Масевич, обігравшись з Кордобою, забив свій п'ятий м'яч в Favbet Екстра-лізі  2:5. Далі за справу взявся екскардиналівець Фаренюк, який протягом двох хвилин оформив дубль у ворота рідної команди з передач Лебедя та Кардаша  2:7. А переможну крапку у грі поставив Кордоба, відгукнувшись на дальній пас від Радевича  2:8, "Ураган" перемагає в заключному матчі 2020-го року.

Джерело
 Пресслужба НФК "Ураган"





24 грудня, 12 тур 

12 тур. 24 грудня 2020 року. Favbet Екстра-ліга. Житомир. ФОК
"ІнБев" (Житомир) - "Енергія" (Львів) — 1:7 (3:0)
Голи: 
Дзюба (авт. 7), Бланк (авт. 30), Дзюба (38) — Кузь (4, 39), Когут (5), Легендзевич (36), Пелех (40).
"ІнБев": Мельник (Сорокін, 5) — Бакум, Чеберяк, Дзюба, Петренко, Бланк, Карбула, Мосійчук, Семенченко, Івановський — Бондарчук.
"Енергія": Войтович — Кузь, Когут, Марциняк, Пелех, Легендзевич, Ременець, Ковальчук — Пітуля.
Попередження: Чеберяк (17) – Войтович (14)
Арбітри: О. Хомич (Луцьк), В. Гарасимків (Ковель), О. Макаренко (Радомишль)
Хронометрист: М. Подраний (Житомир)
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)
Делегат: В. Таран (Житомир)

Львівські енергетики здолали в гостях житомирський "ІнБев" з рахунком 7:1. За нашу команду відзначились Тарас Кузь, Олег Легендзевич, Юрій Когут і Мар'ян Пелех.

До Житомира енергетики приїхали в обмеженому складі, з різних причин були відсутні одразу кілька гравців основи. Але цей факт тільки додав налаштованості на гру «зелено-білим».

На старті поєдинку команди обмінялись небезпечними моментами: на удари Тараса Кузя та Ігоря Марциняка господарі відповіли моментами за участю Дениса Бланка та Віталія Дзюби.

А на 4 хвилині енергетики відкрили рахунок. Назарій Войтович віддав передачу у штрафний майданчик суперників, де Тарас Кузь технічно прийняв м’яч і переправив його у ворота.

За хвилину львів’яни подвоїли перевагу. Юрій Когут прострілив у штрафний майданчик з кутового, і після невеликого рикошету від Миколи Івановського м’яч опинився у сітці.

Господарі замінили воротаря Андрія Мельника на Максима Сорокіна, але це не завадило енергетикам знову відзначитись.

Команда Валерія Легчанова не зменшувала обертів, небезпечно пробивали Андрій Ременець, Мар’ян Пелех та Ігор Марциняк. І гол не забарився.

На 7 хвилині Олег Легендзевич вдало пресингував суперника і віддав передачу на Андрія Ременця, який відпасував у штрафний майданчик, а там після боротьби того ж Олега Легендзевича та Віталія Дзюби м’яч втретє опинився у воротах.

Після цього «ІнБев» активізувався, проте енергетики на чолі з голкіпером Назарієм Войтовичем вдало захищались. Воротар «Енергії» парирував небезпечні постріли Максим Чеберяка, Богдана Мосійчука, Олександра Карбули, Миколи Івановського, Віталія Дзюби, Дениса Бланка.

«Зелено-білі» теж мали нагоди знову змінити рахунок ще у першому таймі. На вістрі атаки були Тарас Кузь, Мар’ян Пелех, Ігор Марциняк, Андрій Ременець. Все ж команди пішли на перерву за рахунку 3:0 на користь «Енергії».

На початку другого тайму перевірили готовність воротаря господарів Тарас Кузь, Мар’ян Пелех та Ігор Марциняк. А на 29 хвилині рахунок став 4:0 — «закидання» від Назарія Войтовича прийняв Юрій Когут і пробив з гострого кута: рикошетом від Дениса Бланка м’яч опинився у воротах.

Далі були постріли від Юрія Когута та Віталія Ковальчука, які парирував голкіпер «ІнБев» Максим Сорокін.

За сім хвилини до фінальної сирени господарі почали атакувати з п’ятим польовим, але поплатились за це на 36 хвилині. Удар Віталія Дзюби заблокував Олег Легендзевич, після чого м’яч потрапив у порожні ворота житомирян.

На 38 хвилині команді Михайла Соколовського таки вдалось «розмочити» рахунок. Комбінацію «ІнБев» вдало завершив Віталій Дзюба.

Енергетики відповіли результативно ще двічі: на 39 хвилині Тарас Кузь, а на 40 хвилині Мар’ян Пелех влучили у незахищені ворота господарів.

Тож підсумковий рахунок у матчі — 7:1 на користь «Енергії». Таким чином львів’яни зрівнялись за кількістю очок з івано-франківським «Ураганом» та київським «ХІТом» і з хорошим настроєм завершують змагання у 2020 році.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"





 27 грудня, 15 тур 

Экстра-лига. 15 тур (перенесенный матч, без зрителей)
Харьков, ДС «Локомотив», 27.12.2020; 13:00
«Монолит/VivaCup» (Харьков) 1:4 (0:1) «ХИТ» (Киев)
Голы:
 И.Терентьев (39) — В.Поночовный (4), И.Борсук (28), А.Педяш (37-д.п.); А.Сухов (38)
Предупреждения: А.Головень, Т.Рыбак (оба — «Монолит/VivaCup»)
«Монолит/VivaCup»: Д.Мирошниченко – Е.Пугач, Т.Рыбак, В.Сорокин, А.Головень, Я.Змиевский, А.Терентьев, Д.Бондарь, Д.Овсянников, А.Масленников, В.Моспан, В.Васильев — Д.Бутов, Р.Положий
Главный тренер – Роман Перадзе
«ХИТ»: А.Сухов, И.Борсук (К), Е.Серый, А.Педяш, О.Боргун, А.Борсук, А.Колесников, Е.Жук, И.Салтанов, В.Поночовный, А.Лифер
Главный тренер – Олег Лукьяненко
Арбитры: А.Духан (Луганская обл.), А.Елшанский (Сумы), Д.Чумак (Харьков)
Хронометрист: О.Климова (Харьков)
Наблюдатель арбитража: С.Стрилецкий (Сумы)
Делегат АФУ: И.Шишка (Харьков)

В заключительном матче уходящего года наш «ХИТ» добыл уверенную победу в Харькове, обыграв в поединке 15 тура Экстра-лиги «Монолит/Viva Cup» со счетом 4:1.

Киевляне провели встречу достаточно ровно и уверенно, а на четвертой минуте уже были впереди. Александр Лифер здорово сыграл в отборе, а Владимир Поночовный молниеносно сориентировался и отправил мяч в сетку – 0:1.

Стоит отметить, что хозяева не выглядели «мальчиками для битья», и не смотря на статус новичков Экстра-лиги, проводили смелые и разнообразные атаки. Но наша оборона и Александр Сухов действовали надёжно.

В начале второй половины команды обменялись попаданиями в каркас ворот, а на 28-й минуте столичные удвоили преимущество. Дальний пас от Сухова принял Игорь Борсук, и свой шанс не упустил – 0:2.

Развязка же встречи произошла на последних минутах. Харьковчане перешли на игру с пятым полевым, но в отборе отменно сыграл Педяш, и Тарас Рыбак вынужден был фолить. Это было шестое командное нарушение у «Монолита», а десятиметровый здорово исполнил сам Педяш – Александр пробил низом – 0:3.

Хозяева продолжали играть с пятым полевым, и этой ситуацией воспользовался Сухов. Наш голкипер элегантно отправил мяч в пустые ворота, забив таким образом уже четвертый гол в нынешнем сезоне.

Наши игроки после этого немного расслабились, и позволили соперникам отквитать один гол – Илья Терентьев без помех с левого фланга сместился к воротам Сухова и не позволил нашему киперу провести «сухой» матч.

В итоге, 4:1 – «ХИТ» завершает 2020 год выездной победой, набирает 34 очка и продолжает преследовать «Продэксим» в турнирной таблице, у которого 39 баллов. В следующем туре, который пройдет уже в новом году, а именно 9 января, всех болельщиков ждет супер-битва лидеров чемпионата. «ХИТ» в Киеве будет принимать херсонский «Продэксим»! Пока же, поздравляем всех болельщиков с новогодними праздниками и ждем футзальных баталий уже в новом 2021 году.

Источник - Пресс-служба ФК «ХИТ»​




Найкращі бомбардири

1. Даниіл Абакшин (Ураган) — 15
2. Михайло Зварич (Продексім) — 14
3. Олександр Педяш (ХІТ) — 13
4. Петро Шотурма (Продексім) — 12
5. Тарас Кузь (Енергія) — 11
6-11. Мар'ян Пелех (Енергія) — 10*
6-11. Дмитро Іванов (ІнБев) — 10
6-11. Ярослав Лебідь (Ураган) - 10
6-11. Микола Микитюк (Ураган) - 10
6-11. Микола Білоцерківець (Продексім) — 10
6-11. Олег Легендзевич (Енергія) — 10

Примітка. Мар'ян Пелех насправді забив 11 голів, але за офіційним даними один з його голів записаний на Віталія Танського.


Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.