ВинницаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»Чемпионат мираАФК визначилася з претендентами на поїздку на Кубок світу-2021АзербайджанТьяго Болинья: «Все считали, что сборная Греция является слабой командой, но они показали довольно интересную игру»КиевПотрібна допомога Леоніду ЖиронкінуИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 27-го тураФутзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїЧемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)ИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футбол

Відбір до Євро-2022. Україна – Хорватія. Анонс

Після поразки в Осієку українцям необхідно обов'язково брати реванш

Photo: Hrvatski nogometni savez
 
В неділю 7 березня у Запоріжжі в Палаці спорту «Юність» національна збірна України з футзалу проведе свій третій матч відбіркового турніру до чемпіонату Європи 2022 року. В групі 1 підопічні Олександра Косенка знову зіграють з командою Хорватії, якій вони програли минулої середи на майданчику суперників з рахунком 2:3.
 
В тій грі українці пропустили першими вже на 2-й хвилині. Однак до перерви Педяш та Малишко забили два м'яча і вивели нашу збірну вперед. Цей рахунок 2:1 тримався аж до 35-й хвилині, коли хорвати забили другий м'яч. А на 38-й хвилині господарі поля зусиллями Періча провели переможний гол у ворота Ципуна. В заключний відрізок часу гості випустили п'ятого польового гравця, однак добитися нічиєї їм так і не вдалося.
 
Після матчу головний тренер українців Олександр Косенко зазначив, що команда «правильно відреагувала на пропущений м'яч, забила двічі, контролювала гру в першому таймі. Могла ще забити, були моменти. Вийшла хороша гра, видовищна. Моменти і у хорватів були, і у нас були. На жаль, вони на один момент використали більше, тому і виграли. Ніхто ніс не вішає, ні у кого немає занепадницьких настроїв, нічого подібного. Все в наших руках. Ще є гра в Запоріжжі. Треба виходити, вигравати і продовжувати далі боротися за перше місце».
 
Гравець збірної України Сергій Журба так прокоментував перший матч. «Немає результату. Це було найважливішим в цій грі, добути тут позитивний результат для того, щоб їхати додому і там доводити все до логічного позитивного результату. Хорвати — дуже сильна команда, хороша фізична і в тактичному плані. Наші, можна сказати, дрібні помилки призвели до дуже простих голів для суперника. І, як виявилося, це для нас стало плачевним».
 
Тільки завдяки тому, що ще два учасники відбіркової групи 1 Данія і Албанія обмінялися перемогами, збірна України залишилася на другому місці, маючи в своєму активі стільки ж — 3 очки. У хорватів їх вже 9 і тому, щоб залишити собі шанс боротися за перше місце, нашій команді треба обов'язково досягати успіху. Втім, і гості налаштовані дуже рішуче. За словами помічника головного тренера збірної Хорватії Дуе Маретіча, його гравці розуміють, що «в разі сприятливого результату команда зробить великий крок до фінальної частини чемпіонату Європи». І це при тому, що в Україну хорватська команда приїхала без свого основного воротаря Жарко Лукетіна.
 
На жаль, матч у Запоріжжі відбудеться за порожніх трибун, адже рішенням УЄФА всі ігри відбіркового турніру проходять без глядачів.
 
Ось як зараз виглядає турнірна таблиця нашої групи:
 
Відбірковий турнір до чемпіонату Європи 2022 з футзалу
 
Група 1

Команда

В

Н

П

З - П

0

Хорватія

3

0

0

11 – 4

9

Україна

1

0

1

12 – 6

3

Данія

1

0

1

6 – 8

3

Албанія

1

0

3

8 – 19

3

 
Нагадаємо, що безпосередньо до фінальної частини чемпіонату Європи виходять переможці відбіркових груп, а також шість найкращих збірних із числа тих, що посядуть другі місця. Матчі, що залишилися в групі 1, збірна України проведе вже у квітні спочатку на виїзді з Данією, а потім на своєму майданчику з тими ж датчанами та Албанією.
 
7 березня, неділя
Україна – Хорватія
Запоріжжя. Палац спорту «Юність». 19:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Арбітри: Кирилл Найшулер, Пааво Компа (обидва – Фінляндія)
Прогноз Sport.ua — 3:1

Джерело - Ігор Заржицький, Sport.ua
 

Photo: Hrvatski nogometni savez
 
Відбір на Євро-2022 з футзалу. Кваліфікаційний раунд. 4-й тур
7 березня. Україна. Запоріжжя. ПС "Юність". Початок о 19:00
Україна - Хорватія

Попередня зустріч

Під час поточної міжнародної паузи опоненти зустрічаються вже вдруге. У середу відбувся поєдинок в хорватському Осієку, в якому наша команда видала відмінний перфоманс, програвши. Хорват Сутон відкрив рахунок в матчі, але ще до перерви Педяш і Малишко відновили паритет. До 35-ї хвилини рахунок залишався в нашу користь, але потім "картаті" зусиллями Єловчіча та Періча забили двічі, вказавши підопічним Олександра Косенка на їхнє місце.

Турнірна ситуація у групі України у відборі на Чемпіонат Європи

Хорвати завдяки трьом перемогам в трьох матчах однією ногою вже у фінальній частині турніру. Повинно відбутися щось неймовірне, щоб "картаті" пропустили вперед не тільки Україну, а й Данію з Албанією. Що стосується "жовто-синіх", то ми зараз займаємо друге місце, що за підсумками групового етапу дає право або напряму пробитися у вирішальну частину ЧЄ (виходять шість з восьми найкращих других місць груп), або провести стиковий матч. Наші шанси на це все ще залишаються робочими, хоч поразка серйозно вплинула на можливість завершити кваліфікацію на першому місці.
 

Чи можна глядачам відвідати матч Україна - Хорватія?

За рішенням УЄФА, всі футзальні турніри під егідою організації поки проходять без глядачів. Тому трибуни запорізької арени "Юність" будуть закриті для уболівальників.

Коли і де дивитися матч Хорватія - Україна?

Стартовий свисток пролунає о 19:00 за Києвом. Зустріч в прямому ефірі на ТБ покаже канал "Футбол2". В інтернеті безплатно побачити поєдинок можна буде на youtube-каналі "Футбол 1/2/3", а також на ОТТ-сервісах за передплатою, в яких є відповідний канал: oll.tv, sweet.tv, Київстар Футбол, Vodafone TV та інші.

Прогноз на матч Україна - Хорватія

У середу ми прогнозували, що наша збірна не виграє обидва матчі у "картатих" в цьому міжнародному вікні, і наші хлопці з честю виправдали цей прогноз, поступившись супернику на його полі. Тепер чекаємо реваншу в Запоріжжі. Поєдинок обіцяє вийти для підопічних Олександра Косенка не менш важким, ніж це було в Осієку, і навряд чи різниця в рахунку перевищить один гол.

Ставка: перемога України.
 

Джерело - Олександр Риженко, UA-Футбол
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.