ВинницаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»Чемпионат мираАФК визначилася з претендентами на поїздку на Кубок світу-2021АзербайджанТьяго Болинья: «Все считали, что сборная Греция является слабой командой, но они показали довольно интересную игру»КиевПотрібна допомога Леоніду ЖиронкінуИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 27-го тураФутзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїЧемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)ИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футбол

«Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-оф

Представники Favbet Екстра-ліги у вікні для збірних проводять товариські матчі


Футзальний клуб "Кардинал-Рівне" продовжує підготовку до другого етапу чемпіонату України з футзалу серед команд Екстра-ліги. Сьогодні на майданчику ДЮСШ №4 рівняни знову зустрілися із житомирським "ІнБевом". Завдяки голам Сергія Кравчука, Олександра Басича і Максима Мануйленка "Кардинал-Рівне" святкував перемогу - 3:1.

Цей поєдинок став для команди виконувача обов'язків головного тренера Олександра Бондаря другим поспіль спарингом проти "ІнБева". Минулого тижня рівняни поступилися житомирянам - 2:4.

Вже завтра, 5-го березня, на рівненську команду чекає черговий контрольний матч. "Кардинал-Рівне" зіграє з клубом Першої ліги чемпіонату України - "Славутою". Матч пройде на майданчику ДЮСШ №4 і розпочнеться о 12:30.

Нагадаємо, серію плей-оф чемпіонату Екстра-ліги проти "Енергії" "Кардинал-Рівне" розпочне 13 березня у Львові.
 

 
Джерело - МФК "Кардинал-Рівне"
 

"Енергія" перемогла "Любарт" з рахунком 5:4 у товариському матчі, що відбувся 3 березня у Луцьку. За львів'ян відзначились Олег Легендзевич (дубль), Мар'ян Пелех, Віталій Танський та Андрій Цілик. Поєдинок відбувся без участі представників "Енергії" у збірній України.   

Нагадаємо, що 5 березня енергетики проведуть спаринг у Львові проти житомирського "ІнБев", гра розпочнеться о 13:00.

Джерело - ФК "Енергія"

У середу, 3 березня, «Любарт» провів товариську зустріч з командою Екстра-ліги України львівською «Енергією». Хоча чимало місцевих знавців футзалу пророкували «князам» односторонню поразку, підсумок виявився абсолютно іншим. 

Насправді, доволі складно зараз критикувати скептиків, оскільки різниця в класі між клубами і справді була очевидною.

Проте, як виявилося, лише на перший погляд. Загалом колективи домовилися відіграти три тайми по 25 хвилин «брудного» часу, тим самим подарувавши вболівальникам понад годину запеклого протистояння. 

З початком матчу гості одразу спробували  нав‘язати лицарям свої правила гри, проте підопічні Назара Бугайчука, доволі успішно виставили оборонні редути. 

Повернімося на паркет. Після кількох хвилин знайомства гості змогли відкрити рахунок. Посприяла цьому помилка Дениса Лавренчука, який не встигнув закрити ближній кут і як наслідок – дістав  круглястого з сітки. Цей «ляпас» ніяк не вплинув на господарів, ба більше, вони одразу відповіли двома небезпечними атаками, які завершилися добротними ударами Антона Дригульського та Богдана Мізюка. 

Гра виглядала абсолютно рівною. Як не намагалися представники Екстра-ліги встановити тотальний контроль, пресинг та бажання лицарів не дозволяли цього зробити. Натомість дуже близьким до відновлення паритету був Баденчук. Володимир стрімголов вискочив правим флангом та з гострого кута намагався технічно перекинути голкіпера. Не влучив. 

Не забиваєш ти – забивають тобі. В одній із наступних атак зелені провели розіграш, який завершився красивою результативною «п’яткою» від Віталія Танського.

В другій третині «Любарт» розслабився, що одразу ж відобразилося на їхній грі. Можливо, це звучить трохи скандально, але лучани навіть змогли притиснути іменитого суперника та декілька разів змусили їхнього голкіпера вступати в гру. На 41 хвилині старання червоних таки побачили футзальні боги. Витримавши потужний натиск «Енергії», «князівський авангард» рванув в контратаку, яка завершилася влучним пострілом Дмитра Романюка. 

Пропущений м‘яч розлютив львів‘ян і вони увімкнули пекельний пресинг, змушуючи господарів помилятися. Одна з перерваних атак завершилася призначенням пенальті, яке дуже впевнено реалізував  Олег Легендзевич. 

Третій тайм розпочався з швидкого голу Сергія Вишневського. Одразу ж в одній із наступних атак Заїченко ледь не зрівняв рахунок. Євген прорвався правим флангом на швидкості, проте голкіпер його «черпачок» парирував. 

Натомість «Енергія», випустивши п‘ятого польового, забила вчетверте. Це призвело до виходу на паркет легендарного Сергія Піддубного, що дуже сподобалося функціонерам «Енергії», які спостерігали на трибуні. До слова, саме в «Енергії» Сергій Піддубний провів свої найкращі ігрові роки, ставши і чемпіоном України, і призером інших загальнонаціональних турнірів.
«44 роки, дивись, що він робить», – чутно було від львівських гостей. 

З‘явився в заключному відрізку й капітан Владислав Козачок. І з’явився успішно. Черговий швидкий відрив у три паси завершився гольовою передачею Сизика та точним ударом Козачка. «Любарт» продовжив боротися і їхній пресинг знайшов свою нагороду – Вишневський, блокуючи виніс м‘яча, переправив його у ворота зелених та зрівняв рахунок.

Львів’яни знову кинули в бій п’ятого польового і одразу ж забили п’ятий м’яч. Часу в лицарів залишилося обмаль, проте нагода прийшла. Гості отримали шостий фол, а Козачок пішов бити десятиметровий удар. У намаганні в креативному стилі перекинути голкіпера, майстер стандартів цього разу схибив. 

У підсумку – 4:5 на користь «Енергії». 

Джерело - Руслан Пилипчук, ФК Любарт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.