БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»КазахстанКубок Казахстана-2021: определились полуфиналистыРоссияФелипе Парадински: «Чемпионаты Бразилии, Испании и России находятся практически на одном уровне»Первая лига Андрій Задорожний: «Після участі у Lviv Open Cup 2021 прийняв рішення, що якщо рухатись, то тільки в першу лігу України»

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 15 тур. «Продексім» (Херсон) – АФФК «Суми» (Суми). Анонс

У п'ятницю у Favbet Екстра-лізі через коронавірус відбудеться один матч замість запланованих двох


18 грудня 

«Продексім» (Херсон) – АФФК «Суми» (Суми)

12:00. м. Херсон, ХФСК
Арбітри: Д. Куций (Харків), С. Ключник (Миколаїв), Д. Добриця (Херсон) 
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)  
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ) 
Делегат: О. Левченко (Херсон) 

“Суми” прибули до Херсону, де в п’ятницю проведуть матч 15-го туру Екстра-ліги против “Продексіму”. Сьогодні наша команда уже провела передматчеве тренування та закінчила останні приготування до важного матчу. До гри готуються 13 гравців.

Воротарі: Нікіта Сітнер, Костянтин Пєтухов.

Універсали: Олександр Сметаненко, Дмитро Ігумнов, Віталій Катеринін, Денис Зеленкевич, Роман Зеленський, Василь Кефа, Віталій Байцур, Руслан Острога, Арсеній Гурєєв, Андрій Цілик та Яссін Ессаргіні.

Ясін Ессаргіні, універсал АФФК “Суми”:

“Ми приїхали у Херсон із хорошим настроєм, після перемоги не може бути інакше. Грати проти чемпіона завжди складно, але для нас це хороша можливість показати себе на фоні сильного суперника. Важко сказати, як складеться гра, але ми налаштовані лише на позитивний результат”.

Початок гри – о 12 годині. Нагадаємо, після 14-и турів підопічні Івана Скіцка мають 14 очків та посідають шосте місце, херсонці лідирують із 33 балами.

До речі, в Сумах відбуласяся щорічна підсумкова конференція Асоціації футболу Сумської області.


Президент АФФК “Суми” Ігор Черненко отримав почесну грамоту від Української асоціації футболу за підписом президента УАФ Андрія Павелка “За вагомий особистий внесок у популяризацію футболу та футзалу”.

Нагороду вручали президент АФСУ Андрій Прохорович та відомий у минулому гравець та тренер київського “Динамо” Анатолій Дем’яненко.

Джерело - foodcentresumy.com.ua

В эту пятницу, 18 декабря херсонский «Продэксим» проведёт матч 15-й тура Favbet Экстра-лиги и примет на своей площадке АФФК «Сумы». Стартовый свисток прозвучит в 12:00. Игра по-прежнему состоится без зрителей.

Напомним, что игра первого круга завершилась победой «мельников» со счетом 7:1! Голы за нашу команду забили Зварыч, Волков, Белоцерковец, Моспан, Клаудиньо и Скорый. На сегодня команда гостей занимает 6-ю позицию в турнирной таблице: 14 игр- 14 очков. В то время как действующие чемпионы Украины провели 13 игр и лидируют в чемпионате с 33-мя очками в своём активе!

Источник - mfc-prodexim.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.