Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Футзал в миреОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до ХорватіїЭкстра-лигаЮнаков, Доманський і Почебут залишили «ДЕ Трейдинг»Сборная УкраиныОлександр Косенко: ​«Хорватія добре нам відома, ми з нею частенько грали»Аргентина«Сан Лоренсо» – обладатель Суперкубка Аргентины-2021Экстра-лигаЯрослав Пєсоцький: ​«Намагатимемося усіх поставити на ноги перед іграми плей-оф Екстра-ліги проти ​«Продексіму»Бразилия​«Магнус» – обладатель Суперкубка Бразилии-2021ИталияИталия-2020/21. Тур 22. Пробуждение «Эль Дьябло» и две неудачи «Аква&Сапоне»ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 22-го тураКазахстанКака: «Было бы классно, если бы все граждане Казахстана были такими патриотами и ответственными, как Игита»Алексей Попов: «Сейчас развитие футзала в Украине идет по любительскому сценарию. Можно выделить только «Продэксим» и «Ураган»ИспанияИспания-2020/21. Тур 22. Ничья в «эль классико» и прерванный подъем «ЭльПосо»

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 17 тур. Анонс

В суботу і неділю відбудуться важливі матчі з огляду на боротьбу за місця в плей-оф

 
23 січня

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ)

12:00. м. Івано-Франківськ, КФВ
Арбітри: А. Ноєв (Запоріжжя), В. Дзюра (Рівне), Орест Дуцяк (Дрогобич)
Хронометрист: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)​
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич) 
Делегат: Б. Мельник (Львів) 

Передостанній 17-й тур регулярного чемпіонату Екстра-ліги сезону 2020/2021 подарує вболівальника два визначальних матчі між командами першої четвірки – у п’ятницю 22 січня у Херсоні зіграють «Продексім» та «Енергія», а у суботу 23 січня в Івано-Франківську зійдуться «Ураган» та «ХІТ».

Столичні ще зберігають шанси посісти першу сходинку у регулярці, яка дає перевагу свого майданчику в плей-офф. Наразі відставання від чинних чемпіонів 5 очок, тому нам потрібно обов’язково перемагати івано-франківців, і сподіватися на втрату очок «Продексіма». Звісно, всі чотири лідера чемпіонату вже будуть грати із прицілом на поєдинки плей-офф, і вирішувати свої локальні завдання – після 17-го туру Екстра-ліга візьме паузу на матчі збірної України, а поновиться аж 13-го лютого, коли в останній ігровий день визначаться всі пари плей-офф.

На сьогодні різниця між «ХІТом» та «Ураганом» у таблиці складає один заліковий бал – у киян в доробку 35 очок, а у івано-франківців 34. Тож, ця очна зустріч може багато чого вирішити, проте остаточно все розставить по своїх місцях 18-ий тур – «ХІТ» у Києві прийме АФФК «Суми», а «Ураган» у Львові зійдеться з «Енергією». Заплутана ситуація у верхній частині турнірної таблиці дарує вболівальникам цікаву інтригу, хоча і боротьба за перепустки у плей-офф у нижній частині також обіцяє бути яскравою.

Варто нагадати, що у першому колі «ХІТ» та «Ураган» зустрічалися у столиці у рамках 8-го туру в середині листопада, і тоді наша команда розгромила гостей з рахунком 7:2! У киян відзначилися Євген Жук (двічі), Євген Сірий, Олександр Ліфер, Володимир Поночовний, Ігор Салтанов та Олександр Сухов. У івано-франківців наприкінці гри забили Руслан Шеремета і Даниїл Абакшин. Пригадаємо події тієї зустрічі:
 
 

Завтра на лідерів українського футзалу чекає нова битва, яка без сумнівів знову буде принциповою та безкомпромісною. Центральний матч 17-го туру «Ураган» — «ХІТ» пройде у суботу 23 січня в Івано-Франківську, а стартовий свисток пролунає о 12:00. Тримаємо кулаки за хлопців Олега Лук’яненка та готуємося дивитися пряму трансляцію цього протистояння на нашому сайті!

Джерело - Прес-служба ФК «ХІТ»

У суботу, 23-го січня, франківський "Ураган" вдома зіграє матч 17-го туру Favbet Екстра-ліги проти київського клубу "ХІТ". Матч відбудеться без глядачів у спорткомплексі КФВ і розпочнеться о 12:00. 

Завтрашній матч на майданчику спорткомплексу КФВ отримає статус центрального в ігровому вікенді. Ще б пак, адже на паркеті в двобої зійдуться третя та друга команди турнірної таблиці - "Ураган" та "ХІТ" відповідно. Різниця між суперниками складає всього один заліковий пункт, тож перемога когось з суперників дозволить випередити прямого конкурента та зробити вагому заявку на другу позицію. Вище ніхто з суперників вже не підніметься, адже після сьогоднішньої звитяги "Продексіма" над "Енергією" (4:1) "мельники" гарантували собі перший рядок за тур до завершення регулярного сезону.

Стосунки "драконів" та киян в останні роки набули статус принципових - чого вартує лише фінальний поєдинок останнього розіграшу Кубка України. Тоді на майданчику Палацу спорту "Юність" в Запоріжжі фінальна сирена зафіксувала нічию (2:2), а в серії пенальті сильнішими виявились франківці - 5:4. Втім, з того часу "ХІТ" вже встиг взяти реванш у "драконів" за кубкове фіаско - у матчі першого кола в Києві переміг з рахунком 7:2. У завтрашньому матчі до гри повернеться капітан франківців Микола Микитюк, який відбув двоматчеву дискваліфікацію та готовий допомогти партнерам реваншуватись за поразку у першому колі.

Шанувальники футзалу зможуть переглянути поєдинок у прямому ефірі на каналі СПОРТ 1 та YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок о 12:00. Вболіваємо за "драконів" разом!

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

«Сокіл» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
12:00. м. Хмельницький, СК ГУНП
Арбітри: Д. Куций, А. Швець (обидва – Харків), Д. Божко (Хмельницький) 
Хронометрист: Ю. Жмурко (Хмельницький)  
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Фастів) 
Делегат: Д. Руденко (Вінниця)

Анонс від "Сокола" тут

АФФК «Суми» (Суми) – «ІнБев» (Житомир) 
13:00. м. Суми, СК СДПУ
Арбітри: А. Духан (Луганська обл.), Є. Диннік (Харків), О. Єлшанський (Суми)
Хронометрист: А. Савельєв (Суми)​
Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ) 
Делегат: Є. Петраков (Суми) 

У суботу підопічні Івана Скіцка проведуть найважливіший матч у нинішньому сезоні. В Суми приїде житомирський “ІнБев”, який також ще не вирішив свої турнірні питання з потрапляння до вісімки найкращих, тому ця гра, враховуючи контекст, вважається однією із найцікавіших у турі.

Наразі ситуація така: “Суми” мають 14 очків і посідають те саме восьме місце, у житомирян – на одне очко більше і вони сьомі, а позаду “ДЕ-Трейдинг” та “Сокіл”, які відстають від “Сум” на чотири та два очки відповідно, але мають гру у запасі. До речі, очну зустріч, де такі бажані очки точно хтось набере. Зараз можна довго сидіти і рахувати, розглядаючи різноманітні варіанти, але на 99,9% лише перемога залишить команду Івана Скіцка у гри.

Як зазначив сам тренер, під час підготовки до матчу у команди були кадрові проблеми. Певний час із різних причин не тренувалися Руслан Острога, Роман Зеленський та Олексій Фетько, але у суботу усіх трьох варто очікувати на майданчику. Кого ми точно не побачимо у спорткомплексі СумДПУ ім. Макаренка, так це гравця житомирського клубу Максима Чеберяка, який пропустить зустріч через перебір жовтих карток.

Нагадаємо, гра першого кола у Житомирі завершилася перемогою господарів – 4:3.

Іван Скіцко, головний тренер АФФК “Суми”:

“Ми провели повноцінний тижневий цикл, і наш тренерський штаб вважає, що ми відмінно підготувалися до гри, до суперника. Розібрали їх сильні сторони, до яких, безумовно, можна віднести гру на контратаках. Багато очків житомирці набрали якраз за рахунок швидкого переходу із оборони в атаку. Також розібрали дії їх лідерів – Бакума, Дзюба, Бланка, Іванова. Зараз ми самі бачимо, де перебуваємо у турнірній таблиці. Ще кілька турів назад ситуація для нас була обнадійлива, а зараз ризикуємо не потрапити до плей-оф. У зв’язку з цим попрацювали над психологією, що також дуже важливо після серії невдач. У суботу гра, де футзалісти мають вийти зіграти за честь клубу, президента, уболівальників та усього міста. Усе вирішиться на майданчику”.

Роман Зеленський, капітан АФФК “Суми”:

“Усі гравці нашої команди розуміють важливість матчу проти “ІнБеву”. Ми будемо виходити на гру, як на останній бій. Вважаю, ми добре попрацювали цього тижня, забули гру Кубку України проти “Ельдорадо”, усі думки налаштовані на гру у суботу. Ми усі готові вийти на майданчик і до останнього віддавати себе заради досягнення потрібного результату. Впевнений, ми зможемо перемогти і вийти у плей-оф турніру”.

Нагадаємо, у зв’язку з карантинними обмеженнями матч відбудеться без глядачів. Посилання на пряму трансляцію гри буде опубліковане пізніше.

Джерело - foodcentresumy.com.ua

У суботу, 23 січня, ФК ІнБев зіграє на виїзді матч 17 туру Екстра-ліги проти АФФК "Суми". І цей матч стане надзвичайно важливим для обох суперників, які боряться за путівки в плей-офф чемпіонату і є сусідами по турнірній таблиці. Наразі житомиряни мають 15 очок і посідають сьому сходинку, а сумчани - восьмі з 14 очками. При цьому звітний тур - передостанній на першому етапі сезону.

Нагадаємо, що в матчі першого кола в Житомирі підопічним Михайла Соколовського вдалося обіграти сумчан з рахунком 4:3. Тоді перемогу нашій команді забезпечили голи Максима Чеберяка, Дениса Бланка та дубль Дмитра Іванова. Тож тепер житомиряни спробують повторити "домашній" успіх. Тим паче, що саме ця гра може забезпечити для ІнБева путівку в плей-офф перед останнім поєдинком із "Соколом".

У сумчан зараз склалася непроста ситуація. Минулого тижня команда поступилася в домашньому матчі 1/8 Кубку України амтаорському "Eldorado" з рахунком 2:3. І тепер підопічним Івана Скіцко потрібно реабілітовуватися за цю домашню поразку. Тому суперник матиме подвійну мотивацію на гру з ІнБевом.

Джерело - fcinbev.com

24 січня

«Моноліт-Viva Cup» (Харків) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) 

14:00. м. Харків, ПС «Локомотив»
Арбітри: С. Ключник (Миколаїв), О. Сидорук (Вінниця), Д. Чумак (Харків) 
Хронометрист: О. Клімова (Харків)  
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ) 
Делегат: І. Шишка (Харків)  

«Або перемогу здобути, або вдома не бути.»

Остання домашня гра регулярного чемпіонату має вкрай важливий характер!

Перемога практично забезпечить нам місце у плей-оф, але нашим суперникам зовсім нічого втрачати.

Минулого тижня обидві команди програли перші матчі 1/8 фіналу Кубку України, тому матимуть чималий стимул для реабілітації.

Кінцівка чемпіонату (регулярної частини) непередбачувана та захоплюча, тож давайте насолоджуватись грою.

Джерело - Футзальний клуб «Viva cup»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.