Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата Чехии

Футбольний Тиждень. Випуск 244 від 17/05/2017

У Вищій Лізі Арена здобула три пункти у грі з Стрижавською Нивою 4-2, ФК «Вінниця» не з’явилася на гру та отримали технічну поразку від Сутисків. Інтеграл мінімально обіграв Блохіна та Бєланова 2-1. 
Ну а матч Гасина та Арени виявився найбільш багатим на голи та гольові моменти. Тут розігрався справжній триллер: спочатку ініціатива явно була у гайсинських гравців. Вони комбінували, багато тримали м’яч та забили швидкий гол. Ба навіть до середини першого тайму здавалося, що саме гравці в жовто-зелених формах будуть фаворитами і надалі. Але тут зіграв фактор характеру. Арена не тільки змогла перехопити ініціативу і відігратися, але й до кінця матчу показати хто є господарем на полі. Гравці зуміли заштовхати цілих 5 м’ячів, а у відповідь пропустити лиши один. Ну і відповідно рахунок після фінального свистка встановився 5-2 на користь Аренівців.
А зараз ви маєте можливість подивитися на турнірну таблицю Вищої Ліги.
Ну а щодо 5го туру Першої Ліги, то тут відбувся лише один матч. В якому Інтернаціонал розгромив Евергрін 5-1.
Ну і зараз ви можете бачити турнірну таблицю Першої Ліги.
А на вихідних продовжились міні-футбольні баталії Вінниці в чемпіонаті ФБР. Тут в Першій Лізі ПедКоледж знищив Ястрєб з рахунком 14-2, Кристал розгромив Легіон 8-1, Поліція обіграла ВінБМП 6-2, а Штурм виграв в УФАМ 5-1. 
Найцікавішим матчем туру з впевненістю можна назвати матч Пеньяроль-Альтернатива. Обновлений склад Пеньяролю все більше і більше починає зігруватися і знаходити свою гру, тому свідченням є і ця зустріч. Першими забили саме вони зі стандарту. Хочеться також виділити чудову гру в захисті з обох сторін, не зважаючи на важкі погодні умови віддача гравців була сто відсотковою. Хоча частенько через мокре поле та слизький м’яч гравці з обох сторін не могли грамотно обробити його та прицільно пробити по воротах. Вже аж в другій половині другого тайму Альтернатива все ж відігралася, доречі також зі стандарту. І таким чином встановши кінцевий рахунок 1-1, що Пеньяроль, що Альтернатива отримують по одному заліковому пункту в турнірну таблицю.
Вища ж Ліга була повна на сюрпризи та епатажні двобої. Багатим на коли виявився матч КіПіШа та команди Козак+, останні перемогли з рахунком 5-2. Ну а справжньою сенсацією туру стала розгромна поразка лідера ФК «Полум’я». Переміг їх Торговий Дім Насіння, який до цього мав лише один заліковий пункт, який вони вибороли в минулому турі у Енергії. Кінцевий рахунок матчу 6-1. 
А вищезгаданий клуб Енергія в цьому турі схрестив бутси з одним із лідерів турнірки, минулорічним срібним презером Кубку ФБР – футбольним клубом Зоря. Це був неймовірний поєдинок, скоріш за все від Енергетиків такої гри ніхто й не чекав, адже вони вважаються одними з аутсайдерів Вишки. Перші два голи були забиті саме ними на початку першого тайму. Авторами голу стали наразі кращі бомбардири команди Бондар Вадим та Кочетков Олександр. Рахунок 2-0 тримався майже до кінця першої половини гри. На 18 хвилині Зоря все ж потужним ударом відіграла один м’яч і суперники пішли на перерву з цифрами на табло 2-1. Другий тайм для Енергії був менш вдалим. На перших же хвилинах з центру поля від штанги залітає ще один прикрий гол. А згодом в масованій атаці Зоря і зовсім виходить вперед. Всі намагання гравців в синіх футболках відігратися були марними, навіть остання п’ятихвилинка з 5тим польовим гравцем не дала результату. Попри численні удари по воротах ні один м’яч не досягнув своєї цілі. 3-2 і Зоря переміщається на перше місце турнірній таблиці.
Ну а на десерт розглянемо матч туру, яким на думку редакції нашої передачі стала зустріч потенційних лідерів команди Донецького Національного Університету та футбольного клубу Спарта. Обидві команди ще з самого початку чемпіонату не сходили з уст експертів та не раз називалися кандидатами на перемогу в Вишці. Ось і гра між ними вийшла чемпіонська. Ніхто явно не хотів поступатися, та здавати позиції. Всі 40 хвилин ігрового часу пройшли на напружених емоціях. Кожна зі сторін прагнула взяти таких бажаних три пункти в таблиці. ДонНУ як завжди старалися грати на утримання м’яча та позиційно обігрувати суперника, Спарта ж обрала швидкісні контратаки. І саме це тактичне рішення стало ключовим для команди в білому і принесло їм таку бажану перемогу. 2-1.
На вихідних на всеукраїнському рівні відбувались змагання з фут залу серед школярів загальноосвітніх шкіл. В ньому взяли участь 3000 шкіл та 30 000 маленьких футболістів з усіх куточків України. Брали участь в фінальних баталіях і наші школярі з гімназії №17. Зіграли вони в сумі 5 матчів, серед яких три виграли, один зіграли в нічию та один програли. В підсумку 9 місце серед 16ти фіналістів. І по суті це дуже непоганий результат, адже бути в ТОП-10 серед 3 000 клубів дуже почесно. Переможцями ж стала ЗОШ № 47 з Херсона. Вітаємо чемпіонів!
А на останок хочеться також згадати і про ІТ-Лігу в якій цієї неділі визначилися півфіналісти. Ними стали Інфопульс Юнайтед, Плейтика, Спільна Справа Юнайтед та 20 Хвилин Юнайтед.

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.