Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікування

У Вінниці відбувся Всеукраїнський дитячий фестиваль футзалу

21-22 лютого у Вінниці проходив дитячий турнір, який отримав назву «Всеукраїнський фестиваль футзалу». Протягом двох днів на паркет спорткомплексу СКА виходили десять команд: дві – з Христинівки, дві – з Хмільника та шість – з Вінниці. Всі ці колективи були складені з гравців 2010-2011 років народження.

- У цьому турнірі ми не мали за мету визначити переможця. Головною метою цих змагань було залучення дітей до занять футзалом, щоб вони не боялись виходити на матч та боролися за перемогу. Хоча конкретно в цих змаганнях ми переможця не визначали. Тому, всі хлопчаки отримали солодкі подарунки та медалі за перше місце, бо для них участь у таких змаганнях – це вже перемога. – так прокоментував ці змагання президент Асоціації футзалу Вінницької області Дмитро Руденко.

Зазначимо, що цей дитячий фестиваль футзалу проходив за підтримки Асоціації футзалу Вінницької області, Федерації футболу Вінниці, а також вінницького міського спорткомітету.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.