ВинницаФутбольний Тиждень 291 від 10.04.2018. Вінниця. ПідсумкиВторая лигаСергей Владыко: «Сезон во второй лиге удался»Россия15.00. Россия. 15-й тур. «Норильский никель» – «Новая генерация». LIVE!КазахстанКакау: «Лучшая лига в мире – в Испании»ОдессаОдесса. Лига Содружества: синхронные неудачи лидеровФутзал в миреСборная Грузии привлекла в свои ряды еще двух бразильцевФутзал в миреБеларусь. 27-й тур. Хет-трик Рося, дубль Рогачева и трудная победа «Столицы»ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 27-го тураПортугалияПортугалия. Лучшие голы 23-го тураИталияИз-за ухода «Пескары» из Серии А «Милан» и «Аксед Латина» только выигралиРоссияИгорь Снежницкий: «Цель одна – повышение в классе»Испания​Покер Бруно Таффи позволил «Мовистар Интеру» увезти три очка из КартахеныЧехияДмитрий Литвиненко и ЭРА-ПАК вышли в финал плей-офф чемпионата ЧехииОдессаЛиге Содружества – 5 лет! ХроникиЧемпионат мираЧемпионат мира-2020: Япония или Литва?РоссияРоссия. Суперлига. 18-й тур. ОбзорыКазахстанГрандиозный Дуглас. «Кайрат» обыграл «Актобе» в прощальном матче КакауВторая лигаФинал четырех. «Эпицентр К Таирова» – победитель второй лиги чемпионата Украины!Первая лига Іван Скіцко: «Ми дуже хотіли залишити Кубок Івано-Франківської області у себе» Экстра-лигаОфіційно: Євген Іваняк став «вільним агентом»

Ільдар Макаєв: "У Бразилії ми могли б досягти кращого результату”

Збірна Бразилії з футзалу вчетверте у своїй історії стала чемпіоном світу. Латиноамериканська команда на батьківщині в Ріо-де-Жанейро у фіналі змагання перемогла Іспанію. Враженнями від чемпіонату світу поділився гравець національної збірної та львівського "Тайму" Ільдар Макаєв.


 
- Фінальна гра була рівною, - розпочав розмову Макаєв. - На майданчику зустрілися справді дві дуже сильні команди. Бразильці перемогли, мабуть, завдяки своєму додатковому козирю - підтримці трибун. Усе-таки рідні стіни дуже допомагають.

- Команди, які у Бразилії зайняли перші чотири місця, справді диктують моду світовому футзалу?
- Так, усі ці команди закономірно піднялися на п'єдестал, вони у світі - найкращі.

- Як оціните виступ українців на світовому форумі?
- Могли б досягти кращого результату. У матчах з італійцями й іранцями було жахливе суддівство, воно завадило нам перемогти. Тому від чемпіонату світу залишився гіркий осад.

- Іран ніколи не входив до еліти у великому футболі, а тут такі успіхи у футзалі. Ця збірна є відкриттям чемпіонату світу у Бразилії?
- Я так не сказав би. Вони не перший рік мають дуже хорошу команду. Іранці гідно виглядали й у Бразилії, й на попередніх змаганнях. Щодо нашої очної зус­трічі, то нам було під силу їх здолати. Просто невмотивовані фо­ли не дали змоги перемогти команду з Ірану.

- Який із матчів чемпіонату світу був найскладнішим?
- Узагалі, провів три поєдинки. Найскладніший - проти бразильців. Господарі пресингують на всіх частинах майданчика, техніка в них просто надзвичайна. Непросто з ними грати.

- Але українці таки змогли забити три голи бразильцям. Окрім наших співвітчизників, ніхто не потрапив м'ячем у їхні ворота на чемпіонаті світу...
- Мабуть, ми здивували їх "наг­лістю". Це була наша остання гра на чемпіонаті, хотілося гучно зачинити двері. А господарі не були готові до такого психологіч­ного настрою нашої команди.

- Які враження від чемпіонату світу?
- Враження просто супер. Країна дуже сподобалася. Гарні міста, привітні люди. Ми жили на березі Атлантичного океану, що­правда, часто йшов дощ. У Ріо-де-Жанейро нас чудово приймала українська діаспора, завжди підтримувала.

Розмовляв Гліб Ваколюк

Джерело - fctime.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.