ЖитомирскаяУ Житомирі стартував Чемпіонат України серед підрозділів ВДВ (+відео)ХерсонХерсон, чемпионат ХОФФ, тур 2-й: без сенсацийАматорыИтоги неделиЛьвовЧерговий похід на Європу: історія "Енергії" в єврокубкахЭкстра-лигаПрезидент ФК «ХИТ» Владимир Котляр: «Я хочу пожелать «Урагану» всего самого лучшего!»Кубок УкраиныНовачок Кубка – київський «RED»ЖитомирТомаш Сіцінський. Футбол на все життя. Частина третя - ця хвороба...ХарьковБіличанка-ДЮСШ - срібний призер Міжнародного турніру (+відео)ДетиУ Черкасах розпочався міні-футбольний дитячий турнір "Кубок Відкриття"ХерсонскаяХерсон, чемпионат ХМФМФ: сенсация от "Аграрника"ХарьковКубок СК "Вирта", тур третий (обновляется)Экстра-лигаХІТ мінімально перемагає Ураган (+відео)Кубок УкраиныКубок Украины. "Эпицентр К Авангард" готовится. ВидеосюжетОдессаНостальгия по «BLASCO»Одесса«Революция» в одесском «Фаэтоне»: новые игроки, новый тренер, новые задачиУкраинаВелика зведена таблиця Всеукраїнських фіналівОстальной мир"Бенфика" - обладатель Суперкубка ПортугалииОстальной мирБеларусь. 6-й тур (обновляется)Кубок Украины«ІнБев» повертається зі столиці на щитіОстальной мирСуммарная таблица чемпионатов мира (1989-2016)

«ІнБев» повертається зі столиці на щиті

Ось і прийшов новий сезон Кубка України у Київ. Першим представником столиці, який вийшов на старт у турнірі, стала «Манзана-2». В пам’яті уболівальників ще не забулися приємні спогади про позаторішній тріумф головної команди «інтернетників». Як ми пам’ятаємо, головна команда в цьому сезоні не представлена в жодних змаганнях, але, як бачимо, кубкова історія клубу все одно продовжується. Перший матч для дебютанта всеукраїнських змагань склався вдало і кияни з Житомира привезли перемогу з рахунком 5:2. Так що «ІнБев» приїхав у Київ з бажанням крупно перемогти.


Комфортна перевага у три м’ячі дозволяла господарям сьогоднішнього матчу почуватися доволі впевнено. «Фіолетові» активно розпочали гру і постійно намагалися тримати у напрузі Володимира Негеля, завдаючи удари з середньої і дальньої відстані, але надскладних завдань перед обороною гостей не ставили. Після виходу других четвірок «яблучним» вдалося вирівняти гру. Кияни підключали в кожну четвірку по одному-двом робітникам інтернет-магазину і командна гра при цьому не страждала, що дуже важливо.

Десь у середині першого тайму кияни заволоділи ініціативою і вже стало незрозуміло кому потрібно виривати перемогу. Особливу активність проявляв граючий тренер команди Віталій Мельник. На 9-й хвилині він класною діагоналлю вивів Євгена Шадюка на побачення з воротарем, але той програв свою дуель Андрію Євтушку. Сам Віталій постійно розряджав «гармату» здалеку, але воротар гостей у першому таймі діяв бездоганно.

Кібіш, Шайдюк, Пекний, Бондарчук регулярно загрожували воротам «ІнБева» у другій половині першого тайму. Житомиряни навіть не могли як слід перейти на чужу половину майданчика. За другу десятихвилинку у них можна згадати хіба що удар Богдана Марцуна з лівого флангу.
На 18-й хвилині гості заробили п’яте порушення і небезпечний штрафний. Дотепний розіграш «інтернетників» завершився несильним ударом Пекния з пари метрів у руки воротарю.  

На останніх секундах першої половини зустрічі на майданчику відбувся справжній «вибух». Спочатку Мельник, будучи останнім польовим гравцем перед воротами, почав обігрувати Марцуна, але послизнувся. Богдан вивалився віч-на-віч, втім Володимир Негель вчасно вийшов з воріт і прийняв удар на себе. Мельник одразу ж підхопив м’яч і наче болід Формули-1 пронісся по майданчику, і віддав точний пас на Миколу Кібіша. Промахнутися з такої позиції було важче, ніж забити – 1:0. Ситуація для «фіолетових» стала критичною.

Після перерви ми побачили зовсім інший «ІнБев». Схоже, що в роздягальні відбулася справжня адреналінова «накачка». Житомиряни почали застосовувати високий агресивний пресинг, намагалися одразу накривати своїх опонентів і буквально не давали їм вільно дихати на майданчику. Кияни почали частіше замінюватися, але хід гри це не змінило.

Вже на першій хвилині другого тайму Віталій Дєнюжкін без розминки продемонстрував свій високий клас здійснивши розкішний порятунок після удару Бутка і рикошета від Бондарчука.

Дєнюжкін взяв декілька складних ударів від Богдана Мосійчука, а от контргра у киян зовсім не «клеїлася». Декілька разів вони намагалися вибігати у контратаки, але бракувало точного останнього чи передостаннього пасу. За перші хвилин шість у Дєнюжкіна було більше, ніж у Негеля за весь перший тайм.

Далі – більше: Мельник ледь не зрізав у валасні ворота простріл Яблонька, а потім Дєнюжкін вкотре продемонстрував свою реакцію.

На 30-й хвилині Ярослав Аксьонов нарешті втік у контрататаку, але з його ударом впорався Євтушок. Сергій Рівний намагався на добиванні проштовхнути м’яч у ворота, але Євтушок і тут встиг ліквідувати небезпеку.

Згодом Марцун мав дві хороші нагоди з меж штрафного майданчика, але спочатку не зумів перекинути Дєнюжкіна, а потім невдало пробив з льоту. Після такої ударної десятихвилинки гості взяли певну паузу і «Манзані-2» вдалося вирівняти гру.

Починаючи з 32-ї хвилини Дєнюжккін почав час від часу грати як польовий гравець. Невдовзі після цього «Манзана-2» подвоїла свою перемогу. Знову в ролі конструктора атаки виступив Віталій Мельник. Він чудовою передачею вивів Шайдюка віч-на-віч, а той відпасував на Кібіша і рахунок став 2:0. Марцун миттєво вийшов у воротарській футболці. І за хвилину після цього яка-не-яка інтрига могла відродитися, але удар Богдана Мосійчука з 7-ми метрів прийняла на себе стійка.

Кияни непогано захищалися проти штучної більшості і могли збільшувати свою перевагу: Кібіш влучив у поперечину, а Мельник не забив красень-гол. Віталій прорлетів лівим флангом, обігравши по дорозі двох суперників, але невдало перекинув воротаря. На останніх секундах «ІнБев» таки зуміврозмочити рахунок. Рівний намагався перервати простріл Мосійчука, але м’яч зрізався у нього з ноги у власні ворота – 2:1.

Отже, «Манзана-2» проходить у другий етап попереднього раунду Кубка, де на неї вже чекає досвідченіший за «ІнБев» харківський «Nik&Ars;». Загальний підсумок двоматчевого києво-житомирського протистояння – 7:3, що не може не радувати столичних уболівальників.

Манзана-2 (Київ) – ІнБев (Житомир) 2:1 (1:0)
Гол: Кібіш, 20, 33 – Рівний, 40 (а/г)
Манзана-2: Негель (Дєнюжкін, 21) – Федоренко, Кучук, Бондарчук, Рівний (К) - Кібіш, Пекний, Мельник, Аксьонов – Голенков, Астанін, Шайдюк, Васильєв.
Тренер: Віталій Мельник
ІнБев: Євтушок – Марцун, Яблонько, Саківський (К), Мосійчук – Іванов, Погорілець, Бенедицький, Бутко - Леонов, Рахметов. Запас: Ковальчук.
Тренер: Михайло Соколовський
Попередження: Васильєв, 13 – Іванов, 18, Марцун, 40
Порушення: 8 (4) – 8 (5)

Михайло Соколовський, тренер «ІнБева»

- Сьогодні вийшла хороша гра, навіть якщо брати у розрізі з двох таймів. Веселий матч був. Билися дві команди і, в принципі, мені не соромно за своїх хлопців. Вони довели, що все ж таки можуть грати. У першій грі якось стушувалися. До другого матчу розібрали помилки, зробили висновки і правильно розставили акценти. Не все ідеально, але грою своєї команди я задоволений.

- Перший тайм команда провела доволі мляво, а після перерви було видно бажання перемогти, з’явилися моменти. В чому причина?
- Ми не можемо усю гру пресингувати. Потрібно чергувати такі моменти. Тим більше, що ми з дороги – потрібно було розбігатися. Ми рано виїхали – можливо це далося взнаки.

- Ви замість тактичної дошки використовували планшет. Можете поділитися назвою програмного забезпечення, яке використовували?
- Спеціальна програма, яку скачав з Google Play. Нічого надзвичайного, можна знайти через пошук.

Сергій Рівний, граючий президент «Манзани-2»

- Ми сьогодні добре зіграли і я думаю, що матч усім сподобався. Непогано провели й першу зустріч. Будемо сподіватися, що далі все буде ще краще.

- У першому таймі ви контролювали хід гри, але після перерви «ІнБев» повністю заволодів ініціативою. З чим це пов’зуєте?
- Усі «завелися» і почалися гойдалки, що в один бік, що в інший. Не скажу, що було дуже тяжко. Гості трохи забігали, але рахунок на табло.

- Як оціните гру своїх працівників?
- Артем міг забивати, Володимир міг забити, коли я йому головою скидував м’яч. Нормально зіграли. Загалом мені сподобалося.

- Яким має бути баланс між працівниками і гравцями для успішного виступу у турнірі?
- Думаю, що у відсотковому співвідношенні 30% працівники і 70% гравці. Ви ж бачилли які швидкості – голова обертом йшла. Я ж не футзаліст – мені важко. Не знаю як моїм співробітникам, але мені важко.

- Що скажете про автогол?
-  Та не забивав я автогол! Чому його на мене записали? Я хотів вибити м’яч, але зовсім його не зачепив – він просто пролетів. Подивіться повтор. Не було ніякого автоголу (посміхається).
 
Джерело - futsalkiev.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.