ПольшаАртур Гадзицький: «Існує такий вид спорту, як футзал, – динамічний, вражаючий, і ним варто зацікавитися»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Мовистар Интер» и «Барселона Ласса»Первая лига Андрій Сімка і Роман Кіндратів стали гравцями «Віза-Вторми»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Кардинал-Рівне» - це виклик самому собі»КазахстанСергей Коридзе вошел в тренерский штаб АФК «Кайрат»Футзал в миреНовости от FutsalMania: потенциальный новичок в «Барселоне» и бразилец в «Аразе»Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» начал подготовку к сезонуБразилияБразилия и Аргентина дважды встретятся в сентябреЭкстра-лига«Кардинал-Рівне» підписав перших новачківКазахстанКака: «Мы хотим подписать еще одного игрока»Лига чемпионов УЕФАФелипе Конде: «Наша группа – самая сложная из всех»Экстра-лигаІгор Корсун: «Маю велике бажання вигравати нові трофеї разом із "Продексімом"»Экстра-лигаМаксим Павлюк: «Впереди много работы»Футзал в миреМежконтинентальный кубок-2018. Фалькао против Феррао. Представление участниковЖитомирМихайло Соколовський, Максим Павлушин і Віктор Таран – про житомирський футзалі і не тільки ...Футзал в миреНовости от FutsalMania: Бойс в «Барселоне» и кризис в итальянском футзалеОдессаЛига Содружества. 9-й тур. Нереальная реальностьЭкстра-лига«АРПИ Запорожье» представил новый тренерский штабЖенский футзалЖіночий Євро-2019. Представлення суперника. Збірна УгорщиниФутзал в миреЛига чемпионов УЕФА-2018/19. История встреч соперников «Продэксима» с украинскими клубами

«Кардинал-Рівне» підписав перших новачків

Одразу четверо гравців поповнили рівненську команду


Як нам розповів головний тренер «Кардиналу-Рівне» Станіслав Гончаренко, команда підписала перших чотирьох новачків. Ними стали універсали Володимир Поночовний, Андрій Ардашніков та Ігор Салтанов, а також воротар Ярослав Морикишка.

Новий тренер «Кардиналу-Рівне» Станіслав Гончаренко чудово ознайомлений з можливостям усіх трьох універсалів, оскільки довгий час працював з ними у студентській командні НТУУ КПІ, а також аматорських командах «Конструктив» і «Епіцентр К44».
 

Володимир Поночовний народився 6 червня 1994 року у Києві. Вихованець «Динамо» (Київ). Перший тренер у футзалі – Андрій Голякевич. Сезони 2010/11 і 2011/12 провів виступаючи в першій лізі у «Київ-НПУ» (голів не забивав). У сезоні 2014/15 у Кубку України за «Політехнік» (Київ) провів 2 матчі і забив 1 гол. У сезоні 2016/17 повернувся у рідний клуб, що виступав в екстра-лізі під назвою «ЛТК/ІнБев/НПУ» (голів не забивав). Минулий сезон провів у броварському «Атлетику», що посів третє місце у вищій лізі чемпіонату Києва (забив 13 голів). А у Кубку України був заявлений за іншу київську команду – «SKIDK’у», у складі якої провів одну кубкову гру з «RED’ом» (забив 1 гол).
 

Ігор Салтанов народився 13 листопада 1994 року. У сезоні 2014/15 у Кубку України за «Політехнік» (Київ) провів 2 матчі. Минулий сезон провів у броварському «Атлетику», що посів третє місце у вищій лізі чемпіонату Києва (забив 9 голів).
 

Андрій Ардашніков народився 6 березня 1994 року у Краматорську. Вихованець ДЮСШ-15 (Київ). У сезоні 2014/15 у Кубку України за «Політехнік» (Київ) провів 2 матчі. Минулий сезон провів у «Конструктиві», що посів 6-те місце у лізі А першої ліги чемпіонату Києва (4 голи).

Ярослав Морикишка народився 25 листопада 1995 року. Сезон 2016/17 воротар провів у львівському «Княжому ринку», за який зіграв декілька ігор, але отримав травму, втім здобув срібні нагороди другої ліги. У минулому сезоні Ярослав спочатку був заявлений на Кубок України за «Галицьку здобу» (1 матч/2 пропущених м’ячі), але потім був перезаявлений за «Енергію-2-ЛЮ-Альтернативу». У складі другої команди «енергетиків» воротар відіграв у першій лізі 7 матчів (пропустив 12 м’ячів, але невідомо хто пропустив 3 голи у першому турі). Цей сезон молодий голкіпер мав розпочати у складі основної команди львівської «Енергії», але, як бачимо, «кардиналівці» перехопили його у «енергетиків». 

Найближчим часом склад рівнян мають поповнити й інші виконавці. Нагадаємо, що до цього рівненську команду залишили Артем Фаренюк, Михайло Волянюк і Сергій Піддубний

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.