ПортугалияПортугалия. Финал. 4 матч. «Бенфика» – «Спортинг» 5:5, по пн. 0:2. «Львы» побеждают в дымуКубок УЕФАУчастники Лиги чемпионов УЕФА по футзалуПольшаМіхал Сідлер - найкращий легіонер Екстракляси 2017/18БеларусьВладимир Жигалко признан лучшим футзалистом БеларусиКиев«Танчікі» – переможець турніру пам’яті Євгена КіндяковаБеларусь«Форте» объявил о неучастии в чемпионате БеларусиКазахстанРейнджел Тайан – новый игрок «Кайрата»Юношеский футзал«Montesilvano Futsal Cup»: результати матчів третього ігрового дня за участю українцівСборная УкраиныСтуденческие сборные Украины узнали соперников по чемпионату мираФутзал в миреНовости от FutsalMania: звездное пополнение в "Магнус Сорокаба" и замена Пако СеданоЭкстра-лигаОфіційно: Даниїл Абакшин - новачок «Урагану»Экстра-лига«Montesilvano Futsal Cup»: результати матчів другого ігрового дня за участю українських командЖенский футзалОлег Шайтанов: «Кожна гра з Італією мала свою цінність»ИспанияТОП-5 лучших голов чемпионата Испании сезона-2017/18Юношеский футзал«Montesilvano Futsal Cup»: результати перших поєдинків за участю українських команд Экстра-лигаМихаил Волянюк вернулся в «Продэксим» Экстра-лигаТренерські перестановки в клубах Екстра-лігиЭкстра-лигаПетро Шотурма: «Атакувальний стиль і тактично підготовлений пресинг Барбози мені імпонує»Юношеский футзалВіталій Одєгов: «Цьогорічний «Montesilvano Futsal Cup» – це новий досвід»ПортугалияПортугалия. Финал. 3 матч. «Спортинг» – «Бенфика» 6:9. Фантастический матч в Лиссабоне

Петро Шотурма: «Атакувальний стиль і тактично підготовлений пресинг Барбози мені імпонує»

Новачок МФК «Продексім» Петро Шотурма – про свої враження від нового клубу, Кубок УЄФА і везіння

У новому футзальному сезоні херсонський «Продексім» буде представляти екс-ураганівець, гравець молодіжної, студентської та національної збірних команд України, учасник чемпіонату світу 2012, чемпіонату Європи 2014 та чемпіонату світу серед студентів 2014 Петро Шотурма. 
 
Новоспечений «мельник» розповів прес-службі клуба, які очікування на сезон від участі у команді.  
– Які емоції та очікування від того, що ти від тепер «мельник»?!
– Емоції тільки позитивні! Перехід в інший клуб це завжди багато знань умінь та навичок. Хотілось би для себе взяти нове, перш за все у тренера.
 
– Чи була пропозиція від іншого клуба чи клубів?
– Пропозиції були! Але я обрав «Продексім», тому зараз вже не актуально говорити про інші клуби.
 
– Ти вже говорив із Карлосом Барбозою? 
– Ні, розмови ще не було! Але можу сказати що атакувальний стиль і тактично підготовлений пресинг Барбози дуже імпонує мені!
 
– Ти не один із ураганівців перейшов до херсонського клуба, вас троє. Це допоможе в адаптації?
– Звісно це має прискорити процес адаптації. Тим більше, що з деякими гравцями ми знайомі ще зі збірної!
 
– Як думаєш, буде чим потішити херсонських вболівальників у новому сезоні?
– Коли зустрічались в Херсоні у грі, то одразу було помітно, що вболівальники люблять свою команду. Атмосфера дуже хороша. Навіть на виїзних матчах не залишають свою команду.
Нам по силам потішити їх красивими голами, комбінаціями, обіграшами. Та, найголовніше, це приносити їм перемоги!
 
– Які сподівання на виступ у складі команди на європейській арені, Лізі Чемпіонів?
– Одна з причин, чому обрав Продексім, виступ на Євроарені. Велика честь відстоювати Україну на такому чудовому турнірі, де зібрані всі чемпіони своїх країн! Головне бути єдиним організмом із командою, зіграти впевнено в атаці та сконцентровано в обороні. І звісно, щоб було присутнє ВЕЗІННЯ.

Підготувала Юлія Соломахіна

Джерело – mfc-prodexim.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.