ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы ответных матчей 1/4 финала плей-оффЭкстра-лигаДмитро Камеко: «Часто звучали репліки "це ж, б…, тренер!!!", хоча помилявся Камеко-гравець.»ИспанияИспания. Примера. 1/4 финала. «Хаэн» вырывает победу на последних секундахФутзал в миреНовости от FutsalMania: перестройка в "Спортинге" и замена Рикардиньо?ОдессаОдесса. Лига Содружества. Лето-2018. 1 тур. Противостояние братьев-вратарей...РоссияАлександр Лукин: «Ловлю кайф от классного кадра»Испания22.00. Испания. 1/4 финала. LIVE!Беларусь18.30. Беларусь. Плей-офф. 1/2 финала. Второй матч. «Столица» (Минск) – «Лидсельмаш» (Лида). LIVE!Экстра-лига«Сокіл» в Угорщині: хороша гра і корисний досвід (+ відео)РоссияРоссия. Итоги 1/4 финала плей-офф от Евгения Кустова. Без интригиЭкстра-лигаАндрій Федюк: «У серії з «Продексімом» не вистачило Кузя»Экстра-лигаВалентин Вакула: «Хотілося б більше працювати разом з клубами та спільно розвивати футзал»ЛатвияВиталий Воскан: «Для нас постоянное лидерство «Никарса» – вызов»Ассоциация футзала УкраиныСергій Владико та Андрій Новіков завітали до КраматорськаФутзал в миреКоманда НААУ перемогла на чемпіонаті світу Mundiavocat2018Ассоциация футзала УкраиныСергій Владико та Андрій Новіков зустрілися з футзальною громадськістю Луганської областіЭкстра-лигаВелика турнірна таблиця чемпіонатів України (1993-2018)Футзал в мире«Київ-Академія» став переможцем чемпіонату світу серед державних структурЮношеский футзалЮнацька збірна України обіграла «Кобру»Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 27

Команда НААУ перемогла на чемпіонаті світу Mundiavocat2018

Переможці національного турніру з футболу “Кубок UNBA-2018” - команда НААУ KRBA Team UNBA здобула перемогу у чемпіонаті світу з футболу серед адвокатів Mundiavocat2018, який проходив з 4 травня в Іспанії.


Змагання відбувалися за класичними футзальними правилами на штучному покритті.

Українську адвокатуру на цій масштабній міжнародній події представили адвокати Денис Агапов, Олександр Ткачук, Тарас Самборський, Дмитро Ржондковський, Костянтин Рибалко, Сергій Архангельський, Станіслав Клімов, Руслан Прилепа, Костянтин Кучевський, Юрій Мостовенко, Ростислав Сачок і Андрій Бузинний. Тренер команди - Валерій Директоренко.

Україська команда у фіналі виграла з рахунком 2:0 у адвокатів Белграду.

У півфіналі KRBA Team обіграла непростого суперника — команду бразильців.

В іграх однієї четвертої світового чемпіонату зустрілися дві українські команди - KRBA Team - UNBA та EVRIS-KYIVSHCHYNA, де KRBA отримала перемогу.

KRBA Team вдало почала свою участь у чемпіонаті, ставши лідером за підсумками відбіркових групових ігор. У груповому раунді суперниками українців стали команди Канади, Ірану та Беніну. В 1/8 KRBA виграла з рахунком 6:0 проти Алжиру.

На початку квітня KRBA Team стала переможцем Національного турніру з футболу “Кубок UNBA-2018” у Києві. Андрій Бузинний також став найкращим воротарем національних змагань. За підсумками українського турніру НААУ делегувала цю команду на світовий чемпіонат. У Mundiavocat2018 також взяла участь команда EVRIS-KYIVSHCHYNA, яка на національних змаганнях стала срібним призером, а Андрій Бєлов став найкращим захисником ігор.

Чемпіонат світу з футболу для асоціацій адвокатів та юридичних фірм Mundiavocat є міжнародним футбольним турніром, який відкритий для участі юристів по всьому світу. Відбувається з 1983 року кожні два роки. Змагання тривають 10 днів, з п'ятниці до неділі. 2016 року у чемпіонаті взяли участь 104 команди з 37 країн. Збірна НААУ тоді здобула третє місце. Михайло Буджерак став найкращим голкіпером Чемпіонату, Юрій Козін - найкращим гравцем. Капітан команди Сергій Осика був у трійці кращих менеджерів команд.

Джерело - unba.org.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.