ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы ответных матчей 1/4 финала плей-оффЭкстра-лигаДмитро Камеко: «Часто звучали репліки "це ж, б…, тренер!!!", хоча помилявся Камеко-гравець.»ИспанияИспания. Примера. 1/4 финала. «Хаэн» вырывает победу на последних секундахФутзал в миреНовости от FutsalMania: перестройка в "Спортинге" и замена Рикардиньо?ОдессаОдесса. Лига Содружества. Лето-2018. 1 тур. Противостояние братьев-вратарей...РоссияАлександр Лукин: «Ловлю кайф от классного кадра»Испания22.00. Испания. 1/4 финала. LIVE!Беларусь18.30. Беларусь. Плей-офф. 1/2 финала. Второй матч. «Столица» (Минск) – «Лидсельмаш» (Лида). LIVE!Экстра-лига«Сокіл» в Угорщині: хороша гра і корисний досвід (+ відео)РоссияРоссия. Итоги 1/4 финала плей-офф от Евгения Кустова. Без интригиЭкстра-лигаАндрій Федюк: «У серії з «Продексімом» не вистачило Кузя»Экстра-лигаВалентин Вакула: «Хотілося б більше працювати разом з клубами та спільно розвивати футзал»ЛатвияВиталий Воскан: «Для нас постоянное лидерство «Никарса» – вызов»Ассоциация футзала УкраиныСергій Владико та Андрій Новіков завітали до КраматорськаФутзал в миреКоманда НААУ перемогла на чемпіонаті світу Mundiavocat2018Ассоциация футзала УкраиныСергій Владико та Андрій Новіков зустрілися з футзальною громадськістю Луганської областіЭкстра-лигаВелика турнірна таблиця чемпіонатів України (1993-2018)Футзал в мире«Київ-Академія» став переможцем чемпіонату світу серед державних структурЮношеский футзалЮнацька збірна України обіграла «Кобру»Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 27

«Сокіл» в Угорщині: хороша гра і корисний досвід (+ відео)

Підопічні Романа Ковальчика зіграли два матчі з триразовим чемпіоном Угорщини «Береттьоуйфалу»

 
«Сокіл» провів два матчі в Угорщині, де зустрівся з одним з провідних клубів цієї країни - «Береттьоуйфалу».
 
«Береттьоуйфалу» «Сокіл» 5:3 (2:1)
 
«Сокіл»: Ліпчинський (Чех, 21) – Щербань, Подлюк, Шеремета, Цилепа – Хамдамов (кап.), Кіт, Кручек, Вербовий. Запасні: Гончар, Зощук, Первєєв, Черниш,.
Голи: Шабо (2), Гал (11), Хаві Санчес (26,29), Серхіо Лох (32) – Кручек (6), Шеремета (33), Подлюк (39).
 
У першій зустрічі господарі відкрили рахунок вже на 2-й хвилині – відзначився Шабо. «Соколята» відповіли через чотири хвилини – Кручек прямим ударом зі штрафного відновив рівновагу. У наступні хвилини наші хлопці мали кілька моментів для взяття воріт, але не використали їх. А ось угорці зуміли забити – на 11-й хвилині Гал вивів господарів вперед – 2:1.
 
У другому таймі Хаві Санчес протягом трьох хвилин оформив «дубль» і довів рахунок до великого – 4:1. Господарі випустили п'ятого, і ще один «легіонер» – Серхіо Лох забив п'ятий гол – 5:1. Але вже через хвилину Шеремета один м'яч відквитав – 5:2. Наші перейшли на гру в п'ять польових, і на 39-й хвилині це принесло успіх – Подлюк потужним ударом в ближній кут поставив крапку в матчі – 5:3.

«Береттьоуйфалу» «Сокіл» 3:3 (2:2)
 
«Сокіл»: Ліпчинський – Щербань, Шеремета, Мартинюк, Подлюк (кап.) – Вербовий, Цилепа, Кручек, Кіт – Первєєв, Зощук, Запасні: Гончар, Чех, Черниш.
Голи: Шабо (11,18), Хаві Санчес (37) – Мартинюк (4,31), Подлюк (18)
 
Через травму у другому матчі не зміг зіграти Хамдамов.
 
А сама гра пройшла зовсім за іншим сценарієм – наші змогли не тільки додати в атаці, але і більш надійно зіграли в обороні.
Вже на 4-й хвилині після передачі Кручека рахунок відкрив Мартинюк. На майданчику пішла обоюдогостра гра, обидві команди створили декілька небезпечних моментів, і на 11-й хвилині господарі зрівняли рахунок – гол на рахунку Шабо.
Результативною вийшла 18-я хвилина – «Сокіл» знову вийшов вперед після індивідуального проходу Подлюка, який завершився точним ударом в нижній кут, але вже в наступній атаці господарі відігралися – 2:2.
 
Після перерви «соколята» грали гостріше й агресивніше, і на 31-й хвилині Мартинюк дальнім ударом у верхній кут воріт забив красень-гол – 3:2. У наступні хвилини наші знову створили і не реалізували кілька відмінних моментів для взяття воріт. Господарі, намагаючись врятувати гру, випустили «п'ятого» і за три хвилини до кінця матчу Хаві Санчес зрівняв рахунок – 3:3.


Своїми враженнями від візиту до Угорщини поділився голова клубу Артем Глас:
 
«Сьогодні СК "СОКІЛ" ще раз підтвердив, що знаходиться на правильному шляху. Цікава і безкопромісна товариська гра з чемпіоном Угорщини з футзалу МФК "Беретьйойфалу" завершилася бойвою нічиєю 3:3.
Загалом, закордонний вояж однозначно піде на користь клубу.
Окрема подяка нашим керівникам, завдяки яким, в складі делегації вдалося зробити все можливе, щоб достойно представити гідність клубу на міжнародній арені.
Завдячуючи президенту МФК "Беретьйойфалу" наш клуб в Угорщині почував себе комфортно і по-домашньому. Щиро дякую dear Laszlo!
Приємне враження залишила одноіменна арена клубу, яка знаходиться в парковій зоні на околиці міста і вміщує 700 глядачів та впродовж року повністю використовується під потреби місцевого футзального клубу. Арена була побудована за дольовою участю муніципалітету міста Беретьйойфалу та президента клубу. Спортивна споруда є сучасною зі всіма зручностями для вболівальників і це при тому, що у місті Беретьйойфалу проживає лише 15000 мешканців. Яскравий приклад співпраці міста та приватного капіталу від якого виграє футзал.
Загалом на території спортивного комплексу, окрім футзальної арени знаходиться штучне футбольне поле, озеро, декілька розважальних атракционів, комфортні будиночки для проживання, ресторан, конференц-зал і багато іншого. Враховуючи побачене, як хочеться, щоб у нашому місті з"явилася спортивна арена для футзалу міжнародного зразку, щоб СК "СОКІЛ" в майбутньому зміг досягти поставлених цілей та увійти до когорти провідних європейських клубів.
З новими знаннями та враженнями від побаченого їдемо додому!»
 

Прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.