Экстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»Лига чемпионов УЕФАДенис Абышев: «Абрамовичу дали карточку ни за что»Лига чемпионов УЕФАИван Милованов: «Выправили ситуацию после перерыва»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. INTER (Донецьк) – Бастіон (Львів). Анонс

Костянтин Кожанов: «Команду в Екстра-лізі буде тренувати Михайло Соколовський»

Житомирський «ІнБев/НПУ» готується до нового сезону Екстра-ліги під керівництвом Михайла Соколовського, який замінить Валерія Директоренка на посаді головного тренера

Єдиний представник Житомира у футзальній Екстра-лізі ФК «ІнБев/НПУ» вийшов з відпустки і розпочав підготовку до нового сезону. Команда зібралася у Житомирі 31 липня, гравці пройшли медогляд і три дні протренувалися в місцевому гідропарку. В понеділок, 05 серпня, команда вирушила на десятиденний збір в Карпатах.
 
Команда готується під керівництвом Михайла Соколовського, який замінить Валерія Директоренка на посаді головного тренера команди Екстра-ліги. За словами президента житомирського клубу Костятнина Кожанова, Валерій Директоренко залишиться в структурі клубу, але буде виконувати інші функції. 
 
Також, серед головних змін напередодні сезону – команда повністю перебазовується в Житомир. І не лише гратиме тут, а й повністю житиме і тренуватиметься під час чемпіонату. Про це детально розповів Костянтин Кожанов.
 
Як команда готуватиметься до сезону?
– Команда зібралася 31 липня в Житомирі, всі хлопці пройшли медогляд. Далі три дні прозаймалися в гідропарку. А 5 серпня вирушили на десятиденні збори в Буковель. Там планується робота над “фізикою”. Після повернення в хлопців буде два дні перепочинку і далі плануємо взяти участь у турнірі в Дніпрі. Далі – тижневий етап тренувань в Житомирі. Потім запланована участь у кубку Львову, який традиційно проводить львівська “Енергія” з 27 по 31 серпня. Далі – декілька вихідних і вже до старту сезону команда працюватиме в залі безпосередньо в Житомирі.
 
Хто задіяний на зборах?
– На зборах беруть участь порядка 18 футзалістів, але остаточне рішення по складу буде прийматися ближче до старту сезону. Плануємо залишити 14 гравців. Але поки не хочу називати ніяких прізвищ взагалі. 
 
Михайло Соколовський буде новим тренером?
– Команду в Екстра-лізі буде тренувати Михайло Соколовський, який показав дуже хороші результати з міською командою, яка виграла аматорський чемпіонат України. Михайло буде виконувати виключно тренерську роботу. Але зможе грати за аматорську команду в чемпіонаті міста. Валерій Директоренко залишається в структурі клубу. Чим саме він буде займатися – ми озвучимо на офіційному представленні клубу пізніше. 
 
Команда повністю переїздить в Житомир?
– Ця зміна напрошувалася з року в рік і зараз ми нарешті до цього прийшли. Є в цьому питання підтримка міського голови. Ми визначилися із проживанням приїзжих гравців. Ніяких труднощів у хлопців не має бути. Зі старту сезону ми в Житомирі не лише гратимемо, а й повністю тренуватимемося. 
 
Які плани щодо дубля в чемпіонаті Житомира?
– Міську команду ми будемо розглядати як базу для підготовки молоді до Екстра-ліги. Частина гравців, які минулого сезону в складі міської команди виграли чемпіонат України, зможуть показати себе на професійному рівні. Їх приклад, сподіваюся, стане гарним стимулом для молоді.
 

Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.